Invazija "Grobara" na Bern!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.09.2017.
09:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana imaće u Bernu podršku od najmanje 2.000 svojih pristalica.

Epa/Szilard Koszticsak
Epa/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u četvrtak igra prvu utakmicu grupne faze Lige Evrope, a za rivala će imati švajcarski Jang bojs.

Meč je na programu od 19.00 i biće odigran na stadionu "Švajcarska" koji ima kapacitet od 32.000 mesta za sedenje.

Organizator i domaćin utakmice prosledio je crno-belima 2.000 ulaznica od kojih su 200 prve kategorije, što znači da će Partizan sigurno imati veliku podršku u Bernu.

Ne treba smetnusti s uma da se na privremenom radu u Švajcarskoj nalazi veliki broj Srba i da će deo njih doći da podrži naš Partizan.

Kada se sve to uzme u obzir nema sumnje da će gosti imati veću podršku od domaćeg tima koji ne može da se pohvali velikom posetom u švajcarskom šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Tuesday, 12.09.2017
17:24

Nadam se da tamo neće praviti gluposti od samog početka kada budu u korteu ulicama Berna išli na stadion pa sve do poslednjeg sudijskog zvižduka na tribinama. UEFA jedva čeka da nas osakati i to uopšte i ne krije. Za razliku od nekih prethodnih godina sada se u UEFA-i nalazi nekoliko naših bivših istaknutih fudbalera koji nesebično prevode sve naše parole na tribinama kao i transparente. Čak i na ćirilici. Posebna priča je sa novonastalim paćenicima koji svojim privatnim kamerama snimaju isključivo naše tribine sa ciljem da bi UEFA-i dali što više povoda da nas rigorozno kazni. Naravno u ovakvoj temi ne treba izostaviti i pojedine(u velikoj manjini) novinare musavce koji se svojim naslovima i samim tekstovima pitaju šta je sve UEFA-i promaklo???? Kada se ima to sve u vidu, zaista bi bilo retardirano da zbog nekoliko klasičnih debila, Partizan bude kažnjen a samim tim i osakaćen. Ovaj poslednji prelazni rok je prilično dobro odrađen i bila bi prava katastrofa da nas nešto što nema veze sa fudbalom na duži vremeski rok unazadi. Nadam se da će Partizanovi navijači svega ovoga biti svesni u četvrtak.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 12.09.2017
10:18

Samo napred Partizan!!!!

avatar
Tuesday, 12.09.2017
12:49
avatar
AC REVOLTIZAN
Tuesday, 12.09.2017
09:40

Idealna prilika za davanje razloga...