Ima li Partizan 'vladara iz senke'?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.03.2016.
10:31
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Fudbalskim klubom Partizan zvanično rukovodi Radna grupa sastavljena od članova bivše Uprave, a bivša finansijska direktorka crno-belih obelodanila ko je "alfa i omega" u klubu iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije ostao je bez Upravnog odbora nakon decembarskog okršaja sa Augsburgom kada se predsednik Zoran Popović povukao, a za njim i dobar deo rukovodilaca kluba iz Humske.

Radna grupa preuzela je nadležnosti Upravnog odbora ali bivša finansijska direktorka crno-belih Tatjana Rakas tvrdi da Partizan vodi čovek koji zvanično nema nikakvu funkciju u klubu.

"Zečevića sam videla mnogo puta u klubu otkako sam prošlog leta postala direktorka. Sedela sam na sastancima u kancelariji kod Vazure a da je tu bio i Zečević. Redovno je on u Humskoj, verovatno je dolazio češće puta nego što sam ga videla" rekla je Rakasova za "Informer".

Žarko Zečević je zvanično napustio Partizan sredinom prethodne decenije ali je pre nešto više od godinu dana ponovo postao blizak za čelnicima kluba iz Humske.

Tatjana Rakas više ne obavlja funkciju finansijskog direktora FK Partizan jer je generalni direktor Miloš Vazura ukinuo njeno radno mesto nakon što su neki mediji objavili štetne ugovore sklapane u vreme dok je klub vodio Žarko Zečević.

"Vazura je aludirao da sam trčkarala po gradu i novinskim redakcijama nosila kopije ugovora! Rekao mi je da iza svega toga stoje ljudi iz vlasti koji tako napadaju Žarka Zečevića, a da svaki napad na Zečevića doživljava kao napad na sebe" objasnila je Tatjana Rakas.

Žarko Zečević je ulogu generalnog sekretara fudbalskog kluba Partizan obavljao do 2007. godine kada je usledio bojkot navijača i promena vladajuće garniture u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Monday, 14.03.2016
16:11
avatar
Red Star
Monday, 14.03.2016
11:50

Da li ima neko ko je pomislio da su se Zeka i Bjeka ikada povukli iz kluba?

avatar
Monday, 14.03.2016
14:24

zeka nije bik jeste nisu u dobrim odnosima vise

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Monday, 14.03.2016
11:37

I da uzmes sve tri krune...

avatar
Red Star
Monday, 14.03.2016
18:11

Pet komentara na moj jedan i kazes da me stite :) :). Jesi li se ikada zapitao zasto su te toliko puta blokirali? Mislis li da je to zbog tvoje elokventnosti i prefinjenih manira? Mislis da mozes pisati sta ti padne na pamet i da niko nema prava da ti odgovori?! Imas gomilu naloga jer sam ti odgovarao na vise njih i nisi jedini. Ta legenda koju ti pominjes je bila kadar vase sponzorske partije, koja je izvlacila novac iz Zvezde. Od tada datira sukob izmedju njega i Dzajica. A za pare koje su vam stizale iz kovnice ne zna samo onaj ko ne zeli da zna. Ja nemam nista protiv da ti zivis u svom tralala svetu u kome ste vi divni, posteni, neshvaceni i u vecitoj borbi sami protiv svih ali ne mogu da dozvolim da proturas svoju mastu pokusavajuci da je pretvoris u fakte.nNon-stop glumis zrtvu, a na ovoj vesti je odnos komentara izmedju tebe i svih ostalih 9:4 u tvoju korist. I kakve veze imam ja sa De Nirom :)? Ti u svojoj nemoci ne biras sredstva pa ti smeta i moja slika :). Da nije De Niro partizanovac pa bi se zbog toga stideo mojih komentara :)_

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Monday, 14.03.2016
20:49

P.S. Napisao sam ti zasto brukas Roberta, citaj malo pazljivije:-D

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Monday, 14.03.2016
20:41

Kakve veze imas? Znaci, identifikovao se samo sa tim likom:-D Kakva crna nemoc, opusteno, svaki put ista prica sa vama...

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Monday, 14.03.2016
11:36

Zeka s plavim ocima iliti Dugouhi zec.

avatar
Monday, 14.03.2016
14:24

skoci tri puta i reci jos uvek sam tu a nikada nisam ni odlazio!

avatar
Red Star
Monday, 14.03.2016
14:53

Covek sa milion naloga mene naziva kameleonom???? Da nije tako ko bi mi davao po dvadeset minusa na svaki komentar :). Ali ovo vec prelazi granice pristojnog ali verovatno sam previse ocekivao od nekog poput tebe. Mea culpa :)

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Monday, 14.03.2016
14:33

Bas sam hteo sad da ti napisem ono sto si ti napisao gore onom kameleonu, Zec jeste, ali Bik nije, ali i ovaj drugi je pustio korenje i uveo tu menadzersku bagru u klub...