Iliev žestoko "opleo" po dvojici, ali je i dvojicu posebno pohvalio!

Autor: Milovan Longinov
petak 18.08.2017.
15:17
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Sportski direktor razočaran posle meča sa Videotonom.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je odigrao mršavih 0:0 sa Videotonom u prvom meču plej ofa za Ligu Evrope i sada ne sme da dopusti da izgubi u Mađarskoj ukoliko želi dalje.

Ivica Iliev je istakao da to nije razmišljanje kakvo treba da ima Partizan, a posebno je izdvojio dvojicu igrača koji su potpuno podbacili.

"Utakmica je bila nikakva. Šahovski ružan, antifudbal. Katastrofa. Koliko sam bio ponosan na momke i ekipu posle Olimpijakosa u Atini, toliko sam sada razočaran. Posebne kritike hteo bih da upitim Sejdubi Sumi i Marku Jankoviću
", istakao je Iliev za Mondo i dodao:

"Oni su pokazali protiv Olimpijakosa da znaju puno i da mogu da igraju na najvišem nivou, a ništa od toga nisam video u četvrtak. To je nedopustivo. Moraju da shvate šta za Partizan znači ulazak u Ligu Evrope, za celu sezonu, za život kluba. Suma je stranac i mora da pravi razliku, a to nisam video. Na njemu je da preuzme odgovornost, da traži, uzme loptu, da pređe dvojicu i da reši. Ne sme ovako da igra", izričit je Iliev.

suma

Ipak, da nije sve samo crno, Iliev je pohvalio igru u odbrani, a posebno je izdvojio dva imena.

"Pohvale za prikazano protiv Mađara zaslužuju Marko Jevtović i štoper Nemanja Miletić. Ponovo se oseća hemija u odbrani, a kruna svega, možda i potez dvomeča je odbrana Vladimira Stojkovića u finišu meča. To je konkretan dokaz koliko nam znači"
, naglašava Iliev.

On je za kraj rekao da su šanse za prolaz izjednačene, bez obzira na to što Partizan ima veći kvalitet.

"Šanse su još uvek 50-50. Ubeđen sam da smo kvalitetniji, ali ekipa mora da shvati koliko za klub znači plasman u Ligu Evrope. To nam je i bio cilj na početku, plasman u jedno od dva evropska takmičenja. Nedopustivo je da budu zadovoljni rezultatom 0:0 protiv Videotona. To nije Partizan", zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

56 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Saturday, 19.08.2017
11:06

Za Sumu je rano i čeka se da proradi a onaj Brazilac iz komšiluka je promašaj. Dvostruki aršini moji momci pa samo pokazujete da tuđe više mrzite nego što volite svoje volite

avatar
napred Panktizan!
Saturday, 19.08.2017
14:16

Suma je barem nesto i pokazao iako nedovoljno. A onaj preplaceni Brazilac u zvezdi je nula.

avatar
pilko
Saturday, 19.08.2017
00:03

Slovaci još ne skidaju osmeh s lica što su prodali Sumu Partizanu. Lik kao da je slučajno svratio na mali fudbal s prijateljima. Opušteno. Nego koliko je on visok i težak? Možda je on bio dobar igrač u Slovanu ali na snagu i skok dobiti nikog neće. Protiv Voše se videlo da mu malo prostora treba da šutira valjda to vredi tolike pare.

avatar
ercov
Friday, 18.08.2017
23:48

To o Sumi ne treba nama da pricas nego iskljucivo njemu i Djukicu.Sto se tice Jankovica bolje bi bilo da zabranis onom umisljenom Vulicevicu da prestane da se gura tamo gde mu mesto nije i da ne smeta vise tom Jankovicu u napadu,ne moze covek da odigra normalno ono sto hoce vec mora uvek ovome umisljenom loptu da daje. Kada vidim njega na desnom i onog Miletica na levom krilu muka me hvata. Ok za drugog Miletica koji odbranu cini sve sigurnijom ali Jevtovic je zadnji vezni koji je dobar samo za defanzivne zadatke ali zato nam fali igrac koji zna da poveze odbranu i napad,koji zna fudbala a mi ga jednostavno nemamo jer je mali Kica jos uvek fizicki slabasan.

avatar
paok
Friday, 18.08.2017
20:06

Neka si ih kritikovao ali zaboravljas sa Suma nije krilo a uporno to igra. Tacno je da nas je Stojkovic spasao ali zasto je dosao tek sada. Tebi svaka cast, uglavnom si dovodio dobre igrace ali shvati da nam treba krilo i stoper. Ne mozemo bez toga ocekivati nista veliko. Ne razumem samo sto si pohvalio Jevtovica ali dobro. Odbrana jeste juce bila ok ali ni ovi nisu ni hteli da napadnu.

avatar
Ivica Iliev Sportske
Saturday, 19.08.2017
08:33

Hvala na podršci, tražimo aktivno štopera, ako se plasiramo u LE stići će jedan vrhunski štoper. Što se tiče krila, trener Đukić ima drugačije zamisli tako da nam ta pozicija nije prioritet. Pozdrav!

