Iliev ih je kritikovao posle meča u Humskoj, šta poručuju pred revanš?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.08.2017.
16:00
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Tokom beogradskog dvoboja sa Videotonom, nisu bili na željenom nivou. Usledile su oštre kritike od strane sportskog direktora, da li su ih i dodatno motivisale?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sejduba Suma i Marko Janković trebalo bi sutra da budu velika Partizanova prednost u odnosu na protivnika, ali samo pod uslovom da odigraju kako najbolje znaju, što u prethodnom meču, prošlog četvrtka u Humskoj, nije bio slučaj.

Sporski direktor Ivica Iliev ih je s pravom kritikovao, a sutrašnji revanš u Felšutu pokazaće da li je i uspeo da ih ''prodrma'' i natera da ''eksplodiraju'' u odlučujućoj utakmici za plasman u Ligu Evrope.

U susret revanšu, Janković tvrdi da je spreman da pruži maksimum u Mađarskoj, uz kraći osvrt na prethodnu utakmicu.

''Ne želim da tražim bilo kakvo opravdanje, ali nemoguće je da se stalno igra dobro. Isto tako, ambijent nije bio fudbalski, tribine prazne...

Pred nama je veliki cilj, spremni smo da ga ispunimo. Imamo aktivan rezultat i daćemo sve od sebe da da uđemo dobro u meč i prođemo dalje. Moramo da damo sve od sebe'',
poručuje Janković, a prenosi ''Žurnal''.

I Sejduba Suma uverava da je maksimalno spreman za pobedu i plasman u Ligu Evrope.

''U ovavim utakmicama bitno je da budemo jaki kao tim. Videoton je izuzeto čvrsta ekipa, nismo uspeli da ih savladamo u prvom meču, ali verujem da ćemo u revanšu pronaći put do gola i slavlja'', istakao je Suma.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 56
Wednesday, 23.08.2017
18:02

Dok god se traži visok presing i igra kratkih pasova sa čestom promenom mesta neću kritikovati igrače nego onog koji to pokušava sa Jevtovićem na terenu jer je to gotovo nemoguće sa igračem koji je spor, neokretan, sa slabim radijusom kretanja, ne stoji blizu protivniku i gotovo da nema precizan pas unapred. Ako neko misli da u ovom slučaju Partizanova krila (Suma i Janković) mogu da izađu na visoki presing u protivničkih 20-ak m, zatim kad protivnik probije presing sprintaju nazad, kad se osvoji lopta da priđu na poziciju zadnjeg veznog i kreiraju igru, naprave ne jedan nego dva viška jer imamo jedan manjak u napadu (Jevtović) i da stignu u završnicu, taj je onda u velikoj zabludi - fizički je nemoguće da postignu bez obzira na znanje koje poseduju ili ne poseduju.