Iliev je ponosan, Partizanu stižu brojne ponude!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.11.2016.
11:31
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio koliko je Partizan, zapravo, tražen u Evropi!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbalere Partizana narednog vikenda očekuje utakmica sa Novim Pazarom u Humskoj, a onda sledi nova prvenstvena pauza, tokom koje će crno-beli imati jedan ''evropski izlet''.

Kao što već verovatno znate, klub iz Humske je dogovorio odigravanje prijateljske utakmice sa ekipom mađarskog Videotona iz Sekešfehervara, čije boje brane i dvojica bivših napadača Partizana, Danko Lazović i Marko Šćepović.

Taj meč je zakazan za 11. novembar u Mađarskoj, a podsetimo, crno-beli su nedavno i na svom terenu imali jaku evropsku proveru, protiv solunskog PAOK-a.

S tim u vezi, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je u razgovoru sa Biljanom Obradović na TV Partizan otkrio da u Humsku stižu brojne ponude evropskih klubova za odigravanje još prijateljskih mečeva, ali da prosto, Partizan ne može svima da udovolji!

''Ponosan sam zbog toga, ali ne možemo da izađemo u susret svim evropskim klubovima koji žele da odigraju prijateljske utkmice sa Partizanom. Koliko sam ponosan, toliko mi je i žao, jer zaista želimo da svima izađemo u susret.

Samo u poslednjih mesec dana smo morali da odbijemo, ili odložimo, da ne budem grub, ponude dva evropska kluba za odigravanje prijateljskih mečeva sa Partizanom'',
istakao je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 04.11.2016
07:37

Iliev nece da kaze imena ta dva kluba,to su Apoel i Benfika,oni gore od zelju da im partizan izadje na megdan!

avatar
Ckea
Thursday, 03.11.2016
12:52

Da Videoton je pravi evropski klub sa istorijom, prevaranti lopovski pravite iz ljudi obicne bu...da bog da vam jahte crkle

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 03.11.2016
12:37

Zakazite sa Milanom pa da umrem na centru! Kad smo vec kod Danka, jeste li videli kakvu je golcinu iz slobodnjaka dao Vasasu za vikend? Majstorcina!!!