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 18.08.2017
19:47

Niko ne kaže da je Suma loš igrač, ali neverovatno mnogo opušteno, nonšalantno igra

avatar
Filip Petrusic
Friday, 18.08.2017
19:11

Partizan je tri metra iznad neba.

avatar
Herkules88
Friday, 18.08.2017
18:41

Bas mislim da je Janković jedini i radio nesto, sve je išlo preko njega, svaki napad skoro, problem je sto nije imao sa kim, jer najveći problem nasih klubova i reprezentacije je to sto se igraci slabo krecu bez lopte, cim je predaju oni kao da su se oslobodili tereta

avatar
magister
Friday, 18.08.2017
18:25

KA TA STRO FAL NA utakmica. Bez ideje smisla i koncepta. Osim što je uvek negativan prema Jevtoviću (i što obično nije u pravu) i blagonaklon prema grupi: Radin, Marjanović, Đuričković, Pov.Kralja je dosta dobro analizirao. Nažalost, veliki je problem što naši igrači nemaju ni veštinu ni naviku kretanja bez lopte, utrčavanja u prostor u koji može da im se gurne lopta, pa ni ideju, šta će s loptom kad je dobiju. Jevtović je igrač sa zadatkom da razgrađuje protivničke akcije, na sve načine - i to radi. Uglavnom i uklizavanjem i kad loptu odnese glavom - lopte upućuje svojim igračima, to mu je najveći kvalitet. Osim toga, treba da bez zadržavanja lopte distribuira - bezbedno, i to radi. Radin je borben, ali je imao previše grešaka. Janković je imao dva, tri fantastična prodora, ali bih rekao da još nije svestan da to treba da radi češće, bliže golu i sa idejom kako da završi. Uzor treba da mu bude - Azar. Suma, treba da igra slično i može i biće takvi u Budimpešti. Užasan Tavamba i nedovoljno zainteresovan Đurđević... Miletić bek sa nekoliko kikseva, kao i Ostojić, Miletić stoper znatno bolji. Grozni, šablonski centaršutevi, iz teško izgrađenih, odličnih pozicija - Vulićevića. Igrači makar moraju imati ideju, kako iz par poteza ugroziti gol. Videoton ima relativno trome stopere, velika šansa da ih špicevi malo razvuku, a da Janković i Suma tu prolaze i prave gol situacije.

avatar
Goran82
Friday, 18.08.2017
17:46

Navijac sam Zvezde i realno Zvezda ima daleko kvalitetniji tim od Partizana i lepse igra.Bila bi gre'ota da ne udje u ligu evrope,mislim da se ne bi obrukala...naravno,isto to zelim i Partizanu,mada im je igra uzas :)

avatar
DekaSabo
Friday, 18.08.2017
17:27

Nije loš rezultat, zanima me kako su grobari vidjeli igru Miletića na štoperu, i Jevtovića? Čini mi se da su baš kompaktni Ostojić i Miletić. Ne mogu a da ne fantaziram koliko bih želio gledati partizan sa bekovima koji su ofanzivno jaki... I bio bi kriminal prodati Djurdjevića, treba se obratiti Ilijevu pismeno ili bilo kako da to ne radi ni u kakvim okolnostima. Pogledajte šta znači igrati bez Djurdjevića, ili sa njim kada ima loš dan.Svaka čast Ilievu, na javnoj kritici Sume, oštro, hrabro, samokritično, POBJEDNIČKI. Ja Jankovića ne bih kriikovao ako iz realnog vremena izuzmemo onaj slobodni (ŠTA URADI ČOVJEK?) Nije frka što nije postigao gol, ali kakav je ono stav,kakav je ono šut? Mislim da let u zvijezde ne pomaže ni Messi-ju, pa ne može ni Jankoviću. Osim toga on po mojim nekim uvjerenjima pokazuje najviše na ovom startu. Pozz!!!

avatar
Pizdic
Friday, 18.08.2017
17:07

Ti si navalio da ga dovedes...eto ti ga sad...bolje te pare Leu da smo dali...provereno je bilo da je igracina....ja bih ga ostavio jos 3 god dao mu 2 milke i cao....ovako nemamo pojma...dok komsinica pokida...

