Iliev otkrio - Hoće li Partizan biti pojačan za Videoton?!

Autor: Beta Beta
petak 04.08.2017.
15:01
Izvor: Beta

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizana Ivica Iliev rekao je danas da nije želeo madjarski Videoton za protivnika u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, ali da veruje da crno-beli mogu do grupne faze tog takmičenja.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

"Ako nešto nisam želeo, onda je to da izvučemo Videoton iz razumljivih razloga. Marko Nikolić bio je do juče naš trener, dobro poznaje ekipu, još dvojica naših bivših igrača su tamo, Danko Lazović i Marko Šćepović... Iz ove grupe timova koji su bili na žrebu, sigurno da većina navijača nije želela dvomeč sa Videotonom", rekao je Iliev.

Fudbaleri Partizana će u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati protiv madjarskog Videotona, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Prva utakmica igra se 17. avgusta, a revanš 24. avgusta.

Ilev je rekao da Partizan sigurno neće potceniti Videoton.

"Znamo kvalitete trenera koji su vanserijski, znamo kvalitet dvojice naših igrača koji su tamo. To je klub s najvećim budžetom u Madjarskoj i uvek su najveći favoriti za osvajanje titula... Medjutim, dvomeč sa Olimpijakosom nam daje za pravo da verujemo da smo mi ta ekipa koja bi trebalo da prodje ovaj dvomeč
", rekao je Iliev, ali je i upozorio da ekipa mora biti obazriva.

"Imamo dovoljno vremena da se ekipa uigra, a ja sam, kao i uvek, optimista. Takav sam bio protiv Olimpijakosa, zašto sada ne bih bio
", dodao je.

Sportski direktor je rekao da crno-beli do kraja prelaznog roka žele da dovedu još jedno pojačanje.

"Želimo još jedno pojačanje, da budemo još konkurentniji, jer se pripremamo za tri fronta. Ali, za utakmicu sa Videotonom imamo popunjenu ekipu"
, rekao je Iliev.

Trener Partizana Miroslav Djukić rekao je da je Videoton ozbiljna ekipa, ali da njegova ekipa želi da se plasira u grupnu fazu Lige Evropa.

"Videoton je ozbiljna ekipa, dobar protivnik. Biće teško, ali mi smo Partizan i idemo po prolaz dalje. Bilo koga da smo izvukli, ne bi bilo lako, sada nema lakih protivnika", rekao je Djukić.

Prednost Videotona je to što trener Marko Nikolić, koji je pre nekoliko meseci napustio Humsku, dobro poznaje ekipu. "I mi ćemo za dva sata isto znati sve o njima", dodao je, medjutim, Djukić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 04.08.2017
16:28

Miletić da igra štopera dok se do kraja prelaznog roka dovede domaći štoper bolji od Miletića i Ostojića ako je to moguće. Na pozicijama centralnih veznih rotirati Evertona, Marjanovića i Radina dok Kosović koristiti samo protiv SL-ških bunkera. Ukoliko hoćemo značajnu ulogu u LE dovesti što jačeg igrača na poziciji levog krila. Znam da je teško dovesti kvaliteta Leonarda ali potrebno je da bude što bolji.

avatar
Friday, 04.08.2017
19:50

Jeste, ali bolje je da oni pre Derbija putuju u Rusiju i vrate se iz Rusije nego da mi idemo u goste pa makar to bilo i samo u obliznju Madjarsku i makar Derbi bio odlozen za jedan dan kao sto ce najverovatnije da bude.

avatar
Friday, 04.08.2017
16:22

Treba stoper desni bek jos jedan napadac i zamena za Leonarda

avatar
TARAS
Friday, 04.08.2017
16:10

Upamet se dozovi Ivice,pa svi vide i sugerisu ti da je stoper,pitanje svih pitanja.Nepravi nas budalama,nego dovodi stopera pod hitno ili odosmo u PM.

avatar
Cveks2731
Friday, 04.08.2017
15:50

Iz 7 suta ti primis 5 gola i dovodis ofanzivnog veznog, ova odbrana moze da igra nasu ligu, ali nista vise od toga i naravno jos jedan vezni uz Evertona, Kosovic i Jevtovic nemaju kvalitet za Ligu Evrope.

avatar
Saša Ilić
Friday, 04.08.2017
15:35

Šta je sa štoperima nesrećo? Celu sezonu da gledamo Ćirka kiksaru ?

avatar
nenadnenad1234
Friday, 04.08.2017
15:29

Nadam se da ce to pojacanje biti stoper.

avatar
paok
Friday, 04.08.2017
15:29

Jako lepi sto se necemo pojacati za zadnje kolo. Mi smo ustvari slabiji nego na pocetku kvalifikacija. Jako me nervira ova uprava. Prvo kazu niko nece biti prodat do kraja kvalifikacija. Onda prodaju Leonarda i dovedu Sumu koji nije spreman. Ako smo vec prodali i sada imamo pare sto se ne dovede to krilo umesto Leonarda i jedan stoper. Sta se ceka, da ispadnemo pa da se onda pojacavamo.

avatar
Vidicnemanja
Friday, 04.08.2017
16:26

Zaboravio si Mihajlovica.Ne postoji tim koji odjednom proda oba igraca na jednoj poziciji.I sad smo kao popunjeni za Videoton.Pa on je ili lud ili nas .... u zdrav mozak

avatar
CZYNWA
Friday, 04.08.2017
15:29

Kako me nerviraju ove price oko borbe na tri fronta, Partizan u Evropu udje svake prestupne godine, a Zvezda svakih 10, a kup se do polufinala moze igrati sa omladincima, i to je svega 5-6 utakmica u sezoni. Za nasu ligu je sasvim dovoljno 17-18 igraca, a Ilijev, Terzic i kompanija borbom na tri fronta traze izgovore za gomilanje igraca, na cijim se transferima ugradjuju, doduse to je u Zvezdi dosta cesci slucaj.

avatar
neymar-junior-10
Friday, 04.08.2017
16:24

svake prestupne udje? Salis li se?

avatar
MOE28
Friday, 04.08.2017
16:52

Kako vi zvezdasi volite da stavljate u isti kos Zvezdino ne igranje u Evropi u poslednjih 10 godina sa Partizanovih 7 ucesca i jos da kazete da mi igramo svake prestupne. A od 2003. mi samo 5 puta nismo uspeli da udjemo u grupnu fazu nekog takmicenja a vi ste 2 puta samo uspeli da prodjete kvalifikacije. Mi se jesmo brukali od anonimusa, ali smo isto tako skoro svake godine gledali Partizan u Evropi, sto je vama najveca zelja trenutno, sto se Zvezde tice.. zato, nemoj nas porediti jer je vama trenutno igranje u Evropi nemoguca misija. Mi i da ne udjemo, igrali smo prosle sezone, dok vi ako ne udjete, bice vam 11-a godina u nizu.

avatar
Shekymax
Friday, 04.08.2017
15:25

Cak jos jedno pojacanje! Bas si se pretrgao Ivice... bas si u ovom prelaznom roku silno pojacao Partizan! A nase uprave bas vole takve sportske direktore i trenere - koji se ne pitaju nista i koji ne trose pare... samo da njima ostane sto vise od prodaje nasih igraca pa da mogu da podele...

avatar
FCPartizan1970
Friday, 04.08.2017
15:19

Verujem u ovu ekipu. Samo moramo biti bolji u odbrani i da koristimo sanse koje dobijemo. Za Videoton najzanimljivija odluka Djukica da li ce u vezi biti defanzivni Jevtovic koji je imao par gresaka protiv Olimpiakosa ili ce to biti Kosovic koji je kreativan igrac ali u defanzivi jako los. Na desnom beku po meni treba biti Radin jer je Vule spreman za klupu. Treba dati sansu El Muniru. Napred Partizan 💪💪

avatar
paok
Friday, 04.08.2017
15:26

Nema potrebe Vulicevica menjati sa Radinom. Radim moze samo do centra i to je to.

avatar
FCPartizan1970
Friday, 04.08.2017
17:41

Druze Vulicevic ima 32 godine i nije dobar kao prosle sezone. U defanzivi je solidan, jedina greska mu je bila kad je kod drugog gola lose markirao igraca Olimp. A u napadu da je uradio nesto korisno nisam video od onog derbija kad se igralo do atletske staze. Imamo 2 igraca koja bi vrv bolje odradili posao od njega. Video si na utakmici u JSL da cim je Miletic usao umesto njega da je bio u 100% sansi. Pozz

avatar
Friday, 04.08.2017
16:19

Vulićević jedini igra standardno dobro u odbrani, loš mu je centaršut ali u odbrani igra dobro. Ukoliko budu igrali Ćirkovića i Jevtović pa i Kosović možda i ispadnemo.

avatar
Zlatko_M
Friday, 04.08.2017
15:12

Ako udjemo u LE nadam se da cemo potpisati nekog stopera! Protiv videotona ne bi bio uigran ali ako prodjemo obavezno dovesti...

avatar
Friday, 04.08.2017
15:50

I tako neuigran, svaki krsteni stoper bi bolje stajao od one polubudaletine...

avatar
neymar-junior-10
Friday, 04.08.2017
15:08

Uvijek su favoriti za titulu a u toliko godina postojanja osvojili dvije titule.