Iliev ne zaboravlja ko je 'otkrio' Milenkovića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.03.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev nije zaboravio na bivšeg trenera u momentu kada je na red došla prodaja Nikole Milenkovića.

Epa/Maciej Kulczynski
Epa/Maciej Kulczynski

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan potvrdio je u sredu da je Nikola Milenković prodat Fiorentini za sumu od 5.100.000 evra i da će se od 1. jula mladi štoper preseliti na "Artemio Franki".

Tim povodom se oglasio i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev koji je ukazao na propust koji se dogodio u slučaju Nikole Milenkovića.

"Ne uzimam zasluge za sebe, Milenkovića je otkrio Ivan Tomić! Do pre godinu i po u našoj školi nije važio ni za talentovanog, nije imao ni stipendijski ugovor" objasnio je Iliev za "Žurnal".

Posebno je značajno to što će se kompletan iznos od prodaje Nikole Milenkoviča sliti u kasu "Parnog Valjka" jer Milenković nije imao nikakve dogovore sa menadžerima.

"To je pitanje kojim bi trebalo da se bavimo! Poruka za mlade sa akcentom da je Blekiju klub bio menadžer. 'Nemojte da se vezujete, dovoljni ste sami sebi" poručio je Iliev.

Nikola Milenković je za Partizan odigrao samo 29 takmičarskih mečeva, a ukoliko do kraja sezone sve bude išlo po planu, Humsku će napustiti sa manje od 50 nastupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 16.03.2017
14:11
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 16.03.2017
14:11

Direktor rudnog kopa Partizan, Ivan Tomic.

avatar
neymar-junior-10
Thursday, 16.03.2017
12:01

Ovaj Tomic se zajebao sto je htio da bude trener prvog tima.. sjajan je kao sportski direktor..

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 16.03.2017
14:14

U trenutku kad je Ilijev postao sportski direktor nuđeno je i Tomiću da bude potpredsednik za sportska pitanja pa da zajedno sa Ivicom vodi sportski sektor a samim tim i prelazni rok. Tako da si potpuno u pravu da se zajebao kad je to odbio.

avatar
Ribar sa Save
Thursday, 16.03.2017
11:35

Kada neki sportski direktor ne uspe da nađe odgovarajuća pojačanja na tržištu onda u zadnji čas trener mora doneti odluku koga iz omladinskog pogona treba prekomandovati u prvi tim.nTakvih bude mnogo, neko blesne a neko ne i šta sad jel on trenerčina odmah? Budeš prvak u našoj smešnoj ligi odeš u svet i nema te nigde to je realnost 95% naših trenera. Navijači veličaju Stanojevića, Jankovića ali to je nažalost prosek.n1. g-din Radomir ndeset mesta praznon12. Piksin13. Jokanovićnsto mesta prazno pa onda Tumba i ostalinPozdrav

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 21.03.2017
03:07

nije trenerčina, ali ima njuh za igrača, kao sportski direktor je doveo Zuku, Moreiru, Dijaru, Savica (za njega nisam 100% siguran) i jos ih ima