Ilić: "Brojao sam minute, osećaj je neverovatan"

Autor: Beta Beta
petak 07.07.2017.
16:03
Izvor: Beta

Ne verujemo da će iskusni fudbaleri Crvene zvezde dugo pamtiti gostovanje na Malti, ali jedan momak sigurno hoće.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Luka Ilić rekao je danas da je srećan što je što je debitovao za prvi tim, u utakmici protiv Florijane na Malti.

"Kada sam došao u klub sa 15 godina postavio sam vrlo visoke ciljeve, a najviši je bio da debitujem za prvi tim. Ne mogu da opišem koliko sam srećan i koliko mi ovo znači. Ovo je podsticaj da nastavim da treniram i radim naporno kako bih se više dokazao i dobio veću šansu", rekao je 18-godišnji Ilić za sajt kluba.

Ilić je 2014. godine došao u Zvezdinu omladinsku školu, do sada je igrao u prijateljskim utakmicama, a u zvaničnoj utakmici debitovao je sinoć, protiv Florijane na Malti (3:3), u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Beogradski tim je prošao dalje posle pobede od 3:0 na domaćem terenu u prvom duelu.

"Dok sam se zagrevao iza gola, brojao sam minute. Tokom zagrevanja je bilo neizvesno. Kad god smo postigli gol pomislio sam da su mi šanse da udjem u igru veće, ali dva puta su protivnici vrlo brzo izjednačili pa sam sumnjao da ću na teren, ali ipak sam juče ostvario san. Prelep je osećaj odigrati prvu zvaničnu utakmicu u crveno-belom dresu, ali sve bi upotpunilo da sam debitovao na punoj 'Marakani' pred našim navijačima. Biće prilike da osetim tu atmosferu, a izlazak na teren protiv Florijane je za mene nezaboravan", naveo je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
goxy80kvCZ
Saturday, 08.07.2017
00:44

Ovaj mali ima potencijala,to se odma vidi,steta sto nije dobio vecu minutazu.Dok za Racica nisam bas siguran i voleo bih da me demantuje moj sugradjanin.Mozda je samo imao tremu,ne znam.Voleo bih da je igrao Ruiz mesto Milica,mozda bi ga lakse prodali

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 07.07.2017
19:02

Bravo mali tako se voli Zvezda prava srpska Institucija.