Iliev: "Nema opuštanja, hoćemo trofej"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.03.2016.
19:00
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev izjavio je da će ekipa ozbiljno shvatiti dvomeč sa Spartakom u polufinalu nacionalnog Kupa jer se zna da crno-beli hoće trofej u tom takmičenju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je nakon opraštanja od šampionske titule zacrtao kao cilj osvajanje trofeja u nacionalnom Kupu, a pretposlednja prepreka na tom putu za crno-bele će biti ekipa subotičkog Spartaka.

Žrebom u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi u utorak je odlučeno da se u polufinalu sastaju Partizan i Spartak, što je Ivica Iliev prokomentarisao na sledeći način.

"Kup je takmičenje u kojem često ima iznenađenja, slabije rangirani klubovi igraju tvrdo protiv favorita, ali verujem da neće biti iznenađenja" rekao je sportski direktor Partizana.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Partizana i Spartaka biće odigrana na stadionu u Humskoj već 16. marta, a revanš je na programu 20. aprila u Subotici.

"Lepše je kada revanš igrate kod kuće, ali ćemo se truditi da veću u prvom meču steknemo prednost koja će nam doneti miran duel u Subotici" dodao je Ivica Iliev.

Sportski direktor crno-belih podsetio je da je trofej u nacionalnom Kupu postavljen kao prioritet te da zbog toga ne sme biti opuštanja.

"Nama su titule uvek bile prioritet, nema opuštanja. Mi smo ciljeve postavili, a to je osvajanje kupa. Igramo dve utakmice i u blagoj smo prednosti" zaključio je Iliev.

Partizan je poslednji trofej u nacionalnom Kupu osvojio pre pet godina kada je finale sa Vojvodinom zavedeno službenim rezultatom (3:0) nakon što su Novosađani napustili teren nezadovoljni suđenjem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 08.03.2016
21:51

Ja imam neki osecaj da ce ova dvojica dokusuriti Partizan, daj Boze da se varam!

avatar
Tuesday, 08.03.2016
20:08

u inat svima kup je nas bre!

avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
20:08

Nikada vise ne sme da (nam) se ponovi ovakva sezona, od samog pocetka da se zauzme stav da ce SVAKA neregularnost biti uredno prijavljena bez odlaganja! Ovo sto se sada desava je teska lakrdija koja nikada ne sme da bude zaboravljena, a dugo ce se cekati i na oprostaj!

avatar
Gorann
Tuesday, 08.03.2016
23:24

Prvo kolo Partizan razbio Metalac 4:0, a Zvezda koja je x puta jaca od ovakvog Partizana posle jedva uzima Metalac 1:0 i 2:0 i pritom igraci Metalca prave duplo vise prekrsaja protiv Zvezde nego protiv Partizana. Prva neregularnost u sezoni.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 09.03.2016
05:25

Izgubite dva derbija imate preko 30bodova manje i ti i dalje zivis u zabludi,dostigao si izmisljebog zeljka cestitam

avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
23:43

Niti ste vi jaci od nas toliko (pitanje je da li ste uopste) niti ste pobedili Metalac u prvom delu.