Ilić: "Biće razloga za hvalospeve"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.03.2016.
23:25
Izvor: Sportske.net

Kapiten Partizana Saša Ilić poručuje da pobeda u Nišu neće imati značaj ukoliko ekipa ne nastavi da beleži uspehe na domaćoj sceni.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u nedelju su savladali niški Radnički u okviru poslednje utakmice 25. kola Superlige, što je za tim iz Humske bio prvi prvenstveni trijumf u 2016. godini.

Minimalac crno-belih režirao je kapiten Saša Ilić svojim 125. golom u crno-belom dresu.

"Ne volim da komentarišem svoje golove, niti bih tome pridavao posebnu pažnju. Umesto toga bih u prvi plan stavio lepu akciju koja je prethodila, na meni je bilo samo da sve to krunišem" kaže dan nakon utakmice kapiten Partizana.

Utakmica na stadionu "Čair" nije bila lepa za oko, više borbena i fizički zahtevna zbog stanja terena, ali se Saša Ilić nada da će ostvarena pobeda biti podstrek za dalje uspehe.

"Nije alibi, teren je zaista bio veoma težak za igru. Ne bih pridavao poseban značaj pobedi u Nišu jer znam da nam neće vredeti ukoliko ne nastavimo sa uspesima. Nadam se da je konačno došlo vreme da uđemo u seriju pobeda" dodao je Ilić.

Vremešni kapiten kluba iz Humske smatra da je timska igra donela rezultat u poslednjem prvenstvenom susretu i nada se da dolazi vreme kada će se o izdanjima crno-belih govoriti u superlativima.

"Delovali smo kao tim svih 90 minuta i kada je tako onda i pobeda stigne poput neke očekivane nagrade. Nema mesta za bilo kakve hvalospeve, ali čvrsto verujem da će do kraja sezone biti razloga za tako nešto" zaključio je Saša Ilić.

Partizan će narednu utakmicu u Superligi odigrati za vikend kada u Humsku stiže ekipa Voždovca. Biće to drugi uzastopni meč koji će Partizan na domaćem terenu odigrati pred praznim tribinama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Tuesday, 08.03.2016
01:13

Samo da ga trener ne gura od pocetka pa do tamo nekoh 75-80 minuta i pobede nece izostati. :) Realno Sale treba da ulazi u poslednjih 10-15 minuta,ako bas mora da igra.

avatar
Fair Play
Tuesday, 08.03.2016
01:00

Zbog ovakvih ljudi se prati sport. Objasnjavati kako i zasto je potpuno nepotrebno, ulaziti u debate jos manje. Dovoljno je procitati izjavu legende kluba i uzivati u ostatku dana. Mene je svojom skromnoscu kupio odavno.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 08.03.2016
00:40

zasto lazes, pobedili ste zahvaljujuci sudijama kada ne dosudi penal i sudi 11:2 u vasu korist u situacijama kada su bile izgledne onda je izlisno bilo sta govoriti...