Iliev o pojačanjima: "Miletić imao ponudu Burse, Saša evropski kalibar"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.06.2016.
14:26
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev govorio je na današnjoj promociji Nemanje Miletića i Saše Marjanovića o kvalitetima dvojice igrača koji su zadužili crno-beli dres.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u utorak je predstavio još dva pojačanja, pošto su nakon Petra Đuričkovića i Milana Radina crno-beli dres zadužili Nemanja Miletić i Saša Marjanović.

Na današnjoj promociji trećeg i četvrtog pojačanja crno-belih u letnjem prelaznom roku sportski direktor Partizana Ivica Iliev predstavio je Sašu Marjanovića i Nemanju Miletića okupljenim novinarima i javnosti.

Sportski direktor Partizana rekao je da je Saš Marjanović igrač za sve pozicije.

"To je neko ko pravi ozbiljnu razliku u ofanzivi i defanzivi, sa kvalitetom realizacije. Ove sezone nas je uverio u golgeterske sposobnosti, koje su šlag na torti na sve što ima kao igrač. To je igrač saveremenog kova, evropskog kalibra, školovan, što ne čudi jer je potomak naše škole. Mislim da polako slažemo slagalicu koju smo zamislili, sve je na pojačanjima da se nametnu treneru", rekao je on.

Iliev je naveo da je Marjanović imao atraktivnih ponuda, ali da "smo našli sredinu da Partizan bude zaštićen, kao i sam igrač, koji želi da se u perspektivi ostvari u inostranstvu".

"To je pokazatelj da i pored ponuda igrači shvataju da dolaskom u Partizan njihova karijera dobija veliki plus", ocenio je Iliev.

Što se tiče levog beka Nemanje Miletića, Ivica Iliev je kazao da se radi o "evropskom tipu igrača", onakvom kakav je klub "oduvek tražio".

"On je brz i agresivan, igrač velikih tehničkih mogućnosti. Nismo imali lak zadatak da ga dovedemo, jer je bio na korak od potpisivanja ugovora sa Bursasporom i bilo je teško parirati toj ponudi. Mi pregovaramo imenom Partizana i grbom, zahvalan sam Nemanji što je prepoznao veličinu Partizana i da je za njega mnogo bolje što nije otišao u klub kao što je Bursa, koji se sigurno ponudio unosniji ugovor. To je želja da se igra na evropskom nivou, da se osvoji titula i ponovo se zavijori mušema Lige šampiona na stadionu", rekao je Iliev.

Pojačanja će se šefu stručnog štaba staviti na raspolaganje već u sredu pošto će Ivan Tomić izvršiti prozivku u 10 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
milos stefanovic
Tuesday, 07.06.2016
15:40

Dzanki hoces li dovesti nekoga da igra u prvih jedanest?

avatar
Marko Petrovic
Tuesday, 07.06.2016
15:01

Ja pročitah Barse, pa se zapitah je li ovaj Iliev normalan

avatar
3x3
Tuesday, 07.06.2016
14:32

Ja procitao Barse gore, gledam koji ...