Iliev otkrio - Evo kad stiže novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.08.2017.
12:17
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

A onda se rivalima ''crno'' piše?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Odlazak Leonarda istovremeno je ''natovario'' nove obaveze Ivici Ilievu ovog leta.

Sportski direktor Partizana ovih dana uveliko radi na angažovanju novog, (ili novih?) pojačanja, a navijači se iz dana u dan pitaju kada će u Humskoj biti sledeća promocija.

Iliev je odgovor dao u izjavi za ''Alo'', iako nije želeo da pominje imena igrača koje pokušava da dovede.

''Nadam se da ćemo imati novajliju za Videoton. O transferima ne volim da pričam dok se ne završe detalji i sve ozvaniči''
, izjavio je Iliev.

Dakle, crno-beli će izaći još jači na megdan ekipi Marka Nikolića, a ako je verovati najavama iz Grčke poslednjih dana, to pojačanje bi trebalo da bude fudbaler PAOK-a Žairo.

Iliev veruje da će crno-beli uspeti da se plasiraju u Ligu Evrope, iako smatra da su dobili veoma neugodnog rivala.

''Imamo kvalitetniji tim. Njima je najjači adut trener Marko Nikolić, iz dva razloga: prvo, odličan je trener, a drugo, zna naše igrače. Težeg rivala nismo mogli da dobijemo'',
smatra Iliev.

U svakom slučaju, biće veoma zanimljivo u tom dvomeču, ali i uoči njega, pogotovo ako se obistine i najave sa ''Arene Sport'', da će crno-beli ovih dana predstaviti ne jedno, nego dva pojačanja.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

36 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 07.08.2017
18:44

Prodaja Đurđevića, na koju se izgleda spremaju, značila bi prelazak na potpuno novi koncept. Usred kvalifikacija... Valjda se to neće dešavati. Bilo bi zaista neozbiljno. Mi već imamo drugačiji koncept. Ali s obzirom na karakteristike Đurđevića i Tavambe, koji su se, na našu sreću, uklopili, ne oseća se ta promena. Tavamba je jako zahvalan igrač. Lopte ispucane ka njemu su uglavnom - njegove, glavom, grudima, nogom... i nastavlja akcije vrlo precizno. Lopte su mu tačne i klize, i po grbavom terenu. Čak više asistira nego što šutira, pa se to primilo i na Đurđevića, što može da ga unapredi. Ne znam kako bi funkcionisali Tavamba i Jovanović. Ili Vlahović (koji je takođe prodat). Đurđević da nas plasira i odigra LE do zime, a da se do tada nađe alternativa. A i cena bi porasla. I možda bi išao u neku Italiju ili Španiju, Portugal... odatle u PL. 10x bogatija karijera.

avatar
ANDERSON CARVALHO 8
Monday, 07.08.2017
17:41

Nije Videoton za tri dana nego za 10...

avatar
Milan K.
Monday, 07.08.2017
16:53

gledam komentare i cudim se da niko ne pominje Pantica.. Decko je bio bolji junior od Zivkovica i u toj mladoj reprezentaciji je bio najbolji igrac. Medjutim, dogodilo se to sto se dogodilo i on totalno stagnirao 2 godine. Mislim da mu treba dati vremena i vecu minutazhu i taj mali ce da proradi. I vidi se da se uzeleo utakmica i trudi se jako..

avatar
PLAYBOY
Monday, 07.08.2017
18:24

kakav Pantic covece, jesi ti video sta mu je radio Stefan Hajdin?!

avatar
Poznavalac
Monday, 07.08.2017
18:25

Kada u 18.godina ne igras takmicarske utakmice godinu-dve,onda si odigrao svoje i povratka nema..bio talenat u pionirima mozda,u mladoj reprezentaciji gotovo da nije ni igrao.Gledam partizan i ne vidim rezona zasto su ga vratili jer nije bolji od nijednog naseg igraca na sredini terena..

avatar
Milorad
Monday, 07.08.2017
14:46

partizanu je ovi biti il ne biti za narednih par godina. mora se proci videoton mora se se poginuti u ove dve utakmice. moraju dovesti jos igraca dva napred i dva pozadi.... ovo je utakmica kao ona u basketu kad smo ispali od cedevite cini mi se kad smo primili kos sa centra i nismo otisli u evro ligu. da se to ne ponovi i fudbalerima.

avatar
Milorad
Monday, 07.08.2017
14:43

prodali ste milenkovica,ode leoonardo,ode izgleda i djurdjevic. sad vise nismo partizan nego vozdovac. ubrzajte to sa zairom da moze igrati protiv madjara. staviti stevanovica drugog golmana da brani,covek branio dobro. forsirati el munira vise. dovesti dva stopera. tawaba proradi. uvesti nekad i jovanovica mali je dobar. u odbrani strasno duva...

avatar
KOBAC011
Monday, 07.08.2017
18:07

Pa i Voždovac trpa musave. ;)

avatar
PLAYBOY
Monday, 07.08.2017
13:59

mogu da se kladim da ce posle Videotona prodati Djurdjevica, zasto i ne bi kad su vec uspreli da prodaju sve sto valja. Celo leto govore kako ce zadrzati ceo tim na okupu a oni sve rasprodadose. Ponavljam, cilj uprave je da sto vise para strpaju u svoje dzepove a Partizanu sta Bog da.

avatar
Matara
Monday, 07.08.2017
13:38

Trebaju nam dva ozbiljna igraca spic i stoper ako zelimo u Evropu.

avatar
Burazer
Monday, 07.08.2017
13:17

Cini mi se da ce prodati Djurdjevica, znaci onda spic Tavamba, levo Suma, desno Jankovic, na sredini Everton i Jevtovic, a ispred njih taj Zairo. Moraju da kupe stopera i golmana, i da sklope solidan tim.

avatar
paok
Monday, 07.08.2017
13:43

Ne znam samo sto ste zapeli da Suma ide na krilo kad je njegova prava pozicija iza napadaca. Ako dodje Jairo a Djurdjevic ode, taj ce na krilo a ne Suma. Jesi li mozda pogledao gde je i kako Suma igrao prosle godine.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 07.08.2017
13:02

Pored Jaira dovesti i Crnomarkovića iz Čuke. Dečko je paklen igrač, bije protivnike, ostavlja srce na teren, štoper kakav nam treba. Eventualno vratiti Baneta Trajkovića.

avatar
paok
Monday, 07.08.2017
13:44

Verovatno se salis za Trajkovica.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 07.08.2017
16:23

Za Trajka je bila čisto zezanje al za ovog iz Čuke sam ozbiljno mislio.

avatar
PLAYBOY
Monday, 07.08.2017
13:57

kakav Trajkovic, lik duzan i Bogu i narodu, kockar i pijanac teski

avatar
Poznavalac
Monday, 07.08.2017
12:51

sada je kasno za bilo sta,kada smo trebali da se pojacavamo mi smo prodavali ili statirali,sta ce nam sada pojacanja kada smo sipali iz LS??Katastrofalan prelayni rok,cak smo dosli u problemu da komsinica ima bolji tim..Goruca mesta su levi bek,centralni bek,krilni igrac i igrac sredine terena..

avatar
ANDERSON CARVALHO 8
Monday, 07.08.2017
17:42
avatar
Renton
Monday, 07.08.2017
12:26

Suma na levo Krilo,Jankovic desno,Tavamba u sredini,Djurdjevic napadac,sta ce nam Jairo? Jankovic je bolji od njega. Treba nam stoper i levi bek!

avatar
Algebra
Monday, 07.08.2017
12:53

Prvo, Suma ne može da igra krilo - čovek je klasična poluka i ne dolazi do izražaja kada igra toliko povučeno. Drugo, Đurđević odlazi 99%, jedino je nepoznato kada. Treće, čak i da ostanu svi i Suma ''nauči'' da igra kao krilo, ko će nam igrati u slučaju povrede, ili crvenog kartoga? Amater Đuričković? Partizanu je najkritičnija pozicija zadnji vezni, da imamo kvalitetnog zadnjeg veznog (tipa Žuka, ili Donald, koji pokrivaju i napred i nazad, a i fizički su jaki), automatski bi i štoperi izgledali bolje, jer ne bi konstantno ostajali na vetrometini. Levog beka novog nema šanse da dovode jer Miletić ima ogroman kredit, a Libijac je ozbiljan igrač u napadu - Partizanu baš to treba za JSL.

avatar
Algebra
Tuesday, 08.08.2017
11:18

@Poznavalac, Jevotić nije nikako centralni vezni. Partizan igra sa 2 zadnja vezna, a to su Evo i Jevta (odnosno igrač za kog ja kažem da je problem i da mora da se dovede). Kako ti misliš da Partizan igra sa Sumom, Jankovićem, Tavambom, Đukom, novim krilom i samo jednim zadnjim veznim? Ukoliko ti nisi primetio da Partizan od starta priprema igra sa dva zadnja vezna, nemamo o čemu više da diskutujemo.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 08.08.2017
07:11

Lepo sam procitao ali ti si pobrkao pozicije i pojmove,bez ljutnje..zadnji vezni je everton,a njegov kako kazes parnjak moze da bude samo centralni vezni sa obavezama da bude spona ka napadu,neko ko zna da iznese loptu,uputi dobar pas,a nikako zadnji vezni jer bi to bila suvise defanzivna formacija..

avatar
Algebra
Monday, 07.08.2017
22:56

@Poznavalac, ko je rekao da je Evi sporan? On ima svoje bubice, ali je itekako koristan. Nama treba njegov parnjak, igrač koji će stati povezati štopere i veza, a po potrebi će ubrzati ritam, spustiti ga... veliki problem nas Srba je što ne znamo šta pročitamo. @HERBER, zašto Đuričković amater? Čovek nema kondiciju profesionalnog fudbalera, to prvo i osnovno. Nakon toga dolaze fizičke predispozicije za poziciju koju igra, a nakon toga smisao za fudbal i selekcija šuta. Jedino šta ima kvalitetno to je pas u prostor. Uvek bi pre da na klupi imam krilo kao što je Predrag Luka (energičan, borben, brz...), nego kao Đuričković (mrtav, smlatav, lenj...).

avatar
Poznavalac
Monday, 07.08.2017
18:29

Mi odavno nismo imali boljeg zadnjeg veznog od evertona,jos od igora duljaja..trci za dvojicu,borben po meni najbolji nas igrac..problem je u njegovom partneru na sredini terena jer i kosovic,a tek jevtovic su jako losi igraci,spori,bezidejni..

avatar
ANDERSON CARVALHO 8
Monday, 07.08.2017
17:42

Zasto i kako je Djurickovic amater?

avatar
paok
Monday, 07.08.2017
13:46

Konacno da neko shvati da Suma ne moze na krilo:)

avatar
Marko Strugar
Monday, 07.08.2017
13:10

Po svoj prilici se sprema prodaja Djurdjevica.