Ignjatijević već napustio Radnički

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.08.2015.
11:11
Izvor: Sportske.net

Iskusni levi bek Nikola Ignjatijević i superligaš iz Niša dogovorili su sporazumni raskid saradnje posle svega šest takmičarskih kola u domaćem šampionatu.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde koji je na startu priprema za novu sezonu stigao u redove Radničkog dogovorio je sredinom nedelje sporazumni raskid ugovora sa superligašem iz Niša.

Sportski direktor Radničkog Marko Jovanović objasnio je da je iskusni levi bek bio nezadovoljan minutažom a da klub nije želeo da mu stoji na putu izbora nove sredine.

"Ignjatijević nije bio zadovoljan minutažom u Radničkom i zatražio je raskid ugovora. Izašli smo mu u susret i što se nas tiče, on je slobodan igrač" rekao je Jovanović i poželeo sreću Ignjatijeviću u daljem toku karijere.

Nikola Ignjatijević upisao je pet nastupa u prvom timu Radničkog iz Niša ali je na tih pet mečeva na terenu proveo ukupno 206 minuta što je bio razlog njegovog nezadovoljstva.

Nekadašnji član Javora, Politehnike i Zorje samo je jedan od bivših fudbalera Crvene zvezde koji su tokom leta stigli na "Čair", ali će za razliku od Miloša Trifunovića, Marka Blažića i Vladimira Bogdanovića razdužiti opremu Radničkog brže nego što se očekivalo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke