Inovacije na Zvezdinom treningu

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.06.2017.
21:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedan od novajlija je baš oduševljen, zanimljivo mu je na pripremama.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda je ovog leta već angažovala četvoricu novajlija - Vujadina Savića, Brazilca Rikardinja, Filipa Stojkovića i Marka Gobeljića.

Ovaj poslednji je na početu priprema imao problema sa povredom, ali sada je sve u redu i spreman je da se ozbiljno nametne novom šefu struke Vladanu Milojeviću.

Iako je u toku uglavnom najdosadniji i najteži deo priprema, izgleda da je Vladan Milojević našao način da treninge na Zlatiboru svojim igračima učini zanimljivijim.

Marko Gobeljić je to i potvrdio u današnjoj izjavi koju je preneo Zvezdin klupski sajt.

''Polako završavamo ove pripreme i spremanje za prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope. Sve ide svojim tokom, a i ja sam nakon te male upale sada spreman. Trener je uveo neke novine u rad, pa je na treniznima dosta zanimljivo. Atmosfera je sjajna, kao što sam i slušao da je bila prethodnih sezona'', izjavio je Gobeljić.

Kako se navodi na Zvezdnom sajtu, u jednom delu treninga, igrači su bili u krugu, ali su u centru osim dva fudbalera bila i tri štapa, a ko pogodi jedan ide odmah unutra.

Prešlo se, zatim, na vežbu pasa i defanzive. Na jako malom prostoru igrači su bili podeljeni u linije tima, a lopta nije smela od jedne do druge linije...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke