IMA LI ŠTA LEPŠE - Srbija vs Brazil za PRVAKA SVETA!!!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.06.2015.
11:59
Izvor: Sportske.net

Treća uzastopna drama, treći uzastopni meč rešavan posle 120 minuta igre i treća uzastopna, neopisiva radost ljubitelja sporta u Srbiji! ''Orlići'' su u finalu Svetskog prvenstva!!!

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije nastavlja da ispisuje zlatne stranice istorije našeg reprezentativnog fudbala na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu!

Paunovićevi ''Orlići'' su danas savladali selekciju Malija sa 2-1 posle produžetka (1-1) u regularnom toku i sa Brazilom će igrati u borbi za TITULU PRVAKA SVETA!!!

Golovi OVDE.

Početak meča kakav se samo poželeti mogao!


''Orlići'' su zaigrali odlično od prvog minuta i već u četvrtom su stigli u vođstvo! Sjajno je Maksimović kroz sredinu pronašao Andriju Živkovića koji je umakao pažnji odbrane rivala, izbio sam ispred golmana i rutinski ga savladao - 1:0 za Srbiju!

Vodeći gol je dodatno podigao samopouzdanje našim igračima, koji su kontrolisali dešavanja na terenu, imali inicijativu i stvarali nove šanse.

Međutim, nisu uspevali da ih iskoriste i rano stečenu prednost još više uvećaju.

U 13. minutu, greška Maige na polovini selekcije Malija, Mandić je došao do lopte, uposlio Sergeja Milinković-Savića, koji šutira, ali Kulibali uspeva da izblokira taj šut i šansa je propala.

Sjajna akcija naših i u 21. minutu, Gajić i Živković su odlično kombinovali, Gajić je na kraju oštro centrirao ka Mandiću, koji ne uspeva da tu akciju završni na pravi način.

Usledio je nešto mirniji period igre, a onda nova velika prilika za Srbiju. Sergej Milinković-Savić je prihvatio loptu u ''srcu'' kaznenog prostora, odmah je šutirao, ali opet je njegov šut izblokiran.

U nastavku akcije sledi nedosuđen prekršaj na Gaćinoviću, posle čega kreće opasna kontra rivala i - kazna za naš tim i sve neiskorišćene prilike.

Jusuf Kone je prihvatio loptu na nekih 25 metara od gola, iskosa sa leve strane, šutirao je o donji levi ugao Rajkovićevog gola, i lopta završava u mreži - 1:1.

Do kraja prvog poluvremena inicijativa Malija, imali su još jedan ''projektil'' u 41. minutu, pokušao je Dijara, šutirao pod prečku, ali je Rajković uspeo da izbije tu loptu u korner.

New Zealand Soccer U20 WCUP Serbia Mali

Početak drugog poluvremena doneo je još jednu stopostotnu priliku za Srbiju. Mijat Gaćinović je prihvatio loptu na desetak metara od gola, iskosa sa leve strane, šutirao je u bliži ugao, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

Sledi još jedan period bolje igre Malija. Imali su inicijativu, veći posed lopte, a onda su pripretili iz još dva slobodna udarca preko Dijare.

Nisu bili precizni, kao i u 68. minutu, kada je Dieodune Gbakle izbio sam ispred Rajkovića, ali je naš čuvar mreže sjajno intervenisao, ''skratio ugao'' i izbio loptu u korner.

A onda, 71. minut i nova fantastična prilika za naš tim. Odlični Gajić je prihvatio loptu na keih 25 metara od gola, raspalio je po njoj, gađao gornji desni ugao, golman je bio nemoćan, ali je prečka bila saveznik Malija! Kakva bi to golčina bila, možda i najlepši gol na prvenstvu, ali...

Minut kasnije, videli smo i kontru Andrije Živkovića, koji je pokušao da uposli rezervistu Šaponjića na ivici kaznenog prostora, ali je našem napadaču ta lopta bila prejaka, golman Đigui je na vreme istrčao i uhvatio loptu.

U narednim minutima, videli smo još par nepreciznih pokušaja ekipe Malija iz slobodnih udaraca, dok je na drugoj strani pripretio Sergej Milinković-Savić, ovog puta udarcem glavom posle centaršuta sa leve strane, ali ni ta prilika nije iskorišćena...

Bilo je to sve u regularnih 90 minuta, usledilo je dodatnih pola sata. Srbija i treći put uzastopno igra produžetke!

Već od prvih trenutaka prvog produžetka, Srbija je pokazala da ponovo uspostavlja inicijativu na terenu. Kontrolisali su igru, nisu dozvoljavali rivalu da pripreti, a kao plod takve igre konačno je stigao i gol koji smo odavno zaslužili.

Igrao se 101. minut, Živković je izveo korner, Veljković glavom vratio na prvu stativu gde je bio Šaponjić koji iz neposredne blizine udarcem glavom šalje loptu u mrežu - 2:1!!!

Do kraja prvog produžetka nije bilo većih prilika, a onda na startu drugog dve stopostotne prilike za naš tim.

Živković se razleteo po terenu, pčoigravao se sa odbranom rivala, pripremio šansu Miloševiću, pa onda i Šaponjiću, ali je ostalo 2-1.

A onda, Mali ostaje sa igračem manje, pošto je u 112. minutu Kone zaradio drugi žuti karton.

Usledili su protesti reprezentativaca Malija, ali se ubrzo sve smirilo. Srbija u finišu produžetaka ima i brojčanu prednost na terenu!

Imali smo i još par stopostotnih prilika, preko Živkovića i Šaponjića, moglo je da bude i još ubedljivije, ali nema veze, pogađaće protiv Brazila u finalu!!!

Stadion Nort Harbor, Oukland,  Novi Zeland.

Sudija: Mauro Viljano, Argentina.

SRBIJA: Rajković, Gajić, Antonov, Zdjelar, Veljković, Babić, Maksimović, Mandić (Milošević od 76.), Gaćinović (Šaponjić od 60.) Živković, Sergej (Jovanović od 118.).

Mali: Đigui, Dialo (Traore od 69.), Dijara, Kone, Maiga, Samasekou, Kulibali, Dumbija, Falaje, Diedoune (M. Ture od 100.), Traore.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

68 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KatalonacMKD
Wednesday, 17.06.2015
17:40

Mogu se setit mnogo stvari koji bi bile lepse.. naprimer da osvojim lotariju :D

avatar
nikola savic
Wednesday, 17.06.2015
17:31

srbijjaaaaaaa breensaljemo sledeci put mladu reprezentaciju na kvalifikacije za svjetsko prvenstvo za seniore

avatar
Charlie Sheen
Wednesday, 17.06.2015
16:50

Sta god da urade u finalu momcima treba skinuti kapui docekati ih kako dolikuje.Bravo momci i samo hrabro protiv Brazila i bicemo prvaci sveta.SRBIJA BREE

avatar
Skaut1
Wednesday, 17.06.2015
16:09

Ima...da osvojimo SP.

avatar
Slaven CFC
Wednesday, 17.06.2015
15:28

Spektakl! Ovi mladici su ponos Srbije,heroji,gladijatori! Zavrsnica da se popravi i pada i Brazil u finalu 100%...NAPRED ORLOVI U ISTORIJSKI USPEH!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 17.06.2015
15:20

ja sam dalibor i sjajan gol je dao igrac malija bomba onaj smesni golman je nije video

avatar
Peka iz daleka
Wednesday, 17.06.2015
14:34

Puno mi je bilo srce danas gledajuci ove momke. Pa oni u 115. minutu trce kao ludi, jure igraca ispred njihovog sesnaesterca, a ovi padavicari iz A reprezentacije to ne rade u 15. minutu. Kakva igra. Sada zaista mislim da ovi momci zasluzuju da se presaltaju u A reprezentaciju. Ostaviti Mitra, Matica, Nastasica, Djuricica i mozda Stojketa uz ove momke i lagano idemu u Rusiju 2018 , a u pustinji 2022 osvajamo svetsko.

