Igrači Partizana složni: ''Isključenje je odlučilo...''

Autor: Beta Beta
sreda 06.08.2014.
23:43
Izvor: Beta

Najbolji fudbaler Partizana u večerašnjem meču protiv Ludogoreca, Petar Škuletić, ocenio je da bi njegov tim sigurno napravio preokret da je ostao kompletan.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Petar Škuletić je mogao da ispadne pravi junak pobede Partizana, odigrao je možda i najbolje poluvreme u svojoj karijeri, ali nije imao razloga da se raduje na kraju utakmice.

"Da je Trajković ostao u igri, sigurno bismo preokrenuli, jer smo se taman vratili, bili u naletu i imali veliku podršku publike. (Branislavu) Trajkoviću je najteže, svestan je da je napravio glupost", rekao je novinarima Škuletić.

Partizan i Ludogorec odigrali su večeras 2:2 u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a bugarski tim je prošao dalje zato što je u prvom meču bilo 0:0. Branislav Trajković dobio je direktan crveni karton zato što je krajem prvog poluvremena udario rivala.

Miroslav Vulićević je ocenio da je eliminacija jako bolna.

"Ovo je jako bolna eliminacija. Nismo izgubili nijednu utakmicu, a ispali smo. Mnogo smo im dopustili u prvih 20 minuta. Posle toga smo se vratili i malo nam je falilo da preokrenemo. Nema posustajanja, ostaje nam Liga Evrope, moramo ovo što pre da prebolimo", rekao je Vulićević.

Vojislav Stanković je kazao da je slab početak mnogo koštao njegov tim.

"Nismo počeli kako treba. Bili smo bojažljivi i primili dva gola, ali smo uspeli da se brzo vratimo. Verovali smo u pobedu, i ostaje žal. Sada treba da izvučemo pouke i vratimo se na pobednički kolosek. Isključenje nas je donekle omelo, ali smo i pored toga tražili svoje šanse", rekao je Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke