Ilić: "Sistem 'lako ćemo' nije opcija"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.05.2015.
18:40
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Štoper fudbalskog kluba Partizan Branko Ilić poručio je da nonšalantan pristup u preostale četiri utakmice nije opcija jer sa pet bodova prednosti crno-beli nisu overili titulu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Javnost u Srbiji uveliko promoviše Partizan u novog prvaka države pošto crno-beli na četiri kola pre kraja šampionata imaju pet bodova prednosti u odnosu na "večitog rivala".

Sa takvim odnosom na tabeli Partizan će na naredne tri utakmice morati da osvoji 7 bodova i tako potvrdi da se titula posle godinu dana vraća u Humsku.

"Nema šanse da u utakmice ulazimo nonšalantno i po sistemu 'lako ćemo' jer znamo kako se stvari brzo okrenu" kaže štoper Branko Ilić.

Slovenac veruje da samo maksimalan pristup u preostale četiri utakmice garantuje uspeh pa najavljuje da će crno-beli dati sve od sebe da i teoretski što pre overe titulu.

"Idemo u preostale utakmice maksimalno ozbiljno i ako budemo radili kao do sada ne očekujem da će biti problema" dodao je Ilić.

Narednu takmičarsku utakmicu Partizan igra pred svojim navijačima protiv subotičkog Spartaka a potom će u goste Napretku. Poslednja dva meča u sezoni 2014/2015 izabranici Zorana Milinkovića igraju protiv Novog Pazara u Humskoj a zatim protiv Borca u Čačku.

Subotnji duel sa "Plavim Golubovima" igra se u okviru 27. kola i zakazan je za 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 07.05.2015
14:47

On je slovenski reprezentativac, nije Slovenac po narodnosti *nMolim da ispravite.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 07.05.2015
17:30

Tako pisu zbog drzavljanstva, a nije ni slovenski nego slovenacki:-D

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 06.05.2015
19:18

Opusteno sine pa nije ovo premier liga :D