Iliev: "Kup nam je prioritet"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.12.2015.
15:54
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev rekao je da su crno-beli dobili najtežeg rivala u nacionalnom Kupu ali da će uprkos tome morati da opravdaju ulogu favorita.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije sastaće se sa Radničkim iz Niša u okviru četvrtfinala nacionalnog Kupa, odlučeno je današnjim žrebom u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Kako crno-beli još uvek nemaju trenera, sportski direktor Ivica Ilijev izneo je utiske nakon žreba. Funkcioner crno-belih rekao je za "Mondo" da je Partizan dobio najtežeg rivala.

"Dobili smo najtežeg rivala iz drugog šešira, ekipu koja je u prvom delu sezone igrala fenomenalan fudbal. Povoljna okolnost je ta što smo domaćini i zbog toga imamo blagu ulogu favorita, ali, sa druge strane, to ne mora ništa da znači" rekao je Ilijev.

Sportski direktor Partizana dodao je da Kup kao specifično takmičenje uvek donosi iznenađenja ali je istakao da će crno-beli morati da osvoje trofej ne bi li makar malo popravili učinak u očajnoj sezoni.

"Za nas je takmičenje u Kupu prioritet i prilika da osvojenim trofejom ublažimo tešku sezonu" zaključio je Ilijev.

Partizan se posle 22 takmičarska kola u Superligi nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli sa 26 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom, a četvrtfinalni Kup duel sa Radničkim iz Niša odigraće 2. marta u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke