Iskreni Pantić: "Gotovo da ne znam ni kako se zovem!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 19.01.2015.
09:32
Izvor: Sportske.net

Egzaltiran je mladi fudbaler Partizana, ponuda kakvu je dobiio dolazi jednom u životu.

BetaPhoto/BranislavBozic/Ds
BetaPhoto/BranislavBozic/Ds

Povezane vesti

Istinita je vest, Čelsi se nameračio na Partizanov biser.

Danilo Pantić je već nekoliko godina na radaru kluba iz Londona, koji pomno prati svaki njegov korak. Vrebali su Plavci priliku, odlučili da krenu u napad u januaru 2015. godine.

Naime, fudbalski klub Čelsi je poslao ponudu na adresu fudbalskog kluba Partizan, predstavnici oba tima su se sastali u Londonu, glavna tema razgovora bio je transfer Danila Pantića, koji bi trebalo da potpiše ugovor na četiri godine, bude poslat na pozajmicu u rasadnik plavih talenata, holandski Vitese.

Kako je iskreno rekao 'Sportu', Danilo Pantić je više nego uzbuđen.

„Iskreno, gotovo da ne znam ni kako se zovem. Mogućnost se pojavila pre mesec dana, njihov skaut je bio na svakoj utakmici koju sam mesecima unazad igrao u Partizanu i reprezentaciji.“, rekao je Pantić, svestan da poziv kluba kakav je Čelsi dolazi jednom u životu.

„Ne znam igrača na svetu koji bi mogao da odbije Čelsi. Partizan obožavam, odrastao sam u Humskoj, ali priliku koja mi se pruža doživi malo fudbalskih srećnika.“, dodao je Pantić uz konstataciju da bi čitava stvar mogla da bude gotova u narednih nekoliko dana.

Inače, spekuliše se da će suma koju će Čelsi uplatiti u Humsku na ime transfera fudbalera, koji je pod omladinskim ugovorom sa Partizanom, oko 2 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke