Iliev: "Živković pravi navijače debilima!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.02.2016.
11:42
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev poručuje da su male šanse da Andrija Živković do večeras bude prodat i ističe da svojim ponašanjem mladi igrač pravi navijače debilima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Zimski prelazni rok u najkvalitetnijim ligama Evrope biće završen do ponoći a samim tim Partizan će ostati bez šanse da proda Andriju Živkovića i izbegne plaćanje "penala".

Mladi prvotimac Partizana odbija da se preseli u inostranstvo u tekućem prelaznom roku što znači da će u Humskoj ostati do isteka ugovora čime će crno-beli biti "oštećeni" za sumu od 2.5 miliona evra.

"Pomirio sam se s tim da nas je Živković opasno izigrao i da ćemo na leto platiti 2.500.000 evra i ostati bez njega. Molili smo ga, pokušavali smo na sve načine da ubedimo Andriju da produži ugovor s Partizanom ili da ode, ali on, njegov otac i menadžer ni da čuju" kaže Ivica Iliev za "Alo".

Krilni fudbaler šampiona Srbije odbija da produži ugovor sa crno-belima, a to što na glas ne sme da kaže svoj stav izaziva dodatan revolt kod Ilieva.

"Dečko neće da produži ugovor, ali ne sme to naglas da kaže, jer se plaši osude javnosti. Time što izbegava direktan odgovor pravi navijače debilima, omalovažava ih, a pokazuje svoj karakter i to kakav je čovek" dodaje Iliev.

Jedno od rešenja koje je Partizan ponudio Andriji Živkoviću podrazumeva isplatu 2.5 miliona evra Apolonu ali i potpisivanje novog ugovora sa mladim igračem.

"Ovo što radi će nas koštati pet plata svih zaposlenih u klubu, a to je moglo da se izbegne. Ali njih ne interesuje, boli ih uvo. Sa njegovim odlaskom bismo izbegli da platimo 2.500.000 evra i imali bismo pokrivene plate do novembra, decembra, ovako ćemo biti u vrlo teškoj situaciji" ističe Iliev.

Sportski direktor FK Partizan za kraj je poručio da do kraja dana ima prostora da se dogodi nešto pozitivno ali je u isto vreme izrazio sumnju da će se išta desiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

40 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 01.02.2016
22:01

Ovo je neverovatno da Tehnicki Direktor jednog kluba daje ovakve izjave o jednom svom igracu. Partizane nisko si pao, ali s obzirom kako si osvajao titule nije mi te zao.

avatar
dbpfc
Monday, 01.02.2016
20:42

Ivice ti si taj koji treba da ode..Zile je dao Partizanu za ovih par godina vise nego ti za cjelu svoju igracku a i ovu novu foteljsku karijeru.Ostavi momka na miru,ako si toliki laf suspenduj ga do kraja isteka ugovora,al ne mozes ti to nemas mu..nI gdje su ti te najavljene transfer bombe,transfer bomba ti je da otjeras Zileta iz Partizana.nKo god nije htjeo da potpise ugovor sa Partizanom drugi dan ste se izvlacili i pricali da on nije za nas..SVI STE VI ISTI...NE BRANIM DJURICA ON JE MOZDA I NAJVECI KRIVAC ZA ZILETOV UGOVOR AL DOK JE ON BIO U FOTELJI BILO JE I TITULA..

avatar
Fair Play
Monday, 01.02.2016
19:17

Ninkovic je imao ponudu nekog italijanskog kluba da im se pridruzi ali je on odbio jer zeli da Partizan zaradi na njemu. - IlievnKakav si ti saban od coveka.. jasno je i pticama na grani vise sta pokusavas i shvati da nece moci vise tako kroz uvrede, ucene isl.. na terenu ne mozes da vidis uvek ko je kakav covek ali sve ti bude jasno cim otvori usta. Srami se!nAndrija mozda nece produziti ugovor ali svojim stavom vise cini za klub od vas!

avatar
hcXpfc
Monday, 01.02.2016
17:20

Žile zaista može da pomogne ali ne želi jer menadžer, otac a i on žele PUNO da zarade i da obeštećenje koje treba da ide Partizanu podele između sebe! Jeste prethodna uprava najveći krivac i da to što su radili je čist kriminal (takva nam je i država), ali čisto da se zna da: 1) ni on ne ostaje zato što želi, već zbog svoje pozicije u pregovorima 2) da će otići kad istekne ugovor pod izgovorom da želi da napreduje i da mu Partizan nije ponudio dobre uslove! Da se razumemo - na sve on to ima pravo, i verovatno čini onako kako bi većina ljudi i uradila ali budi čovek i reci svima u lice kakva je stvar! I vraćam se na početak, DA - MOŽE DA POMOGNE (produži ugovor i Partizan bi njegovom prodajom pokrio i penale koji svakako moraju da se plate, strašno veliki procenat koji bi išao direktno njemu i ocu i Partizan bi zaradio i neku dodatnu siću! Ovako otac i menadžer sebi žele da obezbede poziciju za pregovore, odlazak bez obeštećenja kao štih kartu (zainteresovani klubovi će svakako platiti manje nego kad bi išli preko kluba ali svakao direkt njima u džep) i to je to! A plašim se da Partizanu ostaje samo da sljoka te silne milione na osnovu penala i primi poprilično dobije težak udarac od koga dugo neće moći na pravi način da se oporavi!

avatar
Brazilero11
Monday, 01.02.2016
17:13

Ne mogu da vjerujem sta radi Iliev, toliko pritiska na momka kojem su radili iza ledja.

avatar
Fair Play
Monday, 01.02.2016
16:46

A jel se neko pitao kako je njemu bilo i jeste? Radite detetu iza ledja pa posle molimo te Andrija, znamo da smo te prodali i uzeli pare, jeste da smo iskljucivo zbog tebe imali toliko bodova u LE i uopste bili tamo ali ajde produzi jos jednom ugovor pa da te prodamo po drugi put i uzmemo jos nesto pre nego sto nas oteraju.. ma nemoj.. Iliev, niko ovde nije debil.. ne bi ni ja potpisao iz inata! Andrija hvala za gol protiv Steaue, Augsburga i drugih i sve najbolje u karijeri! UPRAVA MARS IZ PARTIZANA!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 01.02.2016
19:04

Hvala mu i na crvenom kartonu protiv Augsburga, na promašajima protiv Batea i na respektovanju Partizana koji ga je stvorio.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 01.02.2016
15:44

Svaka čast Živkoviću, pokazao si se kakav si kao čovek...

avatar
asimptota
Monday, 01.02.2016
19:34

Čovek je pohlepan, a o časti nema ni govora, podržavaju ga isti kao i on.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
15:13

Neke od vas ne mora ni da pravi, to je sasvim sigurno, a ako ne bude bilo promena na tom planu, lepo vi njega stavite da trenira odvojeno ili posaljite u Teleoptik, nema druge jer u 1. timu sigurno igrati nece!

avatar
mile stojkovic
Monday, 01.02.2016
17:17

Izvini,cime je Andrija zasluzio drugi tim? Time sto decko ne zeli da bude marioneta jednog Zahavija!? Mi ne znamo sve detalje..i ko ovde laze..ali je ocigledno da Zivkovic zeli ugovor samo sa Partizanom..bez trece strane..sto je legitimno. AA SAD STO BIVSA UPRAVA UVALILA KOSKU SADASNJOJ..ee pa bolje pitaj Djuru sta sada?!

avatar
Alex DeLarge
Monday, 01.02.2016
20:23

E to je vec legitimno pravo Partizana, i ono sto bi trebalo uraditi. Znaci nema kukanja, nema patetike, samo akcija i reakcija. Mirne i hladne glave, onako kako je u tvom najboljem interesu. U njegovom interesu je da uradi ovo sto je sad uradio, a u vasem sigurno nije da drugima razigravate fudbalere. Titulu ste da se ne lazemo vec izgubili, tako da lepo treba da ga ostranite iz tima cisto da svima stavite do znanja da niko nije veci od kluba, i da pokrijete glupost koja je evidentna. Ja ne razumem da mu niko nije zapretio neigranjem jos na leto... Ali shvatite da decko samo radi ono sto je u njegovom slucaju najbolje, i stvarno je sramno da se ovako razvlaci kroz blato zbog tudje gluposti...

avatar
asimptota
Monday, 01.02.2016
19:37

Đura mu je napravio uslugu, i omogućio mu da ode bez obečtećenja, ako je tako častan, zašto ne potpiče novi ugovor sa Partizanom, bez treće strane?

avatar
LoleRava
Monday, 01.02.2016
18:15

Ne,njegov otac i menadzer(P.Djordjevic)zele lepo da podele pare na leto kada ga budu prodavali kad njemu istekne ugovor jer on sigurno nece potpisati novi,a sad kad se sve sabere sta se sve desavalo pre toga to je druga prica i da on klinac nista nije kriv i da ova hajka koja se vrsi je presedan,ali to je sad otislo poprilicno daleko i trebao je da potpise,jer na kraju krajeva svodi se sve na njega i na tu njegovu ljubav prema klubu koje izgleda nema,ali opet razumem njega slusa caleta,pa nece sigurno da slusa Ilijeva!jos da dodam,sve ovo je mutljavina teska i videces da niko sad iz ove njihove nove postene uprave nece da pokrene nista protiv djurica i jos koga vec da se vidi sta je istina,ostace sve na ovim novinskim prepucavanjima!

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
17:50

Dobro si pitanje postavio, a ako zeli ugovor sa Partizanom za sest meseci, onda ce to i uraditi samo sto smo mi skepticni u tom pogledu. Neka mali ostane u timu jer nijedna strana nece imati koristi od njegovog sedenja na tribinama, ja do sada jos nisam cuo za ovako zamrsen slucaj, ono sam napisao u afektu.

avatar
Delije Sever 021
Monday, 01.02.2016
15:05

Od samog starta ste se sluzii nekim ucenama,pretnjama,indirektno palili vatru kao sto ti sada Ilijev radis-normalno je sto nece da potipse i ne treba.nNaucite da se ophodite prema igracima,jurite prethodnu upravu i trazite im te pare ,kada su uzeli unapred za njega bilo im je lepo,sada je kuku lele,nije ti Andrija potpisao taj ugovor,nije ni uzeo te pare,oni koji su potpisali i koji su uzeli novac-njih stavljaj na stub srama i prozivaj,od njih trazi pare-ovako,sa ovakvim saopstenijma i upotrebljavanjem vulgarnih reci i izraza,samo spustas sebe mnoooogoooo.nZa par meseci na rukovodecoj poziciji srozaces ime koje si godinama gradio,bio si veliki igrac,kao rukovodilac si nula.

avatar
EDO
Monday, 01.02.2016
15:00

Nema sta da nas pravi kad mi to i jesmo,jer kad sam juce video komentare grobara na vest da odlazi Dzigi ljubimac navijaca i samo sto se nisu rasplakali za igraca koji nam je pokazivao srednji prst i psovao tako da je Iliev upotrebio blagu rec blago receno...e da,jos nesto ajde sad svi stanite na stranu Andrije posto nista vise me ne iznenadjuje od vas tj nas...

avatar
Ivana Zile
Monday, 01.02.2016
19:10

Bas tako, svi ovi jednostavno iz mrznje prema upravi podrzavaju sve sto Zivkovici I njihov menadzer rade. Treba povici liniju I shvatiti da je sve ovo Djura I drustvo uradilo a sto se tice I Ilijev ne bi trebao da laje po novinama a onda ocekuje da se Zile predomisli I pomogne.

avatar
Noname123
Monday, 01.02.2016
14:52

Da niste prodali za milion evara sada bi ste uzimali ogroman novac za njega,pohlepa cini cuda,ni ja na njegovom mestu ne bih otisao. :)

avatar
Krcunijo najboLa si!
Monday, 01.02.2016
16:29

prodao ga je djuric i kompanija! iliev nije bi bio tu tada. licno ne gotivim ivicu uopste ali u pravu je za sve. no sve to pada u vodu sa million saopstenja!

avatar
REVOLTindijapakistan
Monday, 01.02.2016
14:31

Na uštrb njega, vi da se bogatite? I sad je izdajica, a tolike vam je pare donio!? Znam, reći ćete za Grujića, ali njemu nije ništa iza leđa rađeno.

avatar
Monday, 01.02.2016
14:22

Cejak dakle kako sam odavde razumeo, ti kazes da ode, ali posto ponuda nema, je niko nece da ga kupi sad, a i on nece da ide u Real Madrid pa u Getafe, Kastilju ili ko zna gde, jer tamo nece igrati, Onda da produzi ugovor, ali da sam plati te penale koje je prethodna uprava napravila?? I jos se cudi sto nece da produzi ugovor? Uz iste uslove da opet postoji 3 strana? Jer to taj ugovor koji on mora da potpise?Jer je Halapljavi, naivan i nece traziti svoje penale vec sad, jer je ugovor istekao i on 6 meseci pre isteka moze pregovarati s kim oce i da ide gde oce?

avatar
Monday, 01.02.2016
13:59

Nisam navijač Partizana, ali moram da pitam Ilijeva, ko navijače pravi debilima? Da li on i uprava ili Žile? Ja bih pre rekao on i uprava. Tačnije možda su oni debili ili dobro sračunati za svoj interes i procenat. Dečko im lepo kaže da će razgovarati sa njima 01.07. kada prestane da važi ugovor sa Zahavijem i ostanu samo Partizan i on. siguran sam da posle toga Partizan neće biti u minusu jer Žile realno vredi bar 7-8 miliona. No izgleda da njima nije važno. Izgleda da žele samo svoj deo od Zahavija ako Žileta nateraju da ode sada ili potpiše sada novi ugovor i Zahavijevo učešće i u tom ugovoru bude 50%. Ilijevu da li ti stvarno misliš da su navijači debili i da im nije jasno ko pokušava da ih DEBILIMA napravi? Podrška Žiletu i da i posle 01.07. bude ponovo igrač Partizana.

avatar
PADEJ
Monday, 01.02.2016
17:59

haahahahah al me nasmeja...pa covece ti ko neko dete keve mi...Zivkovic je 50% Zahavijev i tu je kraj..cak i da mu istekne ugovor on je Zahavijev 50% jel ti to jasno makar malo sad?

avatar
Dragan Petrov
Monday, 01.02.2016
20:25

A ko ti garantuje da ce potpisati 1 jula, to je izgleda samo foliranje da bi igrao do 1 jula i onda pobego. Partizan njemu sada nudi kako kazu ugovor i 2,5 miliona evra da da Apolonu , a on nece i tu se vidi njegova namera.!

avatar
drazen pfc
Monday, 01.02.2016
13:45

A cija je krivica to sto ste primorani da ga prodajete?vasa..uprave..on nije potpisao taj ugovor sa apolonom,vi ste..decko je 'kriv' zato sto voli partizan i oce da ostane jos u klubu?!sere mi se od tebe ivice..pusti decka da igra..a navijaci od toga imaju samo cast sto ce nam takav igrac jos ostati a ne pravi nas budalama on vec vi iz uprave!

avatar
Liverpool_Zvezda
Monday, 01.02.2016
13:40

Šta sam napisao pre 2-3 dana dame i gospodo? Namerno izazivaju bes navijača da bi vršili pritisak i pretili dečku sve dok ne urati onako kako mu kažu, iako navijači nemaju nikakve veze sa ovim. Živković ima pravo da sam odlučuje o svojoj sudbini, nije on rob pa da mu vi naređujete i nije kriv zbog toga što je uprava napravila propust zbog kog će morati da plati.

avatar
GrobariJug
Monday, 01.02.2016
13:39

Kuka svo vreme zbog Živkovića kaže nećemo imati para nudi za Sumu duplo više nego što ovaj vredi.....

avatar
GrobariJug
Monday, 01.02.2016
13:36

Iliev je očigledno poremećen. Koliko je Andrija doneo klubu ovaj ga samo okrivljuje

avatar
Dragan Gligic
Monday, 01.02.2016
13:27

postoji li slika na kojoj se Ilijev ne cereka pored Vazure

avatar
BačjeAnri
Monday, 01.02.2016
13:03

Ne znam ko koga ovde pravi debilom, kad uporno čovek misli da ćemo svi zaboraviti da je dečko prodat bez da je potpisao bilo kakav ugovor. Ne treba da produži ništa.

avatar
Amar Zornic
Monday, 01.02.2016
13:03

Najvise mrzim kad se ovako bivsi igraci umesaju u te bande i pocnu da sole pamet, koliko su ti platili Ivice da blatis momka koji nista kriv nije!!!!

avatar
Poznavalac
Monday, 01.02.2016
12:52

A,tim sto ce biti 60% slabiji njegovim odlaskom to ilieva nije briga?decko je jedan od retkih uz abubakara,brasanca i tu i tamo vulicevica koji zasluzuje crno-beli dres i tako se ophoditi prema njemu??van svake pameti i zdravog razuma..vidi sa kim ima posla i naravno da nece da produzi ugovor.

avatar
Teleoptik 162km
Monday, 01.02.2016
12:49

Zile ne predaj se , ako nista , makar oteraj ovu upravu.

avatar
fcb
Monday, 01.02.2016
12:48

Prvo po njegovom ponašanju i rječniku se vidi da nije dostojan funkcije koju obavlja, a drugo želi da svali krivicu na momka za ono što nije uradio, čak je uradjeno njemu iza ledja, i protiv njegove volje, pa neka se gospoda iz uprave obrate policiji i neka malo ispitaju prošlu upravu, pa neka gospoda odgovaraju za poslovanje koje su napravili na štetu kluba, a na njihovu ličnu korist. Sramno je što žele sve svoje nesposobnosti i krivice da svale na momka koji nije ni za šta kriv. I mediji i javnost u Srbiji moraju da stanu na stranu Živkovića i da ga zaštite, jer je taj momak bio glavni igrač ekipe koja je državi Srbiji donijela titulu svjetskog šampiona.

avatar
LoleRava
Monday, 01.02.2016
18:18

slazem se u potpunosti,samo sto od toga naravno nema nista,nazalost!

avatar
LoleRava
Monday, 01.02.2016
18:18

'Elokventni' sportski direktor!