Ibanjez zadovoljan, Kahriman skroman, Katai o ''preopuštenosti''

Autor: Milovan Longinov
subota 27.02.2016.
21:44
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri Crvene zvezde srećni su i zadovoljni pobedom nad Partizanom u 150. ''večitom'' derbiju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Strelac izjednačujućeg gola za Zvezdu Luis Ibanjez rekao je da mu je drago zbog pogotka, ali pre svega zbog pobede nad "večitim" rivalom.

"Drago mi je zbog gola, ali posebno zbog ekipe. Bilo nam je teško i srećan sam zbog pobede. Izdržali smo 90 minuta i dobili. Ideja je bila da igramo kao uvek, ali nešto nije bilo kako treba, bili smo preopušteni. Ali, bitan je rezultat, koji je mogao da bude i ubedljiviji", rekao je Ibanjes.

On je kazao da bi atmosfera u ekipi bila odlična i da je Zvezda izgubila.

"Nije ovde lako pobediti, uspeli smo i sada nam samo ostaje da slavimo. Atmosfera u ekipi bi bila dobra i da smo izgubili. Ambijent na stadionu je bio dobar, nije bilo incidenata, što je najvažnije", kazao je argentinski levi bek.

Jedan od junaka pobede, golman Damir Kahriman, koga su saigrači označili junakom derbija, rekao je da je pobeda najvažnija.

"Najvažnije je da smo pobedili. Hvala saigračima na lepim rečima, ali junak je Zvezda, tačnije, svi smo mi junaci", istakao je Kahriman.

On je rekao da je odbrana radila dobar posao, a da je on sam bio miran.

"Ne znam sa strane koliko se činilo da je bilo teško, ali nije bilo baš toliko. Odbrana je radila svoj posao, ja sam se postavljao kako treba i uvek bio na pravom mestu. Odlika nas golmana je da budemo što mirniji i staloženi, tako da mi je to bilo najvažnije", rekao je Kahriman.

Marko Grujić je rekao da je veoma srećan zbog pobede.

"Partizan je poveo, ali smo brzo uspeli da preokrenemo. Dobili smo potom crveni karton i branili se pola sata. Uspeli smo i ostvarili još jednu veliku pobedu protiv najvećeg rivala. Nastavili smo niz i veoma smo srećni", rekao je Grujić.

Aleksandar Katai je kazao da je važna pobeda u derbiju, a ne da li je utakmica bila lepa ili ne.

"Nismo pali posle primljenog gola, dobro smo nastavili utakmicu i sve nam se vratilo. Najbitnije je da smo pobedili, da i dalje obaramo rekorde. Od igre nije moglo puno da se očekuje, ali pobeda je važna", kazao je Katai.

Zvezdin krilni napadač je dodao se ekipa možda malo zasitila zbog velike bodovne prednosti, ali da i pored toga želi sve pobede do kraja sezone.

"Možda je sa strane izgledalo kao da smo se zasitili, možda i jesmo malo, ali... Najviše bismo voleli da pobedimo sve do kraja. Ne smemo da se opuštamo zbog razlike i svega, već moramo da igramo maksimalno i videćemo dokle ćemo stići", rekao je Katai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 02.03.2016
13:42

I ja mislim da smo suvise mlako usli u derbi, ali to je verovatno zbog velike bodovne razlike.

avatar
Šumadinac
Sunday, 28.02.2016
11:16

Ako je Kahriman igrač utakmice, onda to sve govori o vašoj inferiornosti!

avatar
Dropkick Murphys 01
Sunday, 28.02.2016
00:34

Na leto moramo da dovedemo desnog beka......Cvetkovic je po meni samo obican broj na platnom spisku,on nek bude presrecan sto se i moze nazvati Zvezdinim fudbalerom.....Petkovic je sticajem nesrecnih okolnosti starter,jer nemamo koga drugog.....Treba nam krsteni desni bek,koji ce biti starter,pod hitno........Treba do kraja forsirati Edsona,po svaku cenu..Da bi se on uhodao,uigrao,da bi videli koliko on moze......Forsirati ga,i uigravati.....Ako se pokaze kao promasaj,onda treba da jurimo i stopera...I milion dati ako treba.....Lukovica i Savu ce pojesti na leto,kada krene Evropa.....Ako se Edson ne pokaze,juriti stopera......Treba nam napadac,jer Vijera ne moze sam,treba mu zamena..Desice se povreda,suspenzija,pad forme......Sve ovo je dobro ,i vise nego dobro,za nasu ligu,ali za Evropu,bilo LS ,bilo LE je tanko..Desni bek,stoper,i napadac.....Na ostalim pozicijama smo pokriveni.....rekoh vec da KAtai mora kao plej,ne na stranu,i ja ne bih Donalda,Le Taleka i Grujica u istom timu,tad Plavsic trpi.......Sad,ja nisam siguran,da li mi imamo obavezu da nam Gruja igra ili sta?Jeste nam on doneo pare,i svaka mu cast,ali ja bih ga drzao kao dzzokera.....Uigravao Donalda i Le Taleka,Grujic bi ulazio kao dzoker..Jer,nece biti tu kad je najvaznije..Svaka cast na transferu,ali mi igramo i zivimo i kad on ode.....Uigravati tim koji ce igratii na leto..Pod uslovom da nemamo obavezu da nam on igra..Ako imamo,onda Plavsic trpi....Nisam zadovoljan igrom u Derbiju,iako se pkazla klasa kod par pojedinaca......Nadam se boljim izdanjima,kad se zahukt prvenstvo.....Za Evropu mora bolje,fale desni bek,stoper,i napadac.....Da mogu bilo kog igraca PArtizana da prebacim kod nas,bio bi to Gogua....

avatar
caperg
Sunday, 28.02.2016
03:45

Petkovic je na zalost senka onog igraca od pre povrede ili onog koji je bio kapiten u OFK Beogradu. Sto se stopera tice, potpisan je Stojanovic, tako da mislim da nece biti dovodjenja nekog novog. Dalje, sto se tice napadaca, rekli su da traze igraca koji je top klasa (tako da ja ocekujem da ce Ugo da ode na leto, jer mislim da ne bi bilo fer prema njemu da se seli na klupu), a verujem i da ce Joveljic biti prebacen u prvi tim. Nas problem u odbrani je staticnost.. I to veliki problem. Kazu da su Savo, Edson i Lukovic spori. Pa 90% stopera je sporo. Oni se moraju uigrati dobro... Moraju biti dinamicniji. Ovo veceras je izgledalo smesno u vecini slucajeva. I na kraju.. PLAVSIC mora dobiti vecu minutazu. Mene taj decko odusevljava.

avatar
perinho 777
Sunday, 28.02.2016
00:23

Zvezdo volim te!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 27.02.2016
23:19

Dominacija se nastavlja.

avatar
Jupp Heynckes
Sunday, 28.02.2016
00:24

Do kvalifikacija.

avatar
caperg
Saturday, 27.02.2016
23:02

Hahahaha pa s obzirom na to kako je odigrao ovu utakmicu, Katai je kompetentan da prica o opustenosti. :D Sto se Gruje tice, ja se nadam da ga vide necemo vidjati na ovoj poziciji jer igra mnogo losije nego na defanzivnom veznom. O odbrani ne zelim ni da pricam.

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 27.02.2016
23:56

Nije zbog toga , sada mora da se cuva povreda , ne mora da se dokazuje i pod ugovorom mu je obezbedjeno mesto u 11 . Moramo da ga istrpimo ovo prolece ipak nam je doneo 7 miliona...