Iliev - I ohrabrenje i razočaranje za ''Grobare''!

Autor: Beta Beta
sreda 18.11.2015.
15:08
Izvor: Beta

U razgovoru sa novinarima u sredu sportski direktor Partizana dotakao se i teme prelaznog roka od kojeg navijači crno-belih mnogo očekuju. Ali, sve želje ''Grobara'' očigledno neće biti ispunjene...

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da je rano da se govori o zimskom prelaznom roku, kao i to da taj fudbalski klub čekaju bolji dani.

"Partizan čekaju bolji dani. Konkretna imena ne dajem, a kada je reč o pozicijama na kojima tražimo pojačanja, dok traje sezona moram da budem zatvoren. Tek kada se završi poslednja utakmica u jesenjem delu možemo da pričamo i o pozicijama i možda nekim imenima", rekao je Iliev agenciji Beta.

Partizan ove sezone ima loše rezultate u srpskom prvenstvu, gde posle 17 kola zauzima tek peto mesto sa 21 bodom manje od vodeće Crvene zvezde.

Iliev je kazao da bi svako iznošenje imena potencijalnih pojačanja moglo negativno da utiče na ekipu.

"Bio sam igrač i ne bih želeo da omalovažavam ovu poziciju jer je veoma ozbiljna i svako iznošenje nekog imena bi moglo da negativno utiče na razvitak celog slučaja", kazao je on.

Iliev je istakao da su "veoma male šanse" da se brazilski napadač Kleo vrati u Partizan u zimskom prelaznom roku.

"Malo je realno da Kleo ponovo bude član Partizana, nažalost. Veoma su male šanse", naveo je Iliev i dodao da je u kontaktu sa Kleom, kao i sa svim svojim nekadašnjim saigračima.

"To su sve moji prijatelji i čujemo se", dodao je on.

Iliev je rekao da je još nepoznata sudbina jednog od najboljih igrača Partizana Andrije Živkovića.

"Situacija oko Andrije Živkovića je zamršena, najblaže rečeno. Jednostavno, ljudi koji su duboko upoznati sa tim slučajem treba to da rešavaju. Ja nemam moć da u tom slučaju bilo šta odlučujem. Videćemo šta će se dešavati", rekao je Iliev.

Kada je reč o treneru Ljubinku Druloviću, Iliev je rekao da o njemu može da govori samo pohvalno.

"Ne možemo da sudimo treneru koji nije selektirao ekipu, on je zatekao, čak ni nju jer je bilo mnogo povređenih igrača i bilo bi neozbiljno govoriti o tome. Stvarno je neumesno pričati na tu temu, o Druloviću sve pohvale kao čoveku, stručnjaku i bivšem fudbaleru", rekao je Iliev.

Crno-beli će u osmini finala igrati protiv Voždovca, kluba za koji je sportski direktor rekao da je želeo da se izbegne taj protivnik.

"Sa ljudima iz Voždovca imamo divne, prijateljske odnose, ali utakmica sigurno neće biti prijateljska. To je jedan od protivnika kojeg smo želeli da izbegnemo, ali šta je - tu je. Ne ide nam na ruku to što ćemo gostovati, ali imamo najveće ambicije i ići ćemo na pobedu, kao i svaki put. Sportista sam u duši, ne treba razmišljati o protivniku", rekao je Iliev.

Utakmica Voždovca i Partizana biće odigrana 2. decembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prevrcem se u grobu!
Wednesday, 18.11.2015
20:59

ma ko je mislio da ce ovo biti istina! uvek patka sa svakim prelaznim rokom! jos plus je i stranac a koliko mesta ima? jedino da se otera fabrisio, sto i treba da se uradi i eto ti mesto stranca, ali se i fofana vraca grrrr!!! uprava napolje!

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 18.11.2015
19:15

velika mu Kleova plata..ccc...pa koliku platu Kleo moze da ima?? Odresite kesu sa parama sad kad ih imate...Hocu Klea da vidim u Partizanu opet...njega mogu da gledam za razliku od vas svih u upravi i na terenu!

avatar
delije sever NS
Wednesday, 18.11.2015
20:26

Napadac daje golove kada mu ih sredina namesti....partizan je sa Stanojevicem igrao izuzetan fudbal i Kleo je davao golove.Sada nemate ni odbranu,ni sredinu,ni krila,prosto niko ne stvara sanse....da stvaraju Saponja je kralj decko,trebali ste ga istrpeti kada ste vec u ovakvom stanju i imali bi ste vrhunskog napadaca...sada,da vam dodje i Runi,dzaba vam je.Mozda jedino Mesi ili Ronaldo,oni znaju da uzmu loptu kod svog sesnaesterca i da predriblaju sve i daju gol....Kleo je igrac koji ceka loptu da bi je uputio ka golu a ko ce mu je dati nznm,evo ode vam i mali Zivkovic .

avatar
England
Wednesday, 18.11.2015
16:47

Iliev vazurina marioneta

avatar
BratZaBrata
Wednesday, 18.11.2015
16:46

Trebaju da se ugledaju na Ludogorec i da dovode brzonoge Brazilce za male pare, kao sto je i Kleo

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
16:23
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
16:23

Prica se o spisku od sest-sedam igraca koje ce Ivica pokusati da proturi u narednom periodu (ako vec i nije:-)), ali pitaj Boga o kojim i kakvim se tu igracima radi. Ako je jedan problem vec Kleova plata, a dosao bi bez obestecenja, koliko mi imamo pravo da se nadamo u slucaju ostatka?!?! Jos dolazi i taj internat, opet je obnovljena prica, aktuelizuju obecanja?!

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
18:18

* koji ce (spisak)

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Wednesday, 18.11.2015
16:16

Zasto mi ne objavljujete svaki treci komentar?