Ilić: "Stalno ta priča o vinjaku..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.01.2015.
12:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana broje poslednje dane zasluženog odmora a kapiten Saša Ilić iskoristio je priliku da u vreme praznika demistifikuje priču o tome kako je ljubitelj 'dobre kapljice'.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vreme praznika i odmora uskoro će biti završeno za fudbalere Partizana koji su u okviru jesenjeg dela sezone udarničnim radom na tri fronta u potpunosti zaslužili da dobro napune baterije.

Kapiten Saša Ilić slovi za legendu kluba a među navijačima kruže šaljive priče kako iskusni vezista volji "dobru kapljicu".

Dane praznika Sale je iskoristio da demistifikuje pomenutu priču ali i da posavetuje sve one koji odlaze na proslave kako bi trebalo da se odnose prema piću.

"Stalno se pojavljuje ta priča o vinjaku, nikada ga nisam pio, a stalno me za to kače. Ako bih morao da savetujem šta popiti kada su neke proslave iskoristio bih jednostavan 'recept'. Kako kažu ljudi, kreneš redom, od aperitiva, pa sve dalje" rekao je Saša Ilić a prenose "Novosti".

Legendarni Sale još uvek predstavlja jednog od najvažnijih fudbalera Partizana iako je pre samo nedelju dana napunio 37 godina.

Do kraja tekuće sezone Ilić će biti deo igračkog kadra kluba iz Humske a onda sledi odluka o tome da li će okačiti kopačke o klin ili će još jednu sezonu "orati" srpske terene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke