Iliev iz Švajcarske najavljuje Partizanovu bajku u Evropi

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.09.2017.
18:03
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Može li ono što je crno-belima izmaklo pre dve godine, ove jeseni da se vrati na najlepši način?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Ekipa Partizana večeras u 19 časova počinje takmičenje u Grupi B Lige Evrope. Rival je ekipa Jang bojsa, koja igra na stadionu kakav je svojevremeno planiran da se izgradi u Beogradu, na potrebe crno-belih. Taj plan je propao, a sportski direktor Partzana Ivica Iliev je impresioniran inom što je video u Bernu.

''Jedno fenomenalno zdanje, nešto tako bi dolikovalo našem klubu u renomeu'', istakao je Iliev.

Ipak, utakmica je u prvom planu, Iliev ceni rivala, ali veruje i u svoj tim, značajno ojačan u odnosu na prethodnu evropsku utakmicu u Felčutu protiv Videotona (4:0).

''Težak protivnik koji je izbacio jedan Dinamo Kijev, pričamo o ekipi koja je na granici Lige šampiona i koji neki egal igra sa ekipama koji su treći šešir Lige šampiona.

Dvomeč sa Olimpijakosom i Videotonom nam je pokazao gde pripadamo. Pet-šest kvalitetnih igrača smo doveli od tada, potrebno je vreme da se uigraju, ali ja se nadam da ćemo odmah krenuti jako. Ipak, šta god da se desi ovde, do kraja može da se okrene.

Verujem da kreće lepa priča, možda i bajka ove godine u Evropi'',
istakao je Iliev.

On veruje da su fudbaleri Partizana sada rasterećeniji u odnosu na mečeve kvalifikacija sa Videotonom.

''Vidim optimizam, igrači su svesni svoje snage, ono što im je najveći teret davalo je iza nas, a to je bio dvomeč sa Videotonom. Posle te utakmice više ništa nije isto. Veliki, istorijski rezultat od 0:4 dao nam je neka krila i to je neki čep koji je trebalo da se probije'', zaključio je Iliev u izjavi za TV Partizan.

U prilogu je startna postava Partizana večeras protiv Jangbojsa.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke