Iliev zagonetan oko dolaska Ivanića...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.12.2015.
13:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Tokom današnje promocije Nemanje Mihajlovića, sportski direktor Partizana osvrnuo se i na druge aktuelnosti iz prelaznog roka.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas novog igrača, Nemanju Mihajlovića, koji je sa crno-belima potpisao ugovor do 2019. godine, a opširnije o njegovoj promociji možete da čitate OVDE.

A s obzirom da je Iliev prošle nedelje najavio "trasfer bombe", novinare je interesovalo i da li uskoro u Partizan stižu nova pojačanja.  

"Prelazni rok počinje 18. januara, imajte malo strpljenja", kazao je Iliev, uz opasku da je i Mihajlović za njega ''bomba'' koja bi na proleće mogla da ''eksplodira''.

Iliev je dodao da se dosta govori o odlasku Abubakara Oumarua, da ima dosta poziva, ali da nije stigla nijedna konkretna.

Takođe, novinare je zanimalo i da li je tačna informacija da je Stefan Babović zatražio raskid ugovora.

"Nisam pričao sa njim o njegovoj daljoj karijeri. On je i dalje igrač Partizana... Ako i do toga dođe, on će imati maksimalnu podršu i od mene i od svih u klubu", rekao je Iliev.

Kao i u prošlom prelaznom roku i ovog puta se kapiten Vojvodine Mirko Ivanić povezuje sa klubom iz Humske, ali je prema navodima medija on i ovog puta odbio ponudu Partizana.

"Ne zna noć što donosi dan, ne zna dan šta donosi noć", bio je odgovor Ilieva na pitanje vezano za Ivanića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
21
Tuesday, 29.12.2015
03:43

Mali Mihajlovic nije los igrac, ali mu treba sansa. Gotivio sam ga u Radu. Samo da polako pocnemo da se dizemo iz ove situacije.

avatar
ParniValjak!
Monday, 28.12.2015
20:56

Auuuu upropasti nas ovaj ...

avatar
Aleksandar El Matador
Monday, 28.12.2015
18:05

Ivanić nije ništa odbio jer je na odmoru a Voša je prihvatila 1,4 Miliona evra plus procente. Doći će u Januaru pred odlazak na pripreme.

avatar
Milos023
Monday, 28.12.2015
20:31

Hahaha,da,da,sve trci da dodje kod Vas...niti vi imate taj novac da date,niti je on pao s marsa da dolazi u mali klub koji ce igrati u cipiripi kupu iduce sezone,naravno ako prodje kvalifikacije :D

avatar
RealanNis
Monday, 28.12.2015
22:24

Mi i imamo sansu da zaigramo Ligu Evrope a vi da zaigrate u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope nikakvu zahvaljujuci svom koeficijentu a ako vas razbija Karirat i Ludogorec sta mislis sta ce tek da vam rade klubovi koji su povlasceni u 2gom i 3 kolu?

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 28.12.2015
15:27

Bobe, ne laprdaj previse, daj makar neka ta dva pojacanja lice na nesto...

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 28.12.2015
15:17

Sledeca bomba je sigurno Filip Knezevic!?