Iliev mu tražio 'dabl-dabl', evo šta je obećao Tavamba!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.07.2017.
10:01
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Korpulentni napadač crno-belih Leandre Tavamba obećao je navijačima da će Partizan eliminisati Olimpijakos i plasirati se u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kamerunac je za vikend postigao dva gola u ubedljivom trijumfu nad Mačvom, a očito da je posle sjajnog starta u Super ligi dobio dozu dodatnog samopouzdanja.

Napadač Partizana je u razgovoru za "Blic" obećao navijačima da će crno-beli eliminisati Olimpijakos i obezbediti plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Mogu da obećam da ćemo proći dalje! Ako želimo u Ligu šampiona, moramo da elimišemo ekipu kakva je Olimpijakos. Čeka nas težak meč i dobar rezultat u prvom meču nas približava cilju", kazao je Tavamba.

Nakon promašaja u prvom meču sa Budućnosti Tavamba je od sportskog direktora dobio pridiku pa je tako rečeno da se od njega u novoj sezoni očekuje učinak od deset golova i deset asistencija.

"Moj cilj je da mi nova sezona bude bolja od prethodne. Šapčanima sam dao dva gola, srećan sam zbog toga i nadam se da ću u tom ritmu i nastaviti. Prošle sezone nisam toliko bio fokusiran na lični učinak, jer je cilj bila titula, do koje smo na kraju i došli. Pokušaću da ove godine dam što više golova i nastavim golgetersku seriju, nadam se već protiv Olimpijakosa", dodao je Tavamba.

Partizan je od početka sezone odigrao tri utakmice i ostvario dva trijumfa uz remi. Naredni takmičarski meč crno-beli igraju u utorak uveče protiv Olimpijakosa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Monday, 24.07.2017
22:03

Da li je njegova izjava zaista citirana? Obecao je da cemo proci Olimpijakos,ako jeste to izjavio,super je znati da mu je samopouzdanje na vrhuncu,svi ostali igraci u ekipi trebaju biti takvi.

avatar
Agan Hodzic
Monday, 24.07.2017
13:52

Sada teziste igra mozemo da baziramo na vise igraca I da menjamo tokom igre,sto nam daje dodatnu prednostvu odnosu na protivnike,siguran sam da je Djuka to vec uvezbavao!

avatar
Monday, 24.07.2017
11:38

Tavamba je trenutno igrač na kome se najviše bazira Partizanova igra, a to se najbolje videlo kako smo igrali kad ga je bilo na terenu u Beogradu, a kad nije u Podgorici u prve tri utakmice u sezoni. Leonardo i Đurđević još nisu u pravoj formi dok je Suma tek stigao pa je možda i ločigno da on preuzme teret. Drago mi je da je demantovao pojedine medije koje su kao oružje za napad na klub pisali da je Tavamba promašaj.