Inter hoće Ninkovića!

  • 19. oktobar 2012.

  • 14:05

  • Izvor: Sportske.net

Uz Lazara Markovića još jedan Partizanov biser je pod lupom Italijana. Mogao bi da bude dugoročna zamena za Vesa Snajdera.


Nikola Ninković je pre par dana bio na naslovnim stranama zbog razloga koji nemaju veze sa fudbalom, ili bolje rečeno, igrom.

Talentovani igrač Partizana je na meti velikih klubova koji prate njegove igre, a Italijani pišu da će ga u duelima sa Interom pažljivo pratiti Moratijevi direktori, pre svega transfer - guru, Marko Branka.

Poznato je da Inter podmlađuje ekipu, Vesli Snajder koji je najplaćeniji igrač Serije A bi mogao da napusti klub, Ninković bi mogao da bude zamena na duže staze.

Njegovo ime dovodilo se u vezu sa Laciom, ponuda je navodno bila 4 miliona evra, ali o tome Partizan neće ni da razgovara. Inter može da plati više, ako Ninković ostavi dobar utisak, kao i Lazar Marković, njih dvojica bi mogli da budu prava meta "Nero - azura" već narednog leta.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Ubitačni Bejl!

Velšanin je direktno učestvovao u 36 pogodaka na svojih 39 utakmica za Real Madrid ove sezone. Sinoćni gol je bio njegov 20. u sezoni i najbitniji, 16 puta je asistirao.

36

U Fokusu

Liga šampiona - O veri i prorocima...

Verovati se mora, propovedati je bez svrhe u fudbalu. Upravo moć da ubede okolinu u svoje razloge je Murinja i Čola Simeonea odvela u polufinale. Junajted je bio u igri dok se Mojes pretvarao da vodi Everton, a Real pokazuje da u ovoj igri, osim njenog trajanja, baš ništa nije izvesno...

Dalje...

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...