Italijan se nudi Zvezdi: "Mogu sutra da dođem"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.06.2017.
23:56
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler više italijanskih i engleskih klubova Benito Karbone jedan je od onih koji su spremni da preuzmu klupu Crvene zvezde.

Epa/Dean Lewis
Epa/Dean Lewis

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otputovao je u Atinu kako bi ubedio Vladana Milojevića da preuzme kormilo ekipe, ali daleko od toga da je dosadašnji strateg Panioniosa jedini kandidat za novog trenera.

Zvezda jeste izgubila oba trofeja u sezoni za nama i daleko od toga da finansijski može da parira klubovima iz Evrope, ali je i pored toga interesantna strancima.

Bivši fudbaler više italijanskih i engleskih klubova Benito Karbone (45) boravio je prethodnog vikenda u Beogradu i uživo gledao finale Kupa Srbije, a izgleda da njegov dolazak nije bio slučajan.

Italijan koji je u prethodnoj sezoni sa klupe vodio Ternanu priznao je da bi rado prihvatio ponudu Crvene zvezde iako je izvesno da je do sada nije dobio.

"Zašto da ne? Crvena zvezda je san za svakog mladog stručnjaka. Ako me pozovu, mogu već sutra da dođem" izjavio je italijan za TV "Arena Sport".

Jasno je ipak da u Zvezdi i dalje prioritet predstavlja domaći stručnjak i da će u slučaju da Terzićeva misija u Atini bude uspešna Vladan Milojević naslediti Boška Đurovskog na klupi crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Friday, 02.06.2017
16:14

Ma ja bih jugicem za pola sata stigo iz zr a za bg kad bi mene zvali tako da ne bi morali da me cekaju do sutra..

avatar
Anderton
Friday, 02.06.2017
10:34

Ovo bi bilo neozbiljno, baš neozbiljno...

avatar
Al(a)din
Friday, 02.06.2017
10:15

Cak se i stranci nude CZ. Svaka cast

avatar
Marko Petrovic
Friday, 02.06.2017
09:17

Nije Zvezda još toliko propala

avatar
Salone
Friday, 02.06.2017
06:40

Samo Vladan Milojevic.