Igrač kola - Velemajstor Leonardo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.04.2017.
18:54
Izvor: Sportske.net

Sva pažnja srpske fudbalske javnosti u utorak je bila usmerena ka 154. okršaju "večitih", a upravo je taj susret "iznedrio" igrača kola.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Borba za titulu i opstanak u Superligi počela je mečevima prvog kola plej-ofa i plej-auta, a sve utakmice našle su se u senci 154. "večitog" derbija odigranog na našem najvećem stadionu.

Partizan je uspeo da savlada Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" posle pet i po godina i da se u potpunosti vrati u borbu za titulu.

Crno-beli su slavili rezultatom 3:1, golovima Brazilca Leonarda da Silve Souze i Kamerunca Leandrea Tavambe, pa je bilo očekivano da neko od pomenute dvojice ponese zvanje igrača kola.

Kamerunac je osim postignutog gola odradio ogroman posao u napadu i napravio silne probleme odbrani Crvene zvezde, ali je Leonardo ipak proglašen igračem kola.

Na zvaničnom sajtu Superlige Srbije Partizanov Brazilac je označen kao "velemajstor" i "nerešiva enigma" za odbranu Crvene zvezde pa je četvrti put u sezoni poneo zvanje igrača kola.

Od starta aktuelne sezone u  Superligi Srbije Leonardo je zabeležio 28 nastupa i postigao čak 19 pogodaka. Upisao je i dva nastupa u okviru Kupa Srbije uz isto toliko postignutih pogodaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke