Ilić: "Pao mi je veliki kamen sa srca"

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.07.2014.
14:18
Izvor: Beta

Partizanovo prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku promovisano je na stadionu u Humskoj. Branko Ilić rekao je da za Partizan navija od malena i da će dati sve od sebe da se titula vrati u Humsku.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan promovisao je prvo letnje pojačanje a novajlija Branko Ilić rekao je danas da mu je drago što je došao u klub za koji navija od malena i da će učiniti sve da se titula vrati u Humsku.

"Ja sam Partizanovac od malena i moja želja je bila da dođem u Partizan. Presrećan sam što sam potpisao i pao mi je veliki kamen sa srca. Imali smo neke probleme sa Izraelcima, ali sve je to sada iza nas", rekao je Ilić na predstavljanju na stadionu Partizana.

Ilić koji je prethodnu sezonu igrao za Hapoel iz Tel Aviva, potpisao je ugovor na dve godine i nosiće dres sa brojem 30.

"Potpuno je bezveze da ja pričam šta znači ime Partizana - to je klub koji skoro svake godine igra u Evropi i koji ima veliku armiju navijača iza sebe. Došao sam da dam svoj maksimum i mogu da obećam navijačima da ćemo uraditi sve da vratimo titulu u Partizan", rekao je novo štoper crno-belih.

Partizan je prošle sezone bio drugi, iza Crvene zvezde, ali igra kvalifikacije za Ligu šampiona nakon što je UEFA kaznila crveno-bele izbacivanjem iz evropskih takmičenja u novoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke