Igraš ''večiti derbi'', a strahuješ za svoju porodicu na tribinama...

Autor: Darko Mitrović
subota 09.05.2015.
14:18
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Baš takvo iskustvo imao je slovenački internacionalac iz reedova Partizana Gregor Balažic.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nedavni, 148. ''večiti derbi'' bio je debitantski za iskusnog štopera Partizana Gregora Balažica, ali osim činjenice da je njegov tim uspeo da sačuva bodovnu prednost na vrhu tabele, ništa drugo ga nije impresioniralo.

Naprotiv, Slovenac je imao prilično neprijatno iskustvo tokom svih onih nemilih scena na tribinama stadiona u Ljutice Bogdana.

Balažic je progovorio na tu temu u izjavi za ''Blicsport'', priznajući da je tokom derbija najviše razmišljao da li su njegova porodica i prijatelji imali neprijatnih iskustava za vreme pomenutih nereda.

''Takve stvari nisu dobre za fudbal. Veliki derbi, jedan od najvećih na svetu, zna se šta on nosi, ali sama utakmica nije bila kvalitetna. Takve događaje na tribinama nikad nisam pre doživeo.

Brinuo sam se za svoju porodicu, pošto su bili na istoku. Bili su moji roditelji, žena Lili, njeni otac i sestra i prijatelji. Čitav meč sam razmišljao o njima, bitno je da niko nije povređen'',
istakao je Balažic.

Ipak, generalno gledano, dosadašnjim boravkom u Beogradu je za sada zadovoljan i voleo bi da i naredne sezone igra u crno-belom dresu.

''Tu sam za kvalifikacije za Ligu šampiona, ako osvojimo titulu, imam ugovor još dve godine. Voleo bih da ovakav tim ostane za kvalifikacije, možda eventualno da još neko dođe'',
poručio je Balažic.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bata
Saturday, 09.05.2015
16:27

Sledeći put ih povedi kad nebude divljaka koji nam uništavaju svetkovinu

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 09.05.2015
15:47

Sledeci put nemoj da vodis nikoga pa ces dati gol i pod faulom ili posle faula:-D