avatar
warpten
Friday, 18.08.2017
16:26

Koliko diletantska izjava. Pa ti si majstore predstavnik kluba a javno blatiš sopstvene igrače i to ljude koje si ti doveo u tim!!! Kao navijaču Partizana ja bih imao pravo ovo da kažem, ali funkcioner koji je na vrlo odgovornom mestu u klubu ne bi smeo da blati one od kojim mu, u krajnjem slučaju, zavisi i posao. Bezumnik spušta moral sopstvenim igračima i nameće im još veći pritisak... Kakav diletant... Kako nam je bedan fudbal

avatar
RIP KOBE
Friday, 18.08.2017
16:19

bitno je da on sumara kako rece djukic. nego zasto o ovome ne prica trener??? mada ni on ne bi trebao. smara covek!

avatar
Friday, 18.08.2017
16:03

Stojković je imao malo, a to malo je odlično odradio. Vulićević i Miletić su bili odlični u odbrani, Ostojić standardno dobar, a i drugi Miletić je bolje odigrao nego inače. To je bila petorka koja je položila ispit, a što se tiče veznog reda i napada ako mene pitate niko. Niko zato što smo prihvatili igru koju su želeli i nametnuli nam protivnički trener i ekipa, a tu se najviše pitaju vezni igrači, pogotovo oni koji treba organizuju igru ili je ruše. U našem slučaju pohvaljeni Jevtović je razgrađivao na atome i našu i njihovu igru i treba ga samo pohvaliti ako nam je cilj bio 0:0, u suprotnom ne. Teško je igrati sa Jevtovićem u paru, Radin je na startu utakmice žuti karton dobio tako što je stigao tamo gde je Jevtović trebao da bude i sprečio Lazovića da uposli Šćepovića ili Hentija. Nakon ranog žutog kartona je morao malo i da se čuva drugog. Radin je u napadu par puta sam ostao s loptom na vetrometini gde ga dvojica-trojica protivničkih igrača pritiskaju i umalo je izgubio lopte dok je Đukić vikao pas, pas. A kome pas? Pas Jevtoviću koji se zavukao među štopere dok mi pokušavamo da gradimo napad ili Sumi i Jankoviću koji su legli u krilima protivničkih bekova dok su protivnički igrači bili na liniji dodavanja ka Đurđeviću i Tavambi. O Jevtovićevim pasovima unapred bolje i da ne govorim, katastrofa. Kakav je položaj tela zauzeo kod jedinog šuta na utakmici koji je uputio iznenadio sam se kako nije prebacio južnu tribinu. Skakao je-odbijao lopte uglavnom nikome ili protivniku, uklizavao je takođe bez osvojenih lopti, kasnio je kad su nas ugrožavali i na kraju bio daleko od igrača koji mogao da reši utakmicu. U takvoj igri koja se odvijala uglavnom u vazduhu i nepovezano Suma i Janković nisu imali šta da traže, a ni Radin nije mogao mnogo i to uglavnom zbog Jevtovića koji je jedino to i znao na utakmici. Na kraju krajeva sramota je za našu školu fudbala da nam se u prvom timu nalazi ovako neškolovan igrač. Ne razumem Đukića koji traži pas igru sa promenom mesta, a u odbrani presing gde igrači moraju da stoje blizu protivnika i da budu brzi, a i dalje drži Jevtovića u timu koji ništa od toga ne može.

avatar
Renton
Friday, 18.08.2017
16:33

Savrseno napisano,svaka ti je na mestu!

avatar
djoko
Friday, 18.08.2017
17:05

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/odlozeno-partizan-moze-da-se-koncentrise-samo-na-evropu-310914.html FALIS! ;)

avatar
Bandido
Friday, 18.08.2017
15:54

Realno,Jankovic je sinoc bio kriminalan,Suma se nije ni video.Najgora stvar je sto mi i nemamo zamene za njih.Treba pod hitno dovesti krilnog igraca.

avatar
Emperador(2018)
Friday, 18.08.2017
17:17

Nama su zamene alen Stevanović i Pantić i kokir.

avatar
England
Friday, 18.08.2017
17:47

Sta je sa Alenom jel povredjen ili ga je Djukic sklonio?

avatar
cupavci
Friday, 18.08.2017
15:52

Nemamo igru. Nemamo organizatora Radin I Jeftovic bunare ili vracaju loptu stoperima. Djukic promasio sa izmenama. Tehnicki nam je ekipa 0. Bekovi gadjaju ptice.

avatar
majki
Friday, 18.08.2017
15:50

Bolje da su za te pare doveli mene i ja bi ih uveo u ligu sampiona!

avatar
Friday, 18.08.2017
15:40

Ne radi se to tako javno, previse ti sebi dozvoljavas! Bolje opleti po sudiji koji nije iskljucio Hentija, ono je za dva crvena kartona odjednom, uzas!!!

