Ibanjez: "Partizan favorit, dobro je što ne igra Andrija"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.02.2016.
23:06
Izvor: Sportske.net

Argentinski internacionalac Luis Izbanjez prepustio je ulogu favorita na 150. "večitom derbiju" ekipi Partizana i istakao da Zvezdi odgovara što Andrija Živković neće igrati.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Neprikosnoveni lider domaćeg šampionata u subotu će se naći na velikom testu pošto će u okviru 24. kola gostovati najljućem rivalu. Jubilarni 150. "večiti derbi" biće drugi koji će u dresu Crvene zvezde odigrati Argentinac Luis Ibanjez.

Popularni Lućo kaže da je u Argentini naučio da bodovna razlika ne znači ništa kada igra derbi, a Luis Ibanjez čak tvrdi da je Partizan favorit.

"Poštujem Partizan, favoriti su jer igraju na svom stadionu. Naučio sam igrajući u Boki juniors da pozicija na tabeli i forma ne znače ništa u ovakvom meču. Oni moraju da se bore da dobiju kod kuće, da smanje razliku" kaže Ibanjez za "Novosti".

Prvi ovosezonski "večiti derbi" Crvena zvezda je dobila rezultatom 3:1 a Luis Ibanjez je tada imao priliku da čuva Andriju Živkovića, momka koji mu u subotu neće praviti probleme iz dobro poznatih razloga.

"On je sjajan igrač, najbolji u Partizanu, i dobro je za nas što ga neće biti na terenu" konstatuje Ibanjez.

Argentinac je dodao da se nada da neće biti nereda na tribinama i da će utakmica proteći u duhu fer-pleja.

Jubilarni 150. "večiti derbi" zakazan je za subotu od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djoleczv
Friday, 26.02.2016
22:00

docice im sibir od -32

avatar
jv
Friday, 26.02.2016
13:18

Luco je svestan price koja vec dugo kruzi, a to je da se pobednik vec zna! Nasa pobeda bi dovela do raspada sistema i smene uprave Partizana, a to drzava nece dozvoliti. Nadam se da te price nisu tacne, tako ce samo fudbal izgubiti. Ali ako se to desi, svim Grobarima ce postati jasno ko je drzavni klub.

avatar
Sone88
Friday, 26.02.2016
12:11

Jel se ovaj sprda?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 26.02.2016
10:18

Ah, ha, ah, ha, ah, ha, pa dobro Luco sta im to radis kad i oni znaju kao i ti da partizan nikad ne moze da bude favorit protiv jedne Zvezde.