Ilić: "Sve je u našim rukama!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.03.2015.
12:27
Izvor: Beta

Kapiten crno-belih ističe da ništa nije gotovo, da fudbaleri Partizana i dalje sudbinu drže u svojim rukama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da su crno-beli sami krivi za loše rezultate u prva dva kola prolećnog dela Super lige Srbije, ali je i da je i dalje sve u njihovim rukama kada je reč o borbi za titulu.

"Nema šta sad da mi izgleda ili ne... Fudbal se igra za bodove, a mi smo ih izgubili u prva dva kola. Sami smo krivi, ali zato je fudbal i zanimljiv. Medjutim, mi više ne bismo smeli da ponavljamo kikeve i gubimo bodove", rekao je Ilić agenciji Beta.

Partizan je prolećni deo domaćeg šampionata počeo sa prvog mesta na tabeli i sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Međutim, izabranici Marka Nikolića su u prva dva kola bez pobede. Posle dva remija protiv Voždovca (3:3) i Radničkog iz Niša (0:0) i dalje su prvi, ali je prednost u odnosu na Zvezdu sada četiri boda.

Ilić je naveo da ti loši rezultati nisu stvorili dodatan pritisak na crno-bele, jer igrati u Partizanu znači da si uvek pod pritiskom.

"Pod pritiskom si, pa sve i da imaš 50 bodova prednosti. Da smo dobili te dve utakmice razlika bi bila veća, ali je i dalje sve u našim rukama, ima još 13 utakmica do kraja', kazao je Ilić.

Tim Partizana je u zimskom prelaznom roku pretpreo velike promene, a najveći udarac na crno-bele predstavlja odlazak Danka Lazovića i Petra Škuletića.

"Otišli su nam najbolji igrači, o čemu dovoljno govori broj golova koji su dali. Ostali smo bez igrača koji su izneli jesenji deo šampionata... Treba nam malo vremena, verujem da će sve da se 'namesti' ", naveo je on.

Partizan u narednom, 18. kolu Super lige Srbije ide u goste Donjem Sremu.

"Moramo da vidimo gde smo grešili, moramo da počnemo da pobeđujemo. Znamo da nas i protiv Donjeg Srema čeka teška utakmica... Više i nema velike razlike izmedju Partizna i Zvezde i ostalih timova i zato protiv Donjeg Srema moramo da budemo maksimalno koncentrisani i angažovani", rekao je Ilić.

"Ne smemo da gubimo minute. Kad si u Partizanu moraš od početka utakmice da igraš dobro, jer kako vreme prolazi ekipa koja se brani je u većoj prednosti", dodao je kapiten Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar BAN 40
Monday, 02.03.2015
13:30

Pokrij se bre usima, ne zna se ko je gori vi ili mi.. Da je pravde pa da osvji Cuka.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
13:34

Zna se ko je gori:-D

avatar
Kladionicar BAN 40
Monday, 02.03.2015
17:15

A ko zivota ti? Vi igrate 3 3 sa Vozdovcem, 0 0 sa Radnickim. Mi igramo 3 2 sa Jagodinom ( primimo 2 gola za 4 minuta) i 0 0 sa Radnickim. Ko je bolji?

avatar
Vladimir Grobar
Monday, 02.03.2015
13:48

Cuka da, ali da poredis vas i nas...ipak ne.