avatar
Renton
Friday, 18.08.2017
16:29

Ne treba na sudije da se zalimo,to nek radi zvezda i vojvodina,oni su taj nivo

avatar
Friday, 18.08.2017
21:43

Nije protiv Vozdovca nego protiv Vojvodine.

avatar
Friday, 18.08.2017
21:35

Pogotovo ne na strane, nece nas ni cuti:-D

avatar
A-six NS
Friday, 18.08.2017
15:32

Radin je po meni bas lose odigrao,stoper Miletić je bio odlican a njegov prezimenjak je trebao do sada da nauci da vodi loptu jer je bio uzasan,osnovne stvari ne zna,ima srce ali ostalo nije za Partizan...Suma totalno podbacio...

avatar
Дадоредстар
Friday, 18.08.2017
15:26

Ti prvi pa svi ostali zajedno sa Djukićem i upravom da napustite svoje pozicije??!!Budi iskren pa kaži kako nas je bivši trener Veliki Nikolić iznenadio??!!Sinoć je bilo sve sem fudbala tu smo svi složni ali kakvu ste transfer politiku uradili nije ni čudo??!!!Da vi sjedite na Milionima a i mi pa da se šutamo dva za ovog dva za onog igrača preplatili ste Sumu pretplatili??!!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 18.08.2017
15:42

Koji problem imaš sa Ilievom? Doveo je Leonarda (i prodao za 4 miliona, kad bi tako svakog igrača gde bi nam bio kraj), Tawambu, Đurđevića, Miletića(koji se pokazao kao dobar na štoperu), Evertona, Stojkovića (koji nas je juče spasio blamaže), Suma će mislim da već za 7 dana da pokaže kakav je igrač, a da juče nije bio na nivou nije..

avatar
paok
Friday, 18.08.2017
20:02

Vidi za nesto je u pravu. Suma je dosao kasni, nije spreman, ne igra na svojoj poziciji. Dokle god je na krilu nece biti nista posebno. On treba da igra iza spica, to je njegova pozicija.

avatar
Toto Salvatore Riina
Friday, 18.08.2017
18:20

Je l' znas za koga je sve Suma igrao? Ti govoriš da će on da pokaže kakav je igrač kao da ga znas kakav je i kako igra. Šta ste se svi navalili u vezi njega, a malo toga znate o njemu?

avatar
Vidicnemanja
Friday, 18.08.2017
17:35

Za Lea se Ilijev lazno kiti tudjim perjem jer je on ponudjen od menadzera zajedno sa Goguom i nije ga Ilijev otkrio.Djurdjevica je zvezda odbila pa je zato dosao kod nas.Djurdjic i Radovic su njegovi promasaji.Suma takodje jer nije igrao kad je najpotrebniji.Stojlovic je iznudjeno resenje i jedino čoguce u tom trenutku,i ti bi ga doveo.Partizanu su nudjeni daleko jaci igraci ali ih nije uzeo zbog saradnje sa drugim menadzerima.To je prava istina,a sad u timu staviti levo krilo i smanjiti broj trkaca bez mozga u vezi i eto nam prolaza u le

avatar
Friday, 18.08.2017
16:07

Nemojte vi da nam solite pamet, vi godinama pokazujete koliko ne znate. Idi pa teraj svoje što 15 minuta protiv Krasnodara ne možete centar da pređete, što ste u prvom poluvremenu 3 puta prešli centar ili misliš da smo mi baš toliko naivni da pomislimo kako se zvezdaši brinu za Partizan?

avatar
Ilic22
Friday, 18.08.2017
15:25

Napokon nesto pametno od njega!

avatar
JovanChe
Friday, 18.08.2017
15:24

Možda misli da će sada njih dvojica da reaguju na kritike kao i Tavamba pa odmah da daju golove. Suma nikako da se opusti, a Janković se previše opustio.

avatar
Emperador(2018)
Friday, 18.08.2017
15:23

Suma je prevara. Bolje da smo za te pare doveli jovicica i jos 1 krilo nego ovu prevaru

avatar
Friday, 18.08.2017
15:38

Brate, covek ne igra na svojoj poziciji. Hajde ti stavi Stojkovica na levog beka i ocekuj od njega da probije i centrira, ne moze to tako...

avatar
Emperador(2018)
Friday, 18.08.2017
17:17

To je istina. Ali

avatar
Renton
Friday, 18.08.2017
16:26

Igrao je protiv Vozdovca na svojoj poziciji pa se nije ni video.

avatar
Гробар1970
Friday, 18.08.2017
15:19

Ајмо бреееееееееееееее, нанананананна лига европе

avatar
djoko
Friday, 18.08.2017
17:11

kako se brzo promeni pesma kad shvatis da je i liga evrope san ;)

avatar
Ponos Srbije
Friday, 18.08.2017
18:56