Iliev potvrdio incident sa ''Delijama''!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.04.2016.
21:26
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Uprava Partizana ponovo je bila na meti izgrednika, ovoga puta su u pitanju bili protivnički navijači.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kao što već znate, proteklog vikenda u Humskoj tokom meča između Partizana i Mladosti iz Lučana, grupa navijača crno-belih je jajima gađala pojedine članove uprave koji su se nalazili u loži.

Večeras novi incident, ali su članovi rukovodstva crno-belih (Vazura, Iliev, Vuletić...) na stadionu ''Rajko Mitić'' bili na meti grupe navijača Zvezde.

Da je do incidenta zaista došlo, potvrdio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev u izjavi za ''Informer''.

''Uvek su na derbiju uzavrele strasti i to je sve. Ne bih ništa više da govorim tim povodom'', istakao je Iliev, a generalni direktor Miloš Vazura zamera domaćinu zbog organizacionog propusta.

''Nismo se osećali prijatno, u pitanju je bio propust organizatora, a da nije bilo našeg obezbeđenja, bilo bi još gore'', naglasio je Vazura, a prenose ''Novosti''.

Podsetimo, nisu ovo bili jedini incidenti tokom 151. derbija. Posle meča potvrđeno je i da je jedan navijač Crvene zvezde ostao bez dva prsta zbog eksplozije ''topovskog udara'', a i fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović je strahovao za bezbednost svojih najbližih.

''Na ovakvim utakmicama treba da se uživa, a ne da se ja okrećem ka istoku i da razmišljam da li su mi majka i devojka dobro, ali kod nas nažalost ne može da prođe bez incidenata'', poručio je Mihajlović.

Iliev je mnogo rečitiji bio o samoj utakmici. Otvoreno je priznao da je Crvena zvezda večeras bila bolja i da Partizan nije bio na prepoznatljivom nivou. Ipak, njegova opšta ocena je da derbi nije bio na nivou prethodnog, 150. po kvalitetu igre.

''Bio je ovo najlošiji Partizan ovog proleća! Iskreno, očekivao sam više. Zvezda je bila bolja i to moram da priznam, pogotovo u prvih 25 minuta, kada su nas totalno iznenadili, doveli u situaciju da nemamo izlaz na terenu! Derbi je bio ispod nivoa prvog prolećnog, ali makar nismo izgubili'', teši se Iliev.

Možda i najveće razočaranje u ekipi Partizana bio je štoper Sedrik Gogua, koji je znatno pokvario utisak iz prethodnih mečeva.

''Za razliku od prethodnog derbija, večeras je bio potpuno u kontraritmu. Možda je tenzija, atmosfera uticala na njega...'', nije siguran Iliev, kome je raspoloženje popravio Everton Luiz, izjednačujućim pogotkom u 94. minutu meča.

Naravno, Brazilca je pohvalio za prikazanu igru, ne samo zbog gola i naglasio da je Everton ''srce tima''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Saturday, 16.04.2016
23:35

Pa prikane to sto se ti okreces prema istoku nema veze sa navijacima Zvezde vec se vasi navijaci tuku medjusobno jer ste podeljeni na 20 frakcija.

avatar
Saturday, 16.04.2016
21:33

I onda recite da nas Bob nije bistar:-D

avatar
сочинитељ
Saturday, 16.04.2016
21:30

честитке и вама на трећем месту јсл