Incident u Sloveniji, vandali oštetili Zvezdin bus!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.06.2015.
21:43
Izvor: Sportske.net

Brendirani autobus FK Crvena zvezda našao se na meti huligana u nedelju uveče a policija je pod sumnjom da je učestvovala u izvršenju vandalskog čina uhapsila jednu osobu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pripreme Crvene zvezde u Termama Čatež do danas su išle po planu ali se u nedelju u bazi crveno-belih dogodio incident koji je podigao budnos osoblja u hotelu u kojem borave fudbaleri srpskog kluba.

Na parkingu ispred hotela dogodio se vandalski čin pošto je za sada nepoznati počinilac polupao šoferšajbnu brendiranog autobusa FK Crvena zvezda!

Incident se dogodio dok su fudbaleri boravili u hotelu a slovenačka policija već je reagovala i uhapsila osobu za koju se sumnja da je izvršila pomenuto delo.

Osumnjičeni je uhapšen na granici sa Hrvatskom a veruje se da se radi o navijaču nekog od hrvatskih klubova pošto je Zagreb udaljen tridesetak kilometara Termi Čatež.

Podsećamo da je fudbalski klub Crvena zvezda brendirani autobus dobio krajem jula prošle godine kao rezultat saradnje sa kompanijom "Kalsberg Srbija".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bata
Sunday, 21.06.2015
23:02

Čuj kupili,dobili ga ali to nije razlog za ovaj vandalski čin.Dokle će uništiteljima sportskih objekata gledati kroz prste?Pod hitno prepisati engleski zakon i strogo ga primenjivati.Drastično će se smanjiti ispadi(bilo kakve težine)do kraja godine,a u novoj bi bili sporadični

avatar
Coa
Sunday, 21.06.2015
21:54

Nagradno pitanje - Sta je s' mozgom? Ne mogu ovo da razumem, cak pre mogu da razumem (a ne razumem bas ni njih da se odmah izjasnim) one huligane koji pod naletom adrenalina (nije opravdanje) ili ne znam cega pobiju se i naprave glupost nego ovo... Sta kao ides i vidis autobus i kazes sebi ajde da razbijem autobus jer sam mnogo lud!

avatar
Sunday, 21.06.2015
22:17

Ne, nego hoces da razbijes autobus da bi tamo nekome pokazao da si mnogo lud.