Igra Zvezda, a gde su Zvezdaši?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.08.2016.
19:22
Izvor: Sportske.net

S obzirom da su ''Delije'' punile tribine našeg najvećeg stadiona i kada je Zvezda prolazila kroz najteže trenutke u istoriji, večerašnja slika sa Marakane deluje zaista neobično.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Iako Crvena zvezda već godinama prolazi kroz raznorazne krize, kako finansijske, tako i rezultatske, navijače ovog kluba ništa nije moglo da omete da se u velikom broju okupe na tribinama našeg najvećeg stadiona.

Desetine hiljada ljudi na tribinama ''Marakane'' bila je uobičajena pojava, bez obzira što njihov klub nije igrao u Evropi i bez obzira na ime protivnika.

Međutim, večeras mnogi nisu došli, iako je Zvezda baš zbog želje za većom posetom promenila termin utakmice sa Radnikom, kako bi navijači stigli da odgledaju i košarkaško olimpijsko finale između Srbije i SAD u Riju.

Očigledno, debakl na gostovanju Sasuolu mnogi su teško podneli, što se večeras najbolje vidi na tribinama Marakane, gde se okupilo jedva 3.000 ljudi.

Svoj stav o svemu ovome iskazala je grupa ''Delija'' na severnoj tribini, skandiranjem:

''Zvezdaši je l' nas čujete? Na Marakanu dođite, zašto kući sedite?.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 22.08.2016
16:46

NAŠOJ LJUBAVI JE KRAJ! Dosta je zamlaćivanja, bre, bilo... Dosta je bilo plaćanja REKETA NA LJUBAV od onih koji te ljubavi nemaju. Dosta je izneverenih očekivanja. Dođu navijač iz Benkovca i Kninma, gube 2-3 dnevnice, plaćaju put, ulaznice, imaju troškove, a igračima se odseku noge protiv Slovana, njego9vog štopera Salate, nađšeg Božića koji ne odigra ni minuta u našoj prvoj ligi, itd. A onda dolazi BRUKA I SRAMOTA protiv Kairata, OFK Beograda, Borca, Napretka, Valete, Ludogoreca, Sasuola... Moja malenkost utakmicu protiv Radnika nije gledala ni preko TV Arena.

avatar
Monday, 22.08.2016
15:39

Ne da nisam otišao na stadion, nego sam i prenos gledao samo prvo poluvreme i rekoh sebi: gubljenje vremena i samozavaravanje

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 21.08.2016
20:00

marakana?toliko su jadni da vise ne znaju ni kako im se stadion zove

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 21.08.2016
19:52

Jasno je i njima