Ilić kapiten: ''Partizan - Najbolji srpski klub svih vremena!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.03.2015.
17:41
Izvor: Beta

Dva dana uoči crno-belog spektakla u beogradskom Hramu košarke, oglasio se i kapiten FK Partizan Saša Ilić, koji je pozvao ''Grobare'' da u sredu napune tribine, kako bi se Košarkaškom klubu što više finansijski pomoglo u ovim kriznim vremenima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić pozvao je danas navijače crno-belih da kupe ulaznice za revijalni meč "Grobari za nas" i tako pomognu košarkaškom klubu.

"Želim da, u svoje i ime svih igrača Fudbalskog kluba Partizan, pozovem navijače da u sredu ispune Pionir, pošto time na pravi način pomažemo našem bratskom košarkaškom klubu da prihoduje određena sredstva, koja će mu pomoći da se koliko-toliko finansijski stabilizuje i pokaže u takmičenju zašto je najbolji klub svih vremena u Srbiji", rekao je Ilić.

Na sajtu fudbalskog kluba Partizan objavljeno je i da su trener i igrači kupili veliki broj ulaznica za taj meč, kao i da će cela ekipa prisustvovati utakmici u sredu.

Revijalna utakmica za pomoć košarkaškom klubu Partizan "Grobari za nas" održaće se u sredu, 11. marta od 19.30 u Pioniru.

U prilogu pogledajte i promotivni spot kojim se najavljuje ovaj, za navijače Partizana, spektakularni događaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke