Iliev se izvinio i obećao - Nema više ''bombi''!? Otkrio i ime budućeg kapitena Partizana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.09.2016.
12:59
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev govorio je za TV Partizan o proteklom večitom derbiju, ali i o svom učinku u prethodna dva prelazna roka.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Iako veoma srećan i zadovoljan posle trijumfa crno-belih nad ''večitim rivalom'' u 152, večitom derbiju, Ivica Iliev pokušava da stiša euforiju, naglašavajući da sada ne sme biti nikakvog opuštanja i da Partizan mora da nastavi da pobeđuje.

Oduševljen je i atmosferom na stadionu, koju su priredili ''Grobari'', a kada su akteri na terenu u pitanju, Iliev se osvrnuo na onog najmlađeg, Nikolu ''Blekija'' Milenkovića, talentovanog štopera Partizana, koji je svojom intervencijom u finišu meča sprečio Ruiza da ekspresno donese izjednačenje Zvezdi.

Tom prilikom, Iliev je otkrio i šta u klubu planiraju sa Milenkovićem.

''Kako sam i rekao posle derbija, Milenkovića čuvamo 'u zlatnom kavezu'. On je veliki potencijal i fudbaler koga vidimo i kao kapitena Partizana u narednim godinama'', istakao je Iliev.

Foto: Beta/BranislavBožić/Ds

Nikola Milenkovic

Potom se osvrnuo na svoj dosadašnji rad u ulozi sportskog direktora, uz obećanje da više neće biti euforičnog najavljivanja pojačanja i takozvanih ''transfer bombi'', po čemu je Iliev već postao prepoznatljiv, što naravno ne znači da i ubuduće neće angažovati igrače kvaliteta Evertona ili Leonarda...

''Ja sam bio na svojevrsnom testu u protekla dva prelazna roka. Shvatio sam da je nemoguće da i svi drugi odmah vide neke moje ideje.

Možda sam svojim izjavama stavio i teret oko vrata ljudima u klubu, ali pre svega sam stvorio pritisak sebi, pa i igračima koje sam predstavljao tako kako sam ih predstavljao. Izvinjavam se svima zbog toga.

Ali, pokazuje se da to što sam radio ima smisla i da su to prava pojačanja. Zbog toga osećam neko lično zadovoljstvo.

S druge strane, želim da obećam i sebi i drugima da ću pokušati da ne budem euforičan kao što sam bio i ne stavljam teret drugima, a sebi svakako hoću, jer uvek postavljam najviše ciljeve'',
izjavio je Iliev.

On je na kraju objasnio i da nije imao nikakve loše namere u tim svojim javnim istupima, već jednostavno ne voli da bude ''general posle bitke''.

''Želeo sam da pokažem mojim izjavama unapred šta mislim. Ne volim da budem general posle bitke, ja sam takav, ne mogu da se menjam, ali kao što sam rekao, bio sam na testu u prethodna dva prelazna roka i sada sam već mirniji pred neke naredne prelazne rokove'', poručio je Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 21.09.2016
20:46

Nećeš ti ni biti direktor uskoro. Nisi toliko loše radio, koliko ne znaš neke druge stvari, a to je kada medijima dati pogrešan trag ili prećutati. Najveća greška je Radović koji je još prošle godine bio bivši igrač.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
08:16

A mozda i jedina...

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 21.09.2016
20:22

Milenkovic je vase najvece blago, stoper koji se pravilno razvija samo da ga ne prodate i propadne kao Babic i Jovanovic...

avatar
Poznavalac
Wednesday, 21.09.2016
13:35

prava pojacanja radovic,djurdjic,radin,djurickovic,marjanovic??a,oterao zivkovica i brasanca..a,u prvom timu igraju bozinov,balazic,kljajic,jevtovic..zato smo tu gde jesmo i nikad slabiji..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 21.09.2016
14:24

A sta to fali Marjanovicu? Radina garantovano nisi ni gledao, a nemoj mi samo reci da treba da Marko igra pre Evertona, sasvim je razumljivo sto ljudi nisu upoznati sa njegovim mogucnostima. Ono sto je sigurno fakat je da nam nisu bili potrebni i Djurickovic i Mire pogotovo ako se uzme, a mora da se uzme u obzir da je dosao i Jankovic, to nam je jedina greska. Naravno, i Djurdjic ce biti ako konacno (i uskoro) ne proradi, ali od njega tu treba ocekivati i druge stvari pored golova, te druge mozda cak i vise. Inace, potpuno podrzavam to sto si sad napisao za pomenutu cetvoricu, od njih trojicu nikako ne mogu da smislim u prvom timu, a i cetvrti je na samoj granici kriticnosti mada se malo cak i popravio u poslednje vreme.

avatar
neme
Wednesday, 21.09.2016
13:34

kada ce ovaj niskocelac da napusti klub ,mislio sam da nema veceg otiraca od Alberta ali pogresio sam,u derbiju traka na ruci coveka koji je PET godina bio kapiten Vojvodine i niko ga nije htio sad posle tri u Partizanu koji bi prodao i stolicu sa tri noge opet ga niko nece i on nosi traku-strasno.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 21.09.2016
14:25

Evo, samo tebe cekaju da dodjes. Hoces da budes novi desni bek ili novi SD, gde se bolje snalazis?!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 22.09.2016
15:15

Ne skripi tu najvise nego na golu i na desnom beku, ali mi boljeg golmana od Kljajica vec imamo samo sto sedi na klupi.

avatar
neme
Thursday, 22.09.2016
13:42

Spic napada tu najvise skripi ostalo se da zakrpiti.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 21.09.2016
13:03

Svidelo mi se kako je zrelo pricao sinoc, Ivica nije glup covek, naprotiv, ali znao je tako da angazuje i aktivira kocnice i ranije pa se opet posle vratio (vracao) na staro, a trebao bi sad da znatno i umnogome smanji dozivljaj i u komunikaciji sa rivalima i novinarima, na to se nesto bas i nije osvrnuo. Na zimu desni bek, Ivice!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 21.09.2016
16:00

Zašto Janković ne igra ništa '

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 21.09.2016
17:45

Ne bih znao, i mene to veoma zanima...