Ilić: ''Radnički sutra dobiju licencu, ali Evropa nije sigurna''

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.05.2017.
21:03
Izvor: Beta

Predsednik Skupštine Fudbalskog kluba Radnički Radan Ilić rekao je danas da će niški klub najverovatnije dobiti licencu za takmičenje u Evropi, ali da to ne znači da će sigurno nastupiti u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Kako prenosi portal južnevesti.com, Nišlije su poslale pismo Fudbalskom savezu Srbije (FSS) sa zamerkama na Mladost iz Lučana, dok je novosadskoj Vojvodini račun u blokadi, što je nepremostiva prepreka za licencu.

Ilić je kazao da je Radnički izmirio sve obaveze i da bi shodno tome trebalo da dobije licencu za takmičenje u Evropi.

"Jedino nismo imali regulisan dug prema bivšem igraču Saši Marjanoviću i to treba da rešimo do sutra, kada se odlučuje. To je jedina primedba i oni kažu da će Radnički dobiti licencu ukoliko ovaj nedostatak otkloni, a to će biti otklonjeno, ako i nije već u toku dana. Tako da je izvesno da će Radnički dobiti tu licencu sutra", rekao je Ilić.

Da bi Radnički nastupio u kvalifikacijama za Ligu Evrope, potrebno je da licenca bude oduzeta Vojvodini ili Mladosti.

Mladost je prema podacima Narodne banke izašla iz blokade 18. maja, što nije slučaj i s Vojvodinom, koja je u blokadi od 14. decembra prošle godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Đorđević
Friday, 26.05.2017
12:35

Voleo bih da Radnicki igra u evropi ali da su 4 na tabeli , Mladost je zasluzila 4 mesto igrama , 2 puta je pobedila Radnicki , sto Radnicki nije njih pobedio 2 puta? To je isto kao sto je partizan zasluzio titulu samo zbog pobede u ta 2 derbija ...

avatar
RašaNoviSad
Friday, 26.05.2017
07:09

SAMO DA ZNATE POŠTO NEMATE POJMA O ČEMU PIŠETEnФудбалски клуб Војводина измирио је обавезу од око 300.000 евра и у другостепеном поступку добио УЕФА лиценцу која ће јој омогућити несметани наступ у квалификацијама за Лигу Европе

avatar
ercov
Thursday, 25.05.2017
22:28

Kad nas Srba je uvek tako, uvek neko hoce nicim zasluznim i preko reda da dodje do tudje slave i tudje zasluge. Ercovi su svoju slavu i zaslugu iskljucivo na terenu ostvarili.

avatar
Me1919
Thursday, 25.05.2017
21:09

Ne,Radnicki nece igrati LE. Nije se plasirao,nije ni zasluzio! Ne dajte te izjave i ne podgrevajte atmosferu Nislije,velika je nekorektnost to sto radite. Cemu sve ovo? Lucani su korektna sredina i sasvim zasluzeno su tu gde jesu

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 25.05.2017
21:44

Bolje moj Radnicki da igra nego neka tamo mladost koja nema ni kasvetan teren..