Inter hoće Ninkovića!

  • 19. oktobar 2012.

  • 14:05

  • Izvor: Sportske.net

Uz Lazara Markovića još jedan Partizanov biser je pod lupom Italijana. Mogao bi da bude dugoročna zamena za Vesa Snajdera.


Nikola Ninković je pre par dana bio na naslovnim stranama zbog razloga koji nemaju veze sa fudbalom, ili bolje rečeno, igrom.

Talentovani igrač Partizana je na meti velikih klubova koji prate njegove igre, a Italijani pišu da će ga u duelima sa Interom pažljivo pratiti Moratijevi direktori, pre svega transfer - guru, Marko Branka.

Poznato je da Inter podmlađuje ekipu, Vesli Snajder koji je najplaćeniji igrač Serije A bi mogao da napusti klub, Ninković bi mogao da bude zamena na duže staze.

Njegovo ime dovodilo se u vezu sa Laciom, ponuda je navodno bila 4 miliona evra, ali o tome Partizan neće ni da razgovara. Inter može da plati više, ako Ninković ostavi dobar utisak, kao i Lazar Marković, njih dvojica bi mogli da budu prava meta "Nero - azura" već narednog leta.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Konor Vikam - Liverpulov prijatelj

Fudbaler Sanderlenda je jedini koji je u tekućoj sezoni uspeo da postigne gol i na 'Stamford Bridžu' i na 'Etihadu'. NJegovim golovima najviše su se obradovali navijači Liverpula.

1

U Fokusu

Mojes - Na putu za Golgotu...

Simbolično, za Uskršnji vikend, Dejvid Mojes je poneo krst na leđima, njegov odlazak je iskupljenje za Glejzere i igrače. Čisto da se ne zaboravi, Junajtedov neuspeh je itekako deljiv, makar i onaj koji je platio ceh morao da proguta sve iz tanjira...

Dalje...

Izjava dana

Od Stivena Džerarda nema bolje veznog fudbalera na svetu!

Brendan Rodžers

Brendan Rodžers

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...