''Institucija ne sme da se sruši'' - Partizan Partizanovcima!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.04.2016.
19:28
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Ovo je poruka Sekcije veterana kluba iz Humske, uoči predstojećih izbora u Partizanu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Kao što je poznato, za 12. april zakazana je Izborna skupština Partizana, a za sada jedini kandidat je Ivan Ćurković, iako i opozicija najavljuje svog velikog aduta Nenada Bjekovića.

Kad su Partizanovi veterani u pitanju, za njih nema nikakve dileme - jedini pravi izbor za novog predsednika je - Ivan Ćurković.

Oni su to potvrdili i u saopštenju koje prenosimo u celini.

''U istoriji Partizana, dugoj sedam decenija, bilo je svega nekoliko važnih i prelomnih momenata koji su opredeljivali njegovu sudbinu.

Dobro pamtimo sve sudbonosne trenutke u kojima su svi, odani Partizanu i crno-beloj boji, umeli da prepoznaju interes Kluba i stanu u odbranu njegove slave i imena.

Danas je naš Klub na jednoj od istorijskih prekretnica.

Danas je naš Klub na raskršću u pokušajima da se uruši njegovo jedinstvo, da se zametne iskra nesloge i time oslabi naš Partizan.

Nećemo dozvoliti urušavanje institucija, nećemo dozvoliti da bilo ko sa ulice, lažni partizanovci, osvedočeni ljubitelji drugih boja i koristoljubivi pojedinci sruše sve što je decnijama građeno!

Partizanovci treba da pruže otpor tako što će svojim demokratskim pravom odlučiti o tome ko će predvoditi naš Klub. To pravo im niko ne može i ne sme oduzeti!

Skupština Partizana je mesto na kojem se odlučuje o njegovoj budućnosti. Nemojmo da stojimo po strani i posmatramo nemo. Borimo se za naš crno-beli klub!

Pružamo podršku jednome od nas – Ivanu Ćurkoviću, veteranu i legendi Partizana.

Znamo Ivana. Prolazili smo sa njim kroz sve u našem Klubu. Znamo da ga neizmerno voli, znamo da je on garant da će Partizan pripadati samo i isključivo – partizanovcima!

Takvu igračku, diplomatsku, sportsku u celini karijeru je malo ko imao. A karakter čini čoveka! Ivan Ćurković je oličenje partizanovca! Njegov neugasivi simbol! Najtrofejniji predsednik u njegovoj istoriji! Naš savremenik i saborac, oličenje vere u nove trofeje!

Na Skupštini Partizana 12. aprila je vreme je da partizanovci uzmu stvar u svoje ruke! Za nas veće obaveze nema. Ni veće časti!

Živeo Partizan!'',
navodi se u saopštenju Sekcije veterana Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 09.04.2016
20:20

I ja mislim da je Ivan Ćurković pravi čovek za partizan jer ni jedan drugi od eventualnih kandidata ne može da voli partizan toliko koliko ga voli on.