I Terzić ''zaboravio'' na štednju struje?

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.12.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Kada je, pre mesec dana, Crvena zvezda bila u problemu zbog isključene električne energije na stadionu, štednja struje bila je glavna tema, pa se predlagalo da crveno-beli do kraja jeseni igraju mečeve na svom terenu u dnevnim terminima. Ali...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Očigledno, to određenom broju navijača Crvene zvezde ne odgovara, što su oni jasno i pokazali proteklog vikenda, tokom utakmice sa ekipom Voždovca (2-0).

Podsetimo, tada su razvili veliki transparent na kome je pisalo:

''Kada zvezdaši iz unutrašnjosti treba da krenu na utakmicu? Koliko zvezdaša radi u ovo vreme? Koje su to 'mudre glave' smislile da utakmicu u podne stave?! Fudbal se igra zbog publike!'', poručile su ''Delije''.

Na tu njihovu poruku oglasio se generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u izjavi za ''Kurir'', tvrdeći da uprava kluba nije odgovorna što se igralo u dnevnom terminu.

''Mi možemo da iskažemo naše mišljenje, ali je odluka u drugim rukama. Jednostavno, klubovi nemaju uticaja na termine, osim što prijateljskim relacijama izmolimo za neke ustupke.

Utakmice prošlog kola su gotovo sve igrane u terminu od 13 sati, videćemo kako će biti sledeće nedelje''
, izjavio je Terzić, ne pominjući ono što je na tu temu govorio pre mesec dana, kada se i sam zalagao za igranje u dnevnim terminima, zbog uštede električne energije.

Ovo je rekao ''Tanjugu'' pre mesec dana:

"Ako nije radni dan, nisu vrućine i nemamo obavezu zbog sponzora i 'prajm tajma', ne vidim razlog zašto bi se zimi igralo u noćnom terminu. Hladno je publici kada zađe sunce, kao i zbog ekonomske opravdanosti trošenja struje kada to nije neophodno"
, rekao je Terzić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke