Ilić: "Pobegli smo Zvezdi ali nema opuštanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.11.2014.
23:33
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac Branko Ilić smatra da nema mesta za opuštanje uprkos činjenici da su crno-beli pobedom nad Napretkom obezbedili zvanje jesenjeg prvaka u JSL.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vratili su se u pobednički kolosek nakon poraza u Jagodini i remija sa OFK Beogradom pošto su posle Vojvodine i Spartaka savladali i Napredak u domaćem šampionatu.

"Očekivali smo tešku utakmicu jer smo znali da je Napredak dobra ekipa što su danas i pokazali. Mislim da smo u prvom poluvremenu igrali dobro, dali smo gol na vreme i utisak je da smo zasluženo pobedili" rekao je nakon utakmice Branko Ilić.

Partizan je u okviru 13. kola Jelen Superlige savladao Napredak rezultatom 3:1 a Branko Ilić postigao je drugi pogodak na utakmici u prelomnim trenucima.

"Mnogo se lakše igra posle drugog gola, nebitno je ko ga je postigao jer smo svi zaslužni za današnju pobedu. Bili smo bolji svih 90 minuta i zasluženo pobedili" kazao je Ilić.

Slovenačkom internacionalcu to je bio prvi pogodak u prvenstvu za Partizan ali mu taj podatak nije bio preterano bitan.

"Srećan sam što sam postigao taj gol ali najvažnije su pobede, nebitno je ko daje golove" dodao je Ilić.

Vicešampion Srbije pobedom je overio titulu "jesenjeg prvaka" pošto na dva kola do odlaska na zimsku pauzu ima šest bodova prednosti i bolji međusobni skor u odnosu na prvog pratioca.

"Pobegli smo Zvezdi i Vojvodini ali idemo utakmicu po utakmicu jer do kraja imamo težak raspored i sigurno da neće biti lako ali sa ovakvim razmišljanjem i motivacijom možemo da pobeđujemo na dalje" istakao je Ilić.

Lidera Jelen Superlige u četvrtak očekuje pretposlednja utakmica u okviru grupne faze Lige Evrope a protivnik će biti londonski Totenhem.

"Znamo kakva je atmosfera na engleskim stadionima. Totenhem je veliki klub a za nas je ta utakmica velika nagrada jer realno nemamo šta da izgubimo. Možemo da se opustimo i da pokušamo da odigramo što bolje kako bi se prikazali u Evropi u što boljem svetlu" zaključio je Branko Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 24.11.2014
01:22

Ne gol nego golcinu, moj Branko! Cista perfekcija od centarsuta do finog prijema pa sve do samog suta!

avatar
Povratak kralja BAN2
Monday, 24.11.2014
00:52

Bravo Branko, eh da nam je više ovakvih igrača u odbrani.