Iliev nije ni gledao Zvezda - Vojvodina, sve mu je jasno posle izjave ''jednog fudbalskog radnika''

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.05.2017.
09:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dva dana posle mečeva 33. kola Superlige, sportski direktor Partizana oglasio se u medijima, vidno razočaran najnovijim dešavanjima, ali i ponosan na svoj klub.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

S obzirom da iz Partizana nije bilo zvaničnih reakcija posle meča između Crvene zvezde i Vojvodine i spornih situacija koje su uzburkale ovdašnju fudbalsku javnost, navijače Partizana je dodatno uznemirilo zašto se niko od čelnika kluba ne oglašava.

Zvanično saopštenje, kakvo bi u proteklim godinama bilo nezaobilazno u sličnim situacijama, ovoga puta je izostalo, ali to ne znači da u Partizanu kriju svoj bes i ogorčenje zbog dešavanja na ''Rajku Mitiću'' proteklog vikenda.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev oglasio se u izjavi ''Novostima'' iznenađujućom izjavom da nije ni gledao utakmicu između Crvene zvezde i Vojvodine.

''Ma, čak ni najzanimljivije detalje nisam gledao posle tog meča! Znam samo da sam imao 'milijardu' poruka na telefonu na temu crvenog kartona i penala. Iluzorno je da pričam bilo šta. U domaćem fudbalu se, očigledno, odavno sve zna, a manje će da me boli glava ako ne komentarišem baš ništa. Svi se prave naivni, pa na kraju ispadnu čak i glupi. A, niko u Partizanu nije glup'', poručio je Iliev.

On je podsetio i da su mu tokom igračke karijere poništena dva gola u derbijima sa Zvezdom, a s druge strane ne može da se seti da je bilo grešaka u njegovu korist. Medijske pokušaje izjednčavanja grešaka nazvao je ''lošom vrstom izvrtanja istine''.

Razočaran svim poslednjim dešavanjima u srpskom fudbalu, Iliev je podsetio i na još nešto, ali je i izrazio nadu da će jednog dana mnoge stvare biti razjašnjene.

''Mnogo veći šamar za Srbiju i naš fudbal je izjava jednog fudbalskog radnika da će njegov klub biti prvi u naredne četiri godine. Šta reći... Svi znaju sve i svi ćute.

Koja je onda poenta bavljenja našim poslom i znači li ikome podatak da Partizan ima superioran tim u Superligi.

Ako ništa ne možemo da promenimo u našem fudbalu, onda je zaista bolje da ne trošimo energiju na priču i komentare'',
poručio je Iliev i pozvao navijače Partizana da, bez obzira na sve, pruže ekipi Marka Nikolića maksimalnu podršku do kraja sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 03.05.2017
16:29

Diskusija oko lažnog i smešnog izjednačavanja i pitanje, izazov. Evo, na sportskim je kod određivanja sudija za posl. kolo pokazan njihov učinak na derbijima, penal nad Mihajlovićem, poništen gol zbog nepostojećeg ofsajda i gol na asistenciju iz očiglednog golauta. To je samo u poslednjih godinu i po. Dajte vaše primere dva, tri primera za posl. 10 godina. Čekam.

avatar
LoleRava
Friday, 05.05.2017
13:43

Evo ti tri laka na brzinu,Milijasev ofsajd,penal nad kaduom i lazeticem na 0:0 u utakmici za titulu plus jos nekoliko divljackih startova na toj utakmici na celu sa vasom legendom M.Krstajicem i vrlo bitno ocigledan faul nad Mrdjom od strane Drincica posle koga postizete pogodak u isto veoma bitnoj utkamici za titulu,Mazic stoji pored i ne svira faul.To ti je iz glave,u dva minuta sto mi palo prvo.

avatar
Padinjak21
Wednesday, 03.05.2017
16:04

Gospodine ilijev ja cu da vas podsetim, vase simuliranje i penal protiv Spartaka!!! Opet vi o vasem postenju. Imate youtube pa slobodno pogledajte

avatar
neymar-junior-10
Wednesday, 03.05.2017
18:00

Hahha dzaba pokusavate sve da svalite na Partizan. Penal nad Mihajlovicem u derbiju? Ako j bio penal nad onim debilom protiv vojvodine onda je i to penal.. pa ponisten cist gol protiv zvezde zbog nepostojeceg ofsajda.. pa onda ono padanje onog cirkuzanta kange koje je okarakterisano kao penal??

avatar
Wednesday, 03.05.2017
19:48

Svakako je bio penal za nas, a bio je i gol koji nam nije priznat zbog izmisljenog ofsajda, a jos dva ili tri puta su podigli zastavicu kada je Partizan bio u jako izglednoj situaciji iako ofsajda sigurno NIJE BILO - NEVEROVATAN DERBI!!!

avatar
Žeza
Wednesday, 03.05.2017
15:26

Kome bre ti pričaš o poštenju kad ste vi oteli VOJVODINI kup naočigled cele Srbije, još i maltrerirali oko 10 000 navijača na ulasku u beograd.Isti ste vi svi blizanci. NAPRED VOJVODINA!!!

avatar
neymar-junior-10
Wednesday, 03.05.2017
18:00

Hahha vojvodina ce stalno veciitm da gleda u ledja, a nemaju ni 700 a tek 10 000 navijaca

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 03.05.2017
12:16

Misliš li da mi gledamo detalje sa vaših utakmica, ne gledamo jer znamo unapred kako će da se završe...to što će partizan da dobije sve utakmice do kraja to je normalno i pre svega regularno,i sve to tako 30-ak utakmica ali zato što će Zvezda da dobije 5-6 to je već neviđena neregularnost i čudo koje se do sada nikad nije dogodilo...

avatar
LoleRava
Wednesday, 03.05.2017
16:59

Upravo tako,prvaci sveta u manipulisanju.

avatar
magister
Friday, 05.05.2017
01:27

Hej, Pipo, Lole, pitao sam gore. Eto, izašla ovde pre par dana tri snimljena očigledna primera neregularnosti u Zvezdinu korist protiv Partizana. Za samo godinu dana. Dajte suprotne primere, nek ih bude 3, za poslednjih deset godina makar. Pa da poverujemo da muljamo i mi i vi. Ali, dajte te primere. Ne Vojvodinu, ne neke druge, nego Zvezda : Partizan. Hvala.

avatar
Goran78
Wednesday, 03.05.2017
11:12

PA,NARAVNO DA NE MOZE DA SE SETI!ZAMISLI KAD BI REKAO:E,DA,NA TOJ I TOJ UTAKMICI SU NAMA POMOGLI!SVASTA!I Zvezda je imala ovakav niz,kao vi sad, prosle godine,pa se opet pricalo kako nam se svi sklanjaju i kako je namesteno celo prvenstvo!Sad kad je obrnuto,onda je to SUPERIORAN TIM!

avatar
INTER DO SMRTI
Wednesday, 03.05.2017
14:23

prijatelju gol iz gol auta,kraj diskusije savake... ko o cemu rava o postenju.

avatar
LoleRava
Friday, 05.05.2017
13:45

Nece oni nikad da priznaju u tome se mi razlikujemo,pitas ga lepo on skrece sa teme.

avatar
INTER DO SMRTI
Wednesday, 03.05.2017
21:22

Nisam vredjao to je samo poslovica...izvini ako te jesam uvredio nije mi bila namera.sportski pozdrav

avatar
Goran78
Wednesday, 03.05.2017
20:07

Decko,stvarno ne vidim potrebu za vredjanjem(rava o postenju)!Procitaj ponovo moj upis,pa ako nadjes makar jednu uvredljivu rec,ja ti se unapred izvinjavam.I tebi i bilo kome ko podrzava tvoj stav.Meni je taj gol iz auta bio uzasan,a ti skupi snage pa reci isto za npr. ponisten gol Milijasu u derbiju pre par sezona!

avatar
INTER DO SMRTI
Wednesday, 03.05.2017
18:18

Smesno...pogledajte istinu u oci.i tvoja podsvest zna da nije bilo vece prevare u derbijima od onog gola.ali naravno vi uvek imate izgovore.mucenici!!!

avatar
LoleRava
Wednesday, 03.05.2017
17:00

Milijasev ofasjd od dva metra al unazad kraj diskusije svake,ne nego vi cete o postenju.

avatar
Anderton
Wednesday, 03.05.2017
10:51

Zanimljivo je da se nijedne novine, ne bave intervjuom tog gospodina koji pre 10 dana priča o ulasku u LŠ, nađite jedan slučaj u evropi da neko ko ima isti broj bodova sa rivalom tako sigurno priča da je već osvojio titulu.

avatar
Wednesday, 03.05.2017
09:37

Objasnio, nista ni da se oduzme, ni da se doda. Inace, upravo o ta 2 gola Ivice (119. i 122. Derbi) sam i ja pisao juce, a jako je vazan taj deo njegove izjave koji se odnosi na greske u njegovu korist i izvrtanje istine. Doduse, upravo na tom 119. Derbiju smo im, po mom misljenju, dali gol iz ofsajda (ona situacija iz prvog poluvremena kad je strelac dobrano, a i evidentno ostao iza igraca zvezde), a on je bio strelac:-D Sa druge strane, odmah na tom istom smo bili i osteceni tako da mi tu nismo stekli nikakvu prednost - retki su takvi Derbiji, ako smo na 10-ak njih bili pogurani, da me ubijete, tesko da je bilo vise od toga, a cak i na svim tim na kojima jesmo, sigurno to nije uvek bilo nesto o cemu je trebalo da se prica mesecima posle toga vec se tako nesto zaboravilo vec za koji dan ili za koju nedelju...

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 03.05.2017
12:15

Pa niko i ne prica osim vas

avatar
Wednesday, 03.05.2017
15:27

Draga Jeco, volela bi ti jako da je to tacno, navukli ste mrznju citave Srbije koja ne navija za vas na sebe jos odavno, a sad samo tonete sve dublje i dublje iz dan u dan...