In memoriam - Predrag Brzaković

  • 15. septembar 2012.

  • 23:36

  • Izvor: Sportske.net

Fudbalsku javnost u Srbiji danas je potresla vest o iznenadnoj smrti nekadašnjeg golmana, svojevremeno i reprezentativca naše zemlje Predraga Brzakovića, koji je preminuo u 48. godini.


Foto: fkvojvodina.rs
Predrag Brzaković je rođen 27. septembra 1964. godine u Beogradu, a u svojoj bogatoj karijeri nastupao je za Radnički sa Novog Beograda, zatim OFK Beograd, Čukarički, Vojvodinu i kiparski Anortozis.

Nakon okončanja fudbalske karijere počeo je aktivno da se bavi futsalom. Igrao je je za „KMF Municipium Casino Pljevlja“ sa kojim je 2006/2007 osvojio titulu šampiona Crne Gore, a za najbolju futsal reprezentaciju Srbije ima ukupno tri nastupa.

Tokom 2009. godine započeo je trenersku karijeru, radeći kao trener golmana u reprezentaciji Srbije i u futsal klubu ''Ekonomac'' iz Kragujevca.

Datum i mesto sahrane Predraga Brzakovića biće naknadno saopšteni.

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Posrnuli Junajted

Mančester Junajted je jedino u sezoni 1990/91 imao manje bodova nakon 34 kola Premijer Lige (56), nego što ima u tekućoj sezoni (57).

57

U Fokusu

Mojes - Na putu za Golgotu...

Simbolično, za Uskršnji vikend, Dejvid Mojes je poneo krst na leđima, njegov odlazak je iskupljenje za Glejzere i igrače. Čisto da se ne zaboravi, Junajtedov neuspeh je itekako deljiv, makar i onaj koji je platio ceh morao da proguta sve iz tanjira...

Dalje...

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...