I trener Čukaričkog se oglasio o interesovanju za Mihajlovića!

Autor: Beta Beta
petak 22.04.2016.
12:21
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da bi voleo da dovede fudbalera Partizana Nemanju Mihajlovića, kao i da ne vidi ništa "spektakularno" u tome, niti da je "išta loše" ako klub javno kaže koje bi igrače voleo da dovede.

Beta/FK Čukarički/Ds
Beta/FK Čukarički/Ds

Povezane vesti

"Moj stručni štab i ja imamo želju da dovedemo Mihajlovića i tu ideju smo izneli (vlasniku kluba Draganu) Obradoviću i on je to sa oduševljenjem prihvatio. Nije sramota reći ono što želite. Mihajlović je bio jedna od želja našeg kluba. Ima mnogo igrača, ali ja pričam o igračima koje poznajem i sa kojima sam, makar kratko, radio", rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

"Ne vidim ništa tu sad spektakularno ako želimo da dovedemo nekog igrača. To je svuda u svetu i Evropi normalno", dodao je on.

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je ove nedelje da je mogući transfer Mihajlovića u Čukarički "naučna fantastika". Na opasku novinara da nije u Srbiji baš uobičajeno da manji tim dovodi igrače iz većeg, Lešnjak je odgovorio da je to i u interesu srpskog fudbala.

"Ovde Crvena zvezda i Partizan godinama dominiraju. Cilj svih nas treba da bude da se što više kvalitetnih ekipa uključi u borbu za vrh. To dovodi publiku i to je dobro za sve, ne vidim tu ništa loše", rekao je Lešnjak.

Fudbaleri Čukaričkog igraće sutra od 19 časova na stadionu u Humskoj protiv Partizana, utakmicu drugog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NJRBOB
Friday, 22.04.2016
13:59

Napravio bi svakako korak napred. Ipak je Cukaricki posle Zvezde najbolji klub u Srbiji.

avatar
Дадоредстар
Friday, 22.04.2016
12:55

Ma braavooo ima samo jedna caka 10 miliona i igraču godišnje po pola miliona i vaš je

avatar
Friday, 22.04.2016
12:23

Nije nista lose ako hocete da ispadnete smesni. A zasto bas pred nas mec?!

avatar
Friday, 22.04.2016
13:13

Zato što znaju da će mu cena porasti posle našeg međusobnog meča :D

avatar
Shampi po manjini!
Friday, 22.04.2016
14:59

stojan opet misli da smo isti haha

avatar
Friday, 22.04.2016
13:31