Idete li na finale Kupa?

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.05.2015.
19:55
Izvor: Beta

Novi šampion države je poznat, ostaje još da vidimo da li će i pehar nacionalnog Kupa završiti u Humskoj, ili će Čukarički osvojiti svoj istorijski trofej. Uskoro počinje prodaja ulaznica za finale Kupa.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Ulaznice za utakmicu finala Kupa Srbije između Partizana i Čukaričkog prodavaće se od ponedeljka, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

Kako se navodi u saopštenju na sajtu FSS, članovi Odbora za hitna pitanja su na današnjoj sednici zaključili da organizacione pripreme za finalnu utakmicu Kupa teku po planu.

Utakmica Partizana i Čukaričkog igraće se u sredu 20. maja na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30.

Ulaznice će se prodavati u ponedeljak i utorak na stadionu Partizana, a na dan utakmice na stadionu "Rajko Mitić".

Za navijače Čukaričkog karte će se prodavati na stadionu na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 14.05.2015
20:29

Neki idu a neki vise ne prate fudbal vec odbojku i tim koji nije njihov u kosarci, svako po nesto prati :)

avatar
Patrick Bateman
Thursday, 14.05.2015
21:23

Pogresne informacije imas :)

avatar
Patrick Bateman
Friday, 15.05.2015
00:32

Opet ti kazem pogresne informacije imas :) U fudbalu smo ubedljivo najjaci po proseku gledalaca na utakmicama vec godinama. Desilo se na jednoj da budemo ispod proseka, nista strasno. Pune tribine u godinama partizanove dominacije su dokaz da nas fudbal itekako interesuje. Sto se tice ostalih sportova naravno da se pojaca interesovanje u trenucima kada vaterpolo klub ili odbojkaski klub npr redja dobre rezultate ali sve se gleda i sve se prati kada su pravi navijaci u pitanju. Donosis zakljucke koji nemaju osnovu. I nastavite da se tesite da navijamo za tudj tim. Bilo kako bilo taj tim vas je ove godine pobedio :)

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 14.05.2015
23:29

Bas bih voleo da mi cinjenicama objasnis koje ja to pogresne informacije imam :) Odjednom od verne publike ostalo 2 000, dve godine se pratio vaterpolo sad odjednom odbojka, prati se kosarka kao nikad do sada samo zarad sujete jer dominiramo 13 godina, i to jos se navija za tudj tim, fudbal nikoga od delija nesto vise ne interesuje, mislim da su mi informacije dobre, sta ti mislis> :) cekam odgovor, pozdrav :)

avatar
Thursday, 14.05.2015
20:28

Da se dele besplatno na trafici na kojoj kupujem žvake svakoga dana ne bih uzeo.