Ilić veruje: "Pobedićemo sve na proleće"

Autor: Miloš Marković
petak 30.01.2015.
12:40
Izvor: Sportske.net

Fudbaler partizana gaji optimizam u vezi sa nastavkom sezone u Jelen Super ligi.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Slovenački reprezentativac u redovima Partizana, Branko Ilić, smatra da će njegov tim imati uspešno proleće u kome će uz sve pobede u preostalim utakmicama stići do titule.

Ne opterećuje ga priča o negativnoj atmosferi i tuči koja se (umalo) desila između Škuletića i Babovića, ističe da takve situacije jesu sastavni deo priprema u trenucima kada ste po ceo dan usmereni jedni na druge, ali tvrdi i da takve stvari jasno pokazuju želju i motiv.

Jedva čeka nastavak sezone, poziva na oprez, ali veruje u uspeh.

„Prednost od šest bodova ne mse da nas uspava. Idemo utakmicu po utakmicu, imamo dobar raspored, mnogo utakmica kod kuće. Zvezda je, eto, prošle sezone pobedila sve do derbija, zašto ne bismo mogli i mi? Naravno, i derbi. Moramo da igramo svaki meč kao da je poslednji.“, rekao je branko Ilić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 30.01.2015
14:10

Nije problem ZSL, realno previse smo jaki za sve klube nase lige pa cak i bez dobre odbrane i bez Lazovica, pa i Skuletic da ode i da igramo samo sa Saponjom i Kojom u napadu, a iza Babinjo, Zivkovic, Brasanac, Drinca, Ninkovic, Ilic, Grba, itd itd imamo prejak tim ali koga briga za ZSL?? Hocemo evropu a mi sa onim sto trenutno imamo ne mozemo ni u kvalifikacijama da se nosimo sto smo videli i na prve tri utakmice priprema.

UPRAVA NAPOLJE!