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 17.06.2015
14:17

Cestitam momci... Svaka vam cast... Odlicna igra... Ali mora malo da se poradi na zavrsnici jer protiv brazila svaka sansa mora da se iskoristi... razumem da su umorni i sve to stoji ali 100% sanse mora da se realizuju... nadam se da ce protiv brazila svaka sansa biti realizovana a onda da vas cekamo na balkonu :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 17.06.2015
13:43

ZIVELA SRBIJA!

avatar
nikola savic
Wednesday, 17.06.2015
13:21

a seniorima ostaje da se poklone ovim momcima

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 17.06.2015
13:09
avatar
Barca4ever
Wednesday, 17.06.2015
13:05

Zivele junacine svojoj zemlji odane!!!

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 17.06.2015
13:03

Igraj i pobedi ponosno se vrati, donesi kuci zlato sto se zlati, Srbija ceka da dodjes iz daleka, da nasa zemlja opet bude prvak sveta...:)

avatar
Don Silvio
Wednesday, 17.06.2015
12:47

zna li neko onog malog Šaponjića da mu posalje sms da ne trci na petama, kad bi trcao na prstima mozda bi bio malo brzi i korisniji

avatar
ManUtdSrbija
Wednesday, 17.06.2015
14:39

Uvek mora da se nadje jedan ovakav...

avatar
Don Silvio
Wednesday, 17.06.2015
20:00

ma nemam ja nista protiv njega i rezultata samo mi je neshvatljivo da vec ima 17 godina i da mu niko nije skrenuo paznju da trci na petama

avatar
Berba9
Wednesday, 17.06.2015
15:18

a gol za ulazak u finale SP nije koristan???

avatar
Barça el honor
Wednesday, 17.06.2015
12:41

Verovao sam od pocetka :) Tako se bori i igra za Srbiju! Nasi momci su junaci!

avatar
zeks
Wednesday, 17.06.2015
12:38

Bravo majstori.Sad idemo na titulu,nije Brazil nepobediv...

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Wednesday, 17.06.2015
12:34

Браво Орлићи..поносни смо на Вас!! Срећно у финалу..па злато да донесете у Србију!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 17.06.2015
12:31
avatar
Wednesday, 17.06.2015
12:29

Malo više samokritičnosti i realnosti nije na odmet. Milinković-Savić nije izblokiran kod prve stopostotne šanse već je očajno šutirao i bukvalno pogodio protivnika na gol liniji plasiranom loptom umesto da šutne jako i visoko gde igrač ne može da reaguje. Gaćinović nije fauliran već je simulirao i stigla je kazna zbog toga što smo promašili pre toga 3-4 šanse, simulirali faul i na kraju je Milinković-Savić brisao oko umesto da izađe u blok i pokriveni Rajković nije mogao bolje da reaguje. Paunović odlično postavlja igru i motiviše ekipu ali pravi loše izmene: 1.Gaćinović je imao veoma slabu utakmicu i već na poluvremenu je umesto njega trebao da uđe Šaponjić, a Mandić da ide levo, Gaćinović je odlično počeo SP U20 ali je nakon stomačnog virusa pao; 2. Već oko 60.minuta je morao da bude zamenjen Milinković-Savić koji odbranu skoro da nije ni igrao i to je glavni razlog zašto nas je Mali nadigrao u polju u većem delu utakmice i zašto nam je stvorio onoliko šansi. Nažalost Milinković-Savić je igrač za 65-70 minuta posle toga fizički pada i jedva trči, a umesto njega je trebao da uđe Stevanović na poziciji desnog beka koji je imao odličnu utakmicu protiv amerike dok bi se Gajić preselio na mesto Maksimovića i tu pojačao agresivnost u centralnom delu terenu gde nam je i najviše falila jer su nam duplim pasovima lako izbacivali vezne igrače, a Maksimović bi zauzeo mesto Milinkovića-Savića i igrao ofanzivnije i taman bi došao više puta u poziciji da proigra, a na ovoj utakmici je imao par odličnih završnih pasova i odličan centarušut dok Milinković-Savić nije imao dobar pregled igre gde su Živković i Gajić po desnoj strani bili sami ali i ostajali bez pasa i ne baš najbolju kontrolu lopte u više situacija; 3. Trebao je da zameni danas slabog Mandića sa Miloševićem koji je odigrao veoma agilno, agresivno, požrtvovano i odgovorno i još se našao u velikoj prilici i da ga je Živković samo malo sačekao da još malo uđe ispred odbrambenog igrača postigao bi i pogodak i to je bila jedina dobra izmena Paunovića.

avatar
LoleRava
Wednesday, 17.06.2015
13:37

bravo kralju;),evo dajem ti plus:)!

avatar
sashki
Wednesday, 17.06.2015
15:01

Prvi put da ti i ja dadnem plus :)))

avatar
Jovan Stanisavljevic
Wednesday, 17.06.2015
13:47

Pa sto ti onda nisi selektor ako si vec toliko pametan? Da li ces ti ikad napisati neki normalan komentar? Umesto da si samo napisao bravo momci, svaka vam cast ili nesto slicno, ti se*es o postavci igre i kako je koji odreagovao u kojoj situaciji. Pa ti nisi normalan. Tacno i da su izgubili nema im se sta zameriti. Vidi se da momci igraju srcem, A TI SE NASAO PAMETAN DA IM SOLIS PAMET I DA IH UCIS NESTO. Stvarno si prs'o lik, AL' STVARNO! Idi leci komplekse covece!

avatar
scylla98
Wednesday, 17.06.2015
12:26

IDEMOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! TO JE TAJ DUH!!!!!!!!! MOMCI, OBOZAVAM VAS! Kakvi bre Orlici, ORLOVI!

avatar
Opasni Kevin
Wednesday, 17.06.2015
12:26

SRBIJO moja ponosna budi............POZDRAV IZ Hercegovine!

avatar
La Pulga
Wednesday, 17.06.2015
12:26

Svaka cast momci, naklon do poda. Idemo po zlato, PONOS!!!

avatar
Hm
Wednesday, 17.06.2015
12:18

Bravo momci, vi ste ponos Srbije, kakva borba i disciplina tokom 120 minuta. Ostao sam bez reci, posebno kada pre toga gledas A - reprezentaciju i njihovo kretanje po terenu. Samo molim sledeci put od onih 6-7 stopostotnih dajte barem jos jedan gol, hvala :-)

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 17.06.2015
12:13

Kratko i jasno - HEROJI :)

avatar
LakiLakiLakii
Wednesday, 17.06.2015
12:12

Rajko supermen!

avatar
miki
Wednesday, 17.06.2015
12:12

Bravo momci, bravooo...!!!!!

avatar
Стефан Б.
Wednesday, 17.06.2015
12:11

Svaka čast momci, vi ste heroji nacije!

avatar
Madridista
Wednesday, 17.06.2015
12:11

Realno smo bili bolji inimali 4-5 stopostotnih sansi, a oni onu jednu kad je Rajkovic odbranio. Gol ne racunam jer je to ipak sut iz velike idaljenosti. Samo ne znam zasto se desio onaj pad od njihovog gola do Saponjicevog koji taman me iznerviro zbog sporosti ja ga psujem dade gol. I na kraju protiv velikog Brazila za titulu. Vise nema pritiska sad nek igraju i uzivaju Brazilci su ti koji su pd pritiskom da osvoje. Boze pomozi ORLOVIMA jer oni su to zvanje zasluzili odavno zalaganjem i borbom

avatar
SRBIJAA
Wednesday, 17.06.2015
12:10

I JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

avatar
gosfkcz
Wednesday, 17.06.2015
12:10

Bas se trude da se nagledamo lepog fudbala pa svaku utakmicu guraju u produzetke :D ... Da se ja pitam iz A selekcije bih ostavio Baneta i Matica i prikljucio im ove klince i one sto ce sada da pocnu evropsko. Izgubili bi jedan kvalifikacioni ciklus jer su premadi ( a izgubicemo ga i ovako jer nam je A tim prelos ) ali bi smo za par godina imali sta da gledamo kad a je reprezentacija u pitanju.

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 17.06.2015
12:10

cestita finale orlici ni gol pred kraj poluvremena nije vas slomijo bravooooooooooo

avatar
Dzeksiii
Wednesday, 17.06.2015
12:10

Bravo momci !!!!

avatar
Coleman
Wednesday, 17.06.2015
12:10

Ovi momci treba da pokazu nasoj A selekciji kako se igra za reprezentaciju, bravo momci, idemo do titule.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 17.06.2015
12:09

Bravo, momci!!! Ulepsali ste nam ovaj dan! Cestitam! U subotu SVIM SRCEM uz vas! Napred SRBIJA!!!

avatar
rademan
Wednesday, 17.06.2015
12:08

Svaka cast. Tako se bori za Srbiju.

avatar
Џингис Кан
Wednesday, 17.06.2015
12:08

Igraj i pobedi ponosno se vrati, donesi kući zlato što se zlati, SRBIJA čeka da dodješ iz daleka ,da naša zemlja bude prvak SVETA !

avatar
Wednesday, 17.06.2015
12:08

Zašto jednostavno kad može komplikovano?! :) SRBIJA!!!!!

avatar
lewa9
Wednesday, 17.06.2015
12:08

МА ОВДЕ БРЕ КОМЕНТАРА НЕМА, СРЦЕМ ИГРАЈУ СВАКА ИМ ЧАСТ, 3 УТАКМИЦА НА ПРОДУЖЕТКЕ 3 ПОБЕДА, ФАНТАСТИЧНО ИГРАЈУ САМО НЕКА ОВАКО НАСТАВЕ У ФИНАЛУ И ДАЉЕ У КАРИЈЕРИ, НАДАМ СЕ ДА ЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА ОВО БИТИ А СЕЛЕКЦИЈА И ДА ЋЕ И ТАДА ГИНУТИ ОВАКО.. БРАВО ОРЛИЋИ СВАКА ЧАСТ! СРБИЈА ЈЕ ПОНОСНА НА ВАС! РАЈКО МИНСТАР ОДБРАНЕ ДЕФИНИТИВНО, ШАПОЊА ЏЕЛАТ, ЖИВКОВИЋ СЈАЈАН, МА СВИ СУ ОДИГРАЛИ ВРХУНСКИ И СЕРГЕЈ И ГАЈИЋ И АНТОНОВ И СВИ БРЕ! СВАКА ЧАСТ И ТРЕНЕРУ И СВИМА! ИДЕМО ПО ЗЛАТО! :D

avatar
Don Andres
Wednesday, 17.06.2015
12:07

jutros su me obradovali na ovu kisu.. bravo momci, svaka cast.. tako se igra za drzavni grb.. jesu me na kraju iznervirali sa ona 2-3 promasena zicera ali srecom nisu bili kaznjeni za to.. milina ih je gledati

avatar
Samo CZV
Wednesday, 17.06.2015
12:07

Igraj i pobedi i ponosno se vratinDonesi kuci zlato sto se zlatinSrbija ceka da dodjes iz dalekanDa nasa zemlja bude opet PRVAK SVETA!!!nSRBIJAAAAA!!!!!!!

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Wednesday, 17.06.2015
12:06

Bravo za naše orlice!!!Odmah naterati one šminkere iz A selekcije da odgledaju svaki meč mlade reprezentacije!!! Da vide kako se znoji i bori za svoju državu, a ne one primadone koje neće ni da trče!

