Iliev otkrio šta mu je obećao Leonardo!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.07.2017.
21:00
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev progovorio je pred duel sa šampionom Crne Gore o razgovoru koji je vodio sa Leonardom da Silvom Souzom.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Predugo navijače Partizana muči situacija vezana za Leonarda da Silvu Souzu i neizvesnost koja vlada po pitanju njegovog ostanka u klubu.

Čelnici Partizana uveravali su navijače da nema problema i da niko od igrača neće iz Humske pre završetka evropskih kvalifikacija ali Leonardove objave na "Instagramu" ukazuju na to da Brazilac ima neku vrstu problema i da nešto nije u redu.

Tim povodom oglasio se sportski direktor Ivica Iliev koji je u izjavi za "Večernje Novosti" otkrio šta mu je Leonardo kazao pred dvomeč sa šampionom Crne Gore.

"Dugo smo pričali, i ono što mogu da kažem je da sa Leonardom nećemo imati nikakvih problema, spreman je da se punim kapacitetom stavi na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću i saigračima", rekao je Ivica Iliev.

Ovakve reči sportskog direktora kluba iz Humske svakako mogu da prijaju "Grobarima", s tim što se ne zna da li je Leonardo fizički spreman da odgovori na zahteve stručnog štaba.

"Njegova fizička pripremljenost je sasvim drugi faktor, ali je najvažnije da je spreman bezrezervno da odigra i rešen je da sa Partizanom stigne što je dalje moguće na evropskoj sceni", dodaje Iliev.

Tema razgovora koji su vodili Ivica Iliev i Leonardo nije bio Brazilčev ostanak u klubu nakon kvalifikacija. O tome će se, kako kaže sportski direktor crno-belih, govoriti kada za to dođe vreme.

"To u ovom trenutku nije bila tema. Za Leonarda će važiti ista pravila kao i za sve ostale igrače, a biće vremena i za tu priču. Sada je najvažnije da će Leonardo svoje profesionalne obaveze odrađivati maksimalno", zaključio je Leonardo.

Partizan novu sezonu počinje sutrašnjim duelom sa šampionom Crne Gore. Utakmica Partizan - Budućnost igra se od 20.45 a revanš je zakazan za 18. jul u Podgorici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Tuesday, 11.07.2017
08:00

Klub je pao na najnize grane u svojoj istoriji,ja za 30-ak godina ne pamtim slicnu situaciju sa nekim fudbalerom..neki tamo polufudbaler koji samo po nasim poljanama dolazi do nekog izrazaja da ovako ucenjuje klub i ponizava pa to je neshvatljivo?Ali tako je kada klub vode ljudi koji nemaju veze sa sportom i fudbalom.Trebalo ga je odavno prodati za dva-tri miliona i dovesti dva dobra igraca za taj novac.Gde su pojacanja?Sa ovakvim timom dalje od sledeceg kola necemo.

avatar
neymar-junior-10
Monday, 10.07.2017
23:39

Nek se Leo dokaže sad, za naše livade je Messi.

avatar
pilko
Monday, 10.07.2017
22:37

Sada Ilijev pere ruke i ovom izjavom pokušava da prisili Leonarda da da maksimum protiv Budućnosti. Kao ...evo sve sam učinio i on je obećao.... i ja tu ništa više ne mogu. Pa kako naši klubovi dođu usituaciju da ih igrači ucenjuju!?

avatar
SvetskiSampion
Monday, 10.07.2017
21:51

Televisa presenta.

avatar
paok
Monday, 10.07.2017
21:38

Iliev vise ne pominje pojacanja. Ja ne znam cemu ta tajnovitost, neka kaze jel dolazi neko ili ne. Ovako se igra sa zivcima navijaca.

avatar
Monday, 10.07.2017
21:12

Sve što sam vam pisao u komentarima stoji u Ilievoj izjavi - Leonardo ostaje do daljnjeg maksimalno angažovan. Sutra svi kao jedan jer je svaka pobeda u UEFA takmičenjima bitna za rejting kluba.