I Zvezdin sponzor poželeo sreću Milojeviću, a šta kažu Delije?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.06.2017.
20:06
Izvor: Sportske.net

Izbor novog šefa struke Crvene zvezde izazvao brojne reakcije, a navijači crveno-belih nisu propustili priliku i da se zahvale Bošku Đurovskom.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda će u novu sezonu sa novim šefom struke Vladanom Milojevićem i novim sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, a kako će taj novi tandem funkcionisati videćemo već od kraja juna, kada će Zvezda početi kvalifikacije za Ligu Evrope.

Među brojnim reakcijama na njihov izbor izdvojila se i ona Gaspromova na čijem se Tviter profilu pojavila poruka dobrodošlice, uz želju za Zvezdin uspešan start u novoj sezoni.

Kada su u pitanju reakcije Zvezdinih pristalica, uglavnom su sa odobravanjem propratili odluku o Milojevićevom izboru, ali je primetno da cene i ono što je Boško Đurovski uradio u finišu sezone, posle ostavke Miodraga Božovića.

Iako nije uspeo da osvoji trofej u Kupu, Đurovski je svojom privrženošću Zvezdi zaslužio pohvale koje i danas stižu na njegovu adresu.

U prilogu su neke od najzanimljivijih reakcija.

--
-- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Voja
Tuesday, 06.06.2017
10:45

Ovo je dobar izbor neznam koje bi to bolje resenje u ovom trenutku mogao da bude. U svakom slucaju treba istaci korektnost Durovskog ni sigurno je da je ovako i za njega bolje jer ce ostati veliko ime u Zvezdinoh porodici, jer Vladana i Mitra ocekuju veliki problemi u narednoj sezoni. Nadamo se da ce posle skuptine mnogi stvari doci na mesto, naravno bez Terzica.

avatar
Tuesday, 06.06.2017
06:35

Cek zvezda ima sponozora ahahha ?

avatar
Tuesday, 06.06.2017
20:46

Cemu li se samo smejes da ima sponzora i imala ga je uvek,Partizan pre nekog vremena nije imao sponzora i to glavnog bili su blanko dresovi i to duze vreme,a pre toga im nestalo struje na mecu protiv Arsenala a sponzor EPS i ti se sada ovde pravis pametan,sta reci ha,ha...

avatar
jfvr
Monday, 05.06.2017
21:43

Bolje se zahvalite ovako:Hvala ti Djurovski za prvih 20 min u derbiju....