Iliev: "Đukić najveće pojačanje, pravimo moćan Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.06.2017.
15:56
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor šampiona Srbije Ivica Iliev poručio je da sa ponosom može da konstatuje da su crno-beli dobili najveće pojačanje letnjeg prelaznog roka.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je u ponedeljak predstavio Miroslava Đukića kao novog šefa stručnog štaba i naslednika Marka Nikolića.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev predstavio je trenera kao najveće pojačanje u ovom prelaznom roku, a ocenio je da je njegov dolazak pokazao veličinu kluba.

"Veliko mi je zadovoljstvo da kao najveće pojačanje predstavim našeg novog trenera Miroslava Đukića. Najbitnije je da smo pokazali fudbalskoj Srbiji i Evropi veličinu kluba, stabilnost, snagu i ideju. Ovo je najveći mogući dokaz veličine našega kluba. Sve ovo izgovaram sa ponosom" rekao je Iliev.

Miroslav Đukić je sa crno-belima potpisao ugovor na dve godine.

"Ubeđen sam da će Đukić nastaviti tamo gde je stao. Bio je veliki pobednik. Fudbal koji se tada igrao važi za najlepši u poslednjih 20 godina. Ovo je dokaz da idemo ka tome i nećemo stati. Korak po korak, pravimo moćan Partizan", rekao je Iliev.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

38 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
11:36

pre 13 satinNama za prvi tim trebaju golman, stoper, levi bek, centralni i ofanzivni vezni (ovo- i # 8 i # 10 pod uslovom da igramo u 4-2-3-1), a posle toga postepeno i ta desna strana (MV-MJ), ona (sad) jos i nije (toliko) kriticna, ali ce nam trebati da se tu postepeno i vremenom pojaca konkurencija. Ne vidim da Jankovic moze da napreduje do te mere da cemo padati u trans zbog njegovih igara, a Vulicevic dokle bude gurao, gurace. Prema tome, jasno je: Ostojic, Everton, Leonardo i Djurdjevic plus Vule i Janko (cak i ako ne bas on, neko drugi od onih koje imamo, opet ne mozemo, realno gledano, da dovedemo jos i tu nekoga jer to nije odrzivo resenje niti optimalno, i ja cu malo da smanjim apetite), njih sestorica mogu da racunaju na to imaju obezbedjeno mesto, ostalih pet (gore navedenih) mesta valja i treba popuniti po kljucu: dva ili tri stranca i dva ili tri nasa.nnpre 14 satinI nadji(te) nekog drugog umesto Marasa, on je persona non grata nakon onoga, a bojim se da je i Planic pod znakom pitanja jer mozda nije toliko brz koliko ga nas Baldekeita mozda vidi takvim (to je jako vazno, uslov je koji ce svako morati da ispuni na toj poziciji ili da cita jako pametno da bi to nadomestio), ali slazem se sa njim da je taj decko znatno napredovao. Ako mu neko zamera ono na Vracaru, i Nemanja Stevanovic je bio akter one bruke na Banovom brdu, ili se gleda to svima ili se ne gleda nikome.nnnpre 14 satinNe mora da znaci, Mirko Marjanovic je takodje iz Knina, a Partizanovac je bio samo takav. Suput je iz Gospica pa je isto oduvek Grobar:-D Jedino za Benkovcanina Gagica vec ne znam:-D Svi nasi golmani u poslednje vreme imaju neke veze sa zvezdom- Stojkovic, Kljajic, Saranov (moze on da prica sta hoce, zvezdas je), Jovicic, Piroman- svi oni ili bili u cz ili navijali za nju... P.S. Naravno, ne mislim bukvalno svi golmani, ali skoro svi svakako da:-D

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
21:47

Nama za prvi tim trebaju golman, stoper, levi bek, centralni i ofanzivni vezni (ovo- i # 8 i # 10 pod uslovom da igramo u 4-2-3-1), a posle toga postepeno i ta desna strana (MV-MJ), ona (sad) jos i nije (toliko) kriticna, ali ce nam trebati da se tu postepeno i vremenom pojaca konkurencija. Ne vidim da Jankovic moze da napreduje do te mere da cemo padati u trans zbog njegovih igara, a Vulicevic dokle bude gurao, gurace. Prema tome, jasno je: Ostojic, Everton, Leonardo i Djurdjevic plus Vule i Janko (cak i ako ne bas on, neko drugi od onih koje imamo, opet ne mozemo, realno gledano, da dovedemo jos i tu nekoga jer to nije odrzivo resenje niti optimalno, i ja cu malo da smanjim apetite), njih sestorica mogu da racunaju na to imaju obezbedjeno mesto, ostalih pet (gore navedenih) mesta valja i treba popuniti po kljucu: dva ili tri stranca i dva ili tri nasa.

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
21:10

Hvala, Fella:-D

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 05.06.2017
20:39

Zvezdasi su u partizanu oduvek bili najveca pojacanja. Primer, Milko Djurovski, Djukic i Vladimir Stojkovic.

avatar
Dado35
Tuesday, 06.06.2017
16:15

Dupla kruna😂😂😂pripravi stihove uskoro

avatar
Poznavalac
Monday, 05.06.2017
20:01

Rekoh ja da nismo bili svesni kakvu nam je uslugu ucinio uplaseni mare!

avatar
Anderton
Monday, 05.06.2017
19:46

Revolte, sa Borjanom koji je iz Knina znači da je njihov :d, ti ide i Sneža u paketu. Treba dovesti Dražića, Maraša, Sumu za početak. Možda i Jovićića iz Perma. Prodati Mihajlovića, možda i Alena i tako namaknuti pare.

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
21:09

Ne mora da znaci, Mirko Marjanovic je takodje iz Knina, a Partizanovac je bio samo takav. Suput je iz Gospica pa je isto oduvek Grobar:-D Jedino za Benkovcanina Gagica vec ne znam:-D Svi nasi golmani u poslednje vreme imaju neke veze sa zvezdom- Stojkovic, Kljajic, Saranov (moze on da prica sta hoce, zvezdas je), Jovicic, Piroman- svi oni ili bili u cz ili navijali za nju... P.S. Naravno, ne mislim bukvalno svi golmani, ali skoro svi svakako da:-D

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
21:14

I nadji(te) nekog drugog umesto Marasa, on je persona non grata nakon onoga, a bojim se da je i Planic pod znakom pitanja jer mozda nije toliko brz koliko ga nas Baldekeita mozda vidi takvim (to je jako vazno, uslov je koji ce svako morati da ispuni na toj poziciji ili da cita jako pametno da bi to nadomestio), ali slazem se sa njim da je taj decko znatno napredovao. Ako mu neko zamera ono na Vracaru, i Nemanja Stevanovic je bio akter one bruke na Banovom brdu, ili se gleda to svima ili se ne gleda nikome.

avatar
Salone
Monday, 05.06.2017
18:44

Mocnu kantu za nabijanje u ls nema Vucica,Kokeze i tolenka da vam poklanjaju titule

avatar
Poznavalac
Monday, 05.06.2017
20:00

Ha ha ha,pa to su vasi navijaci oni su vam doneli ove zadnje dve titule u proteklih cetri godine..sra sve necu pročitati.

avatar
Sasa1969
Monday, 05.06.2017
17:48

Polako, prvo skocimo pa kazemo hop, put je dug i trnovit, vazna je hemija, upornost, istrajnost, borbenost, jaka volja, ako toga nema, ako to nemamo, dzaba trener. Jos nesto uz duzno postovanje treneru kojeg su doveli, ne preterujte u hvalospevima, Djuka ovo, Djuka ono, strpljenje je vrlina, pustis coveka da radi, sacekas utakmice i rezultate koji su jeduno merilo, pa ako ima argumenata onda pohvalis ili kudis.

avatar
Dado35
Monday, 05.06.2017
17:35

Srečno majstore.Liga šampiona i dupla kruna💪💪💪

avatar
Real/Partizan
Monday, 05.06.2017
17:20

Bravo Ivice, idemo kao nekad da zasijamo, sijali smo i 2003, ali nismo imali srece kao i onda u Kupu Uefe kad smo ispali od CSKA, hocemo takav Partizan borben, bez respekta za protivnike, ko god da nam dosao da verujemo u pobedu, samo je to bitno, ja verujem napred Partizan, najveci klubu Srbije od raspada Sfrja, za klub koji napreduje i ne gleda nazad!

avatar
Monday, 05.06.2017
16:09

Te jeseni 2007. Đukićev Partizan je izgledao premoćno u domaćim okvirima, u Evropi je pregazio prvu i ispostaviće se jedinu prepreku, a na trofeju Santijago Bernabeua odigrao ravnopravnu utakmicu protiv Reala. Svim igračima posebno ali i celom timu je podigao kvalitet, protiv svakoga ali baš protiv svakoga (čak i protiv Reala) smo ulazili u utakmicu kao da smo mi favoriti. Poštovanje svakom ali mi smo Partizan - ukoliko nastavimo tako gde s Đukom stali pre 10 godina samo nebo je granica.

avatar
Blade1
Monday, 05.06.2017
20:51

Izgledao je toliko premocno da je izgubio 3 od 4 derbija i zaostajao dvocifreno za prvim.

avatar
Tuesday, 06.06.2017
17:57

Pomešao si sezone, pričamo i prvoj od šest uzastopnih Partizanovih titula, a po tvom kalendaru Toletovih titula na čelu FSS sa Zvezdanom Terzićem :D

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
14:14
avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
16:00

Borjan- Vulicevic, Ostojic, ?, ?- ?, Everton- Jankovic/Stevanovic/Djurickovic, Suma/Fabio Lima, Leonardo- Djurdjevic; 4-2-3-1 u Evropi, 4-1-2-1-2 u SL- u prvenstvu mozda mozemo i ovako: Everton- Jankovic, Suma, Leonardo- Djurdjevic, Jovanovic, medjutim, koji god da dodje centralni vezni za onu prvu nazovi odevnu kombinaciju, 100% nece biti (niti treba da bude, da se razumemo) neki luftiguz koji ce voleti da igra na smenu i da se rotira sa drugim napadacem:-D

avatar
Monday, 05.06.2017
16:05

doci ce luftiguz Skuntelar :-)

avatar
R E V O L T
Monday, 05.06.2017
17:55

Nece, nasao je vec klub.

avatar
Srbista07
Monday, 05.06.2017
16:18

Nije Borjan nista bolji ni od Kljajica ni od Stevanovica. Nama treba bolji golman od njega.