In memoriam - Predrag Brzaković

  • 15. septembar 2012.

  • 23:36

  • Izvor: Sportske.net

Fudbalsku javnost u Srbiji danas je potresla vest o iznenadnoj smrti nekadašnjeg golmana, svojevremeno i reprezentativca naše zemlje Predraga Brzakovića, koji je preminuo u 48. godini.


Foto: fkvojvodina.rs
Predrag Brzaković je rođen 27. septembra 1964. godine u Beogradu, a u svojoj bogatoj karijeri nastupao je za Radnički sa Novog Beograda, zatim OFK Beograd, Čukarički, Vojvodinu i kiparski Anortozis.

Nakon okončanja fudbalske karijere počeo je aktivno da se bavi futsalom. Igrao je je za „KMF Municipium Casino Pljevlja“ sa kojim je 2006/2007 osvojio titulu šampiona Crne Gore, a za najbolju futsal reprezentaciju Srbije ima ukupno tri nastupa.

Tokom 2009. godine započeo je trenersku karijeru, radeći kao trener golmana u reprezentaciji Srbije i u futsal klubu ''Ekonomac'' iz Kragujevca.

Datum i mesto sahrane Predraga Brzakovića biće naknadno saopšteni.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Ubitačni Bejl!

Velšanin je direktno učestvovao u 36 pogodaka na svojih 39 utakmica za Real Madrid ove sezone. Sinoćni gol je bio njegov 20. u sezoni i najbitniji, 16 puta je asistirao.

36

U Fokusu

Liga šampiona - O veri i prorocima...

Verovati se mora, propovedati je bez svrhe u fudbalu. Upravo moć da ubede okolinu u svoje razloge je Murinja i Čola Simeonea odvela u polufinale. Junajted je bio u igri dok se Mojes pretvarao da vodi Everton, a Real pokazuje da u ovoj igri, osim njenog trajanja, baš ništa nije izvesno...

Dalje...

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...

Izjava dana

Moje srce pripada Zvezdi i Beogradu!

Demarkus Nelson

Demarkus Nelson