avatar
Jurgen Klopp BVB
Wednesday, 17.06.2015
12:06

Jaoooooooooooooo jetra me je zabolelaaaaaa :D Je li morate uvek ovako? Pa moglo je biti 4:1 majku mu, Zivkooo i Sapicaaaa su mi duzni jetricu :DnAJMOOOOOOOOOOO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! nnBravooo momciiiii, od vas ovo niko nije ocekivaoooo, a vi ste to uradiliiii, svaka vam cast, igrate kao tim i to vam se vraca!nNismo blistali u ovom mecu, i Mali je pokazao da nije mali, ali smo mi pokazali opet da smo tim i to je i prevagnulo kod nas. Nije bilo pojedinaca koji su zeleli da se isticu kao u Maliju. Bravooooo momci!nnAjmoooooo sad jos jedan mec!! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAA U200000000000!!!! :O :D

avatar
Делија_момак
Wednesday, 17.06.2015
12:05

Браво, мајстори! Браво, легенде! Живела Србија!

avatar
Amar Zo
Wednesday, 17.06.2015
12:05

Silom prilika sam mec gledao na nemackom Eurosportu i covek je bio odusevljen nasom ekipom, posebno Rajkom,Andrijom,Gajicem,Veljkovicem i Saponjom kojeg istakao kao igraca utakmice. Sjajan mec , steta sto ne iskoristismo jos koji zicer na kraju . I jos nesto kad ovako igramo bez nekih bitnih igraca koji su otpali sto zbog povreda,sto zbog nekih drugih razloga ne smem ni da pomislim sta bi bilo da smo kompletni! U subotu uzimamo zlato Brazilcima , pa ima li sta sladje od toga!!!

avatar
nenad1995
Wednesday, 17.06.2015
17:30

Mozda bi ispali odma, a mozda bi se prosetali do zlata, to nikad necemo saznati.

avatar
Savoa
Wednesday, 17.06.2015
12:05

TOOOOOO TOOOOOO BREEEEE, SVAKA CAST IDEMO DALJE!!!!

avatar
The KING(guapo)
Wednesday, 17.06.2015
12:04

Gledam ovog Zivkovica,pa taj decko je za Markovica sto se tice tehnike,driblinga i kontrole lopte Leo Mesi...a nema bilzu marketing u Srbiji koji je imao onaj atleticar u kopackama...

avatar
ManUtdSrbija
Wednesday, 17.06.2015
12:04

IGRAJ I POBEDI, PONOSNO SE VRATI !nDONESI KUCI ZLATO STO SE ZLATI !nSRBIJA CEKA DA DODJES IZ DALEKA !nDA NASA ZEMLJA BUDE OPET PRVAK SVETA !nBRAVO MOMCI, BRAVO ORLICI, BRAVO PONOSU NASE NACIJE ! nHVALA VAM STO NAS CINITE OVAKO SRECNIMA !nIDEMO PO ZLATO !nSRBIIIIIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
goran984
Wednesday, 17.06.2015
12:04

Ima li ista lepse nego biti Srbin :-) bravo momci,idemo na krov sveta!!!

avatar
Marko Djordjevic 035
Wednesday, 17.06.2015
12:03

Srbija protiv Brazila u finalu svetskog prvenstva u fudbalu...Kako to cudno zvuci. Bravo momci, vi ste nas ponos, vi ste pravi orlovi ! Ako Bog da, da Rajkovic podigne pehar u subotu ujutru i da vi nastavite sa ovakvom igrom i kad predjete u seniorsku reprezentaciju ! Napred Srbija, dajte Brazil da se igramo !

avatar
Samo domace
Wednesday, 17.06.2015
12:02

Hahahahahahaha..slusam Acu informaciju na kraju..kaze Srbija je u finalu jer se Srbija ne zadovoljava malim..hahahahaha..

avatar
iskusna vezara
Wednesday, 17.06.2015
12:02

bravo deco! BRAVO!!!

avatar
Wednesday, 17.06.2015
12:02

Telo Zlatana Ibrahimovića, duh Filipa Inzagija - Ivan Šaponjić! Napred Srbija!

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 17.06.2015
12:01

Bravo momci idemo po ZLATO breeeee :D SRBIJA !!!!!!!

avatar
Naprednjak
Wednesday, 17.06.2015
12:01

Ovako se igra za reprezentaciju!

avatar
Barça u ♥
Wednesday, 17.06.2015
12:01

Ajmooooooo ORLIĆI AJMO!!!